עכשיו זה רשמי!
עונה 8 תהיה האחרונה!!!

yariv444

New member
הסוף של השביעית אמנם היה עלוב

אבל אני בטוח שהעונה השמינית תהיה מפתיעה וטובה...אני רוצה עוד 10 עונות למרות שבכל פרק נראה את סוזן נופלת או נתקלת במשהו,לינט וטום רבים ומתחבקים,גבי לומדת להעריך דברים וכו'...

yariv444

New member
סליחה שחרגתי מהנושא

וכתבתי דברים שלא קשורים לפורום פליסיטי הופמן/לינט סקאבו
אבל אני חייב לציין שראיתי אותה בטראנסאמריקה ואהבתי

adii1201

New member
כפרעליה../images/Emo99.gif

ופליסיטי זה אפעם לא חריגה מהנושא

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא לי לא מפריע במיוחד

אם תהיה עונה נוספת. אני חושבת שהסדרה לא משהו עוד מעונה 3 בערך ככה שכל העונות זה סוג של פילרים לסדרות שאני באמת רואה

moshavnikit

New member
לאאאא ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני צופה כרגע בעונה 7, אולי היא לא טובה כמו העונות האחרות אבל אני נהנית מכל רגע!

aשרון

New member
עונה 7 נהדרת........

מאוד אבהתי מה שקרה בסוף עם פול ופילישיה, ובכלל אני מחכה בקוצר רוח לשמינית ולראות איך יסגרו את הכל .

שוק אבל צפוי, עצוב אבל הגיע הזמן../images/Emo13.gif

אני מת על דספרט,זאת היתה אחת הסדרות שאיך שראיתי פרק אחד ישר התאהבתי ועקבתי בטירוף. אבל כולנו כבר הבנו בעונה 5 שהסדרה התחילה את הסוף.. למרות אהבתי לאידי ועד כמה שהייתי רוצה לתת לה את התואר שהת'ר לוקליר קיבלה במלרוז,אבל באמת לאחר מותה הסדרה פשוט לא אותה סדרה. או שהחליפו כותבים,או שהכותבים היו על ג'וינט או אוברדוז של פיצות וסוכר בפגישות. תהרגו אותי אני לא זוכר כלום מעונות 5 6 ו7. שעמום מתמשך,עלילות לא משהו. אמנם זכינו להרבה סצינות מצחיקות ושנונות אבל זה לא מספיק,לא במינון הדספרטי הנכון. מה שהרג את הסדרה לדעתי זה הריסות הצביון של הדמויות. הדמויות הפכו להיות לא אמינות. כל מיני שינויים דסרטיים לא הגיוניים. אני עצוב ושמח שדספרט נגמרת. זה בהחלט היה עינוי לחכות לפרקים כבר. רק רציתי לראות כבר וזהו ולסמן וי! וככה זה בטח שלא צריך להיות. אז גודביי וויסטריה ליין! נ.ב. מי שברחה מהספינה לפני השקיעה הצורמת והמרוויחה הגדולה היא ללא ספק דיינה דילייני המהממת! ואני עוד פעם אגיד שזה יחקק בתודעה הפורומית - השחקנית הכי מוכשרת והכי מדהימה שאי פעם היתה בקאסט!!!!!!!!!!!!!!

james p

New member
שיט שלא הייתי אתכם יחד כשזה קרה

אני פשוט במין מצב דיי דינאמי וסוער בזמן האחרון כך שלא לקחת את זה קשה. זה היה צפוי כך שזה הפחית את המכה. כולנו ידענו שזה יבוא. (שיט על מי אני עובד אני על סף דמעות) שיט זה פשוט לא יאומן רק לפני שנייה היינו כאן ודיברנו על התעלומה של קתרין ודילן ובום נגמרת הסדרה.... זה לא קל ועלינו להנות מכל רגע ורגע. לי זאת עומדת להיות פרידה מאוד קשה. כל חווית הפורום הזאת הייתה מאוד אינטנסיבית ומרגשת, פעם ראשונה שכתבתי בפורום ויצא לי להכינס לכאן ולהתחבר מאוד לאנשים והלכיר אנשים. כמו שהיה קשה להתמודד עם סיומה של סדרת הספרים של הארי פוטר אין לי ספק שאני עומד להתמודד עם חווית אובדן ואבל, כן בזעיר אנפין אך עדיין מדובר באובדן ואבל. סוף מריר מתוק כזה... אני מבקש מכל הציניקנים למינהם (כן אתם שכל כך רציתם שהסדרה תסתיים יאללה ניצחתם) להיות רגישים. כי חשוב לי שהעונה האחרונה תהיה חוויה חיובית טובה ומהנה ככל האפשר. כן יהיה אפשר לקטר ולילל ותמיד יש על מה ישתבח שמו. בסופו של דבר מה שיבוא יבוא וכמובן שמותר גם לקטר אבל אני מקווה שהמגמה תהיה חיובית בסופו של דבר. של יאללה בואו נהנה ונהיה הפורום הכי מגניב בתפוז למשך השנה הבאה. אני אוהב אותכם חברים שלי אני אוהב אותכם אני באמת אוהב אותכאאם
אני מצטער
אזה פשוט גדול עלי
כל הפאקינג קטע הזה

james p

New member
פוי אני כזה נקבה../images/Emo250.gif

פשוט עצם הידיעה שזה נגמר קצת מעלה בי כל מיני רגשות. אוףףףףףףף באתי לנסות דמג' קונטרול ובסוף אני רק מקלקל. יאללה אני צריך ללכת לישון ולכתוב במצב קצת פחות כפית ויותר מזלג.

adii1201

New member
היי עכשיו אפשר לארגן את המפגש הזה

לצפות בפרק האחרון של הסדרה

james p

New member
אוי נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה בכל מקרה אנחנו נעשה! ואבוי לך אם את מבריזה לי אני את והומר קבענו את זה כבר לפני שנים. זה יהיה נורא אם זה לא יקרה. אוף חבל שהומר נטש את דספרט, אולי הוא יחזור לפינאלה..

james p

New member
אכן אתגר לא פשוט!

הומר אם אתה קורא את זה אז אתה נקרא לסדר
אנחנו מתגעגעים אליך

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אם הוא היה קורא את זה

הוא כבר מזמן היה מגיב

למעלה