עכשיו זה רשמי!
עונה 8 תהיה האחרונה!!!

snavgm

New member
../images/Emo70.gifהעונה ה-8 תהיה הראשונה בלי מארק צ'רי../images/Emo70.gif

יתכן שהסיבה ש ABC חזרו בהם-וזה אחרי שעשו משא ומתן מפרך עם כל הארבע עקרות להחתים אותן על עונה 8+9- כי מארק צ'רי עזב לטובת הסידרה החדשה שלו? ABC also contracted with the show's four stars for the next season after lengthy salary negotiations with the quartet this past season. In addition to signing them for this coming season, ABC also got options on them for Season 9. But when this season's premiere episode is broadcast on Sunday, September 25th,- it will be the first for the series without Cherry at the helm. He stepped down at the end of last season as executive producer/showrunner and is expected to be a consultant on Season 8 while focusing on development of other series. Cherry also was slapped by former castmate Nicolette Sheridan with an embarrassing lawsuit

snavgm

New member
נכון, אבל מה שלא OLD NEWS

זה שלא ממשיכים לעונה 9. זה שמארק מנסה להוריד פרופיל ולהתעמק בסידרה החדשה שלו- שמענו כבר. אני יודעת. אבל- מה שחדש פה שלמרות שABC ידעו את זה הם דיברו על עונה 8+9 משמע עד 2013. וכעת הם יורדים מעונה 9= אז שאלתי אולי זה בגלל שהם חוששים שבלי מארק צרי זה לא יחזיק?

adii1201

New member
נכון../images/Emo45.gif

כן, למרות שהפיילוט שלו בכלל לא עבר, אני לא מבינה במה בדיוק הוא מתעמק
מארק צ'רי אבל גם לא כל כך היה שם כבר בעונה 7, אז קשה לי להאמין. לכן אמרתי שלדעתי זה תרגיל מלוכלך

adii1201

New member
I hate to say it but don't get your hopes up

זה נשמע כמו טריק תעשייתי ישן מוכר וידוע. הם מודיעים על ביטול, הצופים אומרים הו נואו ויושבים לראות כי אז מה אם לא ראיתי מאז העונה השנייה, ואז מה אם הסדרה נהייתה על הפנים, זו עונה אחרונה חובה לראות וככה הרייטינג עוחה והופס מגיע סוף עונה ומחליטים לחדש... קצת קשה לי להאמין שלפני חודשיים ABC אמרו שהם ישקלו המשך הסדרה מעבר לעונה 8 לפי איך שעונה 8 תהיה ופתאום הם מחליטים לבטל... תודה על המידע ומי ייתן והוא אכן יתגשם!

snavgm

New member
מה יש לכם- אתם?!1??.

מה השנאה העצמית הזאת לדספרט? מה הלחץ שזן תהיה העונה האחרונה? (ומתי תספיקי להגיע לסט של יוניברסל - אם זו העונה האחרונה - ומצולמת בקיץ זה?!) אבל סיריוסלי- מה קרה? אולי תהיה עונה מעולה? אז מה רע אם יהיה עונה 9? ( או- שהכל בשביל שפליסטי תשתחרר מדספרט- ותקבל גם סידרה.. כמו דיינה?)

adii1201

New member
לא יכולה להיות עונה מעולה

די מספיק הם הרסו את הסדרה הזו! שיסיימו וזהו! ואז אני לא אבקר בסט, אני אלך ישר לבית שלה

snavgm

New member
דווקא כן יכולה

אולי יעשו השקעה ככה טובה בסטורי ליין השנה דווקא.. לקראת סיום. ומה? וויתרת על הביקור בסט של דספרט? ככה את מוותרת?

adii1201

New member
הם לא מסוגלים, נגמר להם החומר

כבר מזמן. זה לא הולך להשתנות עכשיו. חוצמזה, הם כבר כל כך הרסו את הסדרה הזו שגם אם הם יצליחו איכשהו להוציא עונה טובה, זה לא יהיה מספיק... וכן, אם זה אומר שהסדרה הזו תיגמר, אז so be it

CharmedRulez

New member
לא קורה הרבה שמודיעים רשמית על סיום

ואז מחליטים להאריך. זה מאוד חריג. נראה ביום ראשון איך ההודעה תתבצע.

CharmedRulez

New member
לא לא. עונה אחרונה. ככה ממש נוכל להתלונן

על פרקים גרועים. כי כאילו, איך אתם מעזים לעשות פרקים גרועים בעונה האחרונה?

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתה היית מוצא סיבה להתלונן

לא משנה מה

snavgm

New member
כמה אתה סובל מסכן.. רחמנות!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

snavgm

New member
העקרות של דספרט עצובות והמומות ממהודעה

בניגוד אליכם-עוכרי שמחות שכמותכם ושונאי דספרט- -דווקא הבנות של דספרט - לפי הכתבה - היו ממש בשוק.. ה מ ו מ ו ת- ומאוכזבות שמארק לא ימשיך כמו שהבטיח עד 2013 EXCLUSIVE: It’s a sad day for the smart and sassy suburban women on Wisteria Lane and the worldwide audience of approximately 120 million who watch them. We’ve just learned that ABC will announce on Sunday to the Television Critics Association that this 2011-2012 season will be the last for long-running Desperate Housewives. Key castmembers are starting to be told, and we hear that Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, and Eva Longoria are shocked and saddened since the ABC Studios series created by Marc Cherry was expected to continue until 2013 after the longtime showrunner said that he wanted the show to go for 9 seasons. http://www.deadline.com/2011/08/exc...rate-housewives-in-may-2012-after-8th-season/

adii1201

New member
אויש זה שטויות.

מארק אמר בעונה 1 שהוא יוצא בעונה 7, זה שהם החליטו להמשיך לנסות לרכב על גל ההצלחה של הסדרה הזו לא אומר שגם הוא. חוצמזה, יותר טוב, שיילך, עשה מספיק נזק.

למעלה