עכשיו גם הרמטכ"ל דן חלוץ מודה

עכשיו גם הרמטכ"ל דן חלוץ מודה ../images/Emo5.gif

בראיון ארוך שנותן הרמטכ"ל דן חלוץ עכשיו בערוץ 10 מודה הרמטכ"ל בבושת פנים שפשוט יש מחסור ענק בציוד ואוכל לחיילים הלוחמים, ובעיקר למילואימניקים שנקראו בצו 8 לחזית.
רק דבר אחד יש לי להגיד על כך: פשוט בושה וחרפה!

אשרת

New member
מעניין מי שר הבטחון...

עם סיום המלחממה, צריך להעיף את שר הבטחון הביתה יחד עם הרמטכ"ל. אף אחד מהם לא ראוי להיות אחראי על המערכת הזאת. רק נזק הם גורמים.

חשבנו שאין לך יידע צבאי...

לא להאמין איך תוך יומיים הפכת ל'מומחוית' עד שאת רוצה להדיח את הרמטכ"ל. יש שוב למי ללקק?

אשרת

New member
אוי אוי אוי.

ומה הקשר למומחיות צבאית? תסלח לי, אבל אם צה"ל נותן הוראה לחיילים שלו לפתוח מקררים של לבנונים ולקחת משם אוכל, זה אומר דרשני די רציני לגבי כל מיני אנשים שם. כאשר הרמטכ"ל אומר דבר אחד, ואלוף פיקוד צפון אומר משהו אחר, אז גם פה יש דרשני. אחד מהם מקשר. שים לב, שאני לא אמרתי דבר וחצי דבר על הנחתת הכוחות בלנון, או על כל פעילות צבאית אחרת. אבל משום שאתה ממשיך 'לחפש' אותי - אז אתה גם לא בוחל לעוות את דברי. שיהיה.

אם זה לא היה עצוב יכולנו לצחוק ביחד

אין לי מה לומרו אשרת ו 10:37 | 02/08/06 כי אני לא מתיימרת להיות מומחית בתחום הבטחון, וגם לא חושבת שכרגע צריך למתוח ביקורת תוך כדי הלחימה. ....................

אשרת

New member
ושוב...

מה הקשר בין מה שאני אמרתי לבין מה שאתה אמרת? האם אספקת אוכל וציוד לחיילים בצורה נורמאלית הינה הבעת ביקורת על אקט מלחמתי כלשהו? ממתי זה אקט מלחמתי?
אבל עזוב. אין טעם להמשך הדיון הזה.

טשאפק

New member
ההוראה לא נבעה ממחסור במזון

שאולי קיים אבל לא שייך, אלא מקושי להעביר אספקה לתוך כפרים מסוימים בלבנון. אם הסיכון בהעברת אספקה הוא גדול, אז כן, בהחלט אפשר לאשר לחיילים שצריכים לשהות בכפר מספר שעות לקחת אוכל שנמצא בבתים ריקים.

טשאפק

New member
אל תהיה מגוחך

בתים, כבישים, ושדות נפגעו, אנשים הפכו לפליטים ברבבות, ומה שמפריע לתושבי הדרום זה שכמה חיילים לקחו מזון שנותר בבתים?!

the new L

New member
אתה באמת

לא רואה את ההבדל? כל הפגיעות האלה לעולם לא נועדו בכוונה לפגוע בחפים מפשע. אלא במטרה לפגוע בחיזבאללה. לעומת זאת גניבת מזון מהאוכלוסיה המקומית לא נועדה לפגוע בחיזבאללה.

טשאפק

New member
פגיעה בכביש או בגשר

פוגעת באוכלוסייה פי אלף מאשר בחיזבאללה. לקיחת המזון היא חלק הכרחי מהמאמץ הקרקעי נגד חיזבאללה. לא סתם באנו ולקחנו להם אוכל. אתה צריך לראות את זה כחלק (זערורי) מן המחיר שגבתה המלחמה מן האוכלוסייה. גם כשהטנק עובר בשדה חקלאי, הוא הורס את הפרנסה של האיכרים, הרי לא תציע שנעבור רק בדרכים כדי להימנע מכך? כאמור, מנקודת המבט של הכפריים עצמם, זו הקטנה שבצרות.

the new L

New member
זה לא משנה

אם זה מה שהחוק הבינלאומי אומר. זה עדיין מעשה לא מוסרי.

יש בעייה עם מנוע החיפוש של תפוז

אחרת ניתן היה להעלות את כל ההודעות שלך בפורומים השונים אחת לאחת.

Azazel

New member
מתנבים לתפקיד נהג תובלה בשיירה../images/Emo35.gif

משום מה אני לא רואה הרבה ידיים מורמות. מוזר.

תוכל למען חברי הפורום הצעירים יותר

לפרט יותר. מי יכול להתנדב לתפקיד כזה? מה הדרישות בשבילו וכו'...

למעלה