גם אני ככה זה מביך אותי פחד
C clevelandrocks New member 4/10/06 #26 זה לא חוסר ריכוז. זה שיעמום בתפקיד החדש (אם וכאשר) לא יהיה לו משעמם. לפחות לא בהתחלה...
C clevelandrocks New member 4/10/06 #25 בכתבה המקבילה במעריב של היום מוזכר "לילך ברנע שעוזבת בימים אלו". למי שחיפש הוכחה... סוף תקופה.
T tkuihehr New member 4/10/06 #13 בהחלט נשמע טוב חבל שלא שמעתי [למעשה, אחרי שעתיים הדר מרקס בסינגלס קשה לי לשמוע כל תכנית שבשעה הזאת, אז בעצם אני לא כזה מצטער, אבל עדיין נשמע טוב] מקווה שהפרישה של לילך תהיה רחוקה, לפחות כמו הפרישה של |מנחה_תוכנית_טוק_שואו_עם_סנטר_גדול_שמעצבן_אותי_שיפרוש_כבר| ב2009
בהחלט נשמע טוב חבל שלא שמעתי [למעשה, אחרי שעתיים הדר מרקס בסינגלס קשה לי לשמוע כל תכנית שבשעה הזאת, אז בעצם אני לא כזה מצטער, אבל עדיין נשמע טוב] מקווה שהפרישה של לילך תהיה רחוקה, לפחות כמו הפרישה של |מנחה_תוכנית_טוק_שואו_עם_סנטר_גדול_שמעצבן_אותי_שיפרוש_כבר| ב2009
C chen010189 New member 4/10/06 #18 ../images/Emo207.gifושוב מגיע ציטוט טוב של נעמי: "היט מי בייבי וואן מור טיים! מי היה מאמין שעברו כ"כ הרבה שנים מאז שהיא קיפצה עם מדים של נערה והיום יש לה כבר 2 ילדים... אה אופס, זה לא כ"כ הרבה שנים "
../images/Emo207.gifושוב מגיע ציטוט טוב של נעמי: "היט מי בייבי וואן מור טיים! מי היה מאמין שעברו כ"כ הרבה שנים מאז שהיא קיפצה עם מדים של נערה והיום יש לה כבר 2 ילדים... אה אופס, זה לא כ"כ הרבה שנים "
L limors2 Active member 4/10/06 #21 ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif הגעתי אחרי השיר... ההתחלות שלה תמיד שוות