עכשיו זה רשמי

sky121

New member
עכשיו זה רשמי

תתחיל לשנן כרונו: Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age.
זה השם הרשמי למשחק במערב.

אני מאוד מקווה שיוציאו אותו בסביבות מרץ 2018. במקרה הגרוע זה יהיה כמו עם המשחק התשיעי. באותו מקרה נאלצו לחכות במערב, שנה שלמה בדיוק.

https://twitter.com/DragonQuest/status/890950006869381125

התרגשות מטורפת. כמעט יש לי דמעות. הרגשתי מהכותרת שלך

שזה הולך להיות משהו שקשור לדרגון קווסט 11. אני לא מגזים שאני אומר שזה הדבר הכי משמח שקרה לי ב2017 עד כה :)

כן, אנחנו כנראה מדברים כאן על יציאה ככל הנראה ביולי אוגוסט 2018. גם דרגון קווסט 8 ו7 יצאו במערב אחרי שנה.

DQ8-2004 במקור 2005 במערב
DQ7-2000 במקור 2001 במערב.

מעניין אם יהיה דיבוב לגירסה האמריקאית. לי זה לא מפריע אם יש או אין
(למרות שאני משוגע על הדיבוב של DQ8 )

יוגי הוריי גם הבטיח שמדובר בסיפור הכי מורכב בסדרה, עם הכי הרבה טוויסטים ומתח, וכידוע זו לא סדרה שהPlot שלה היה מורכב אי פעם, אז זה חידוש.

אם יש חיסרון בולט בDQ11 זה שנראה שכמעט כל הפסקול הוא מיחזור של המשחקים הקודמים וחוסר ההשקעה הזו קצת מרגיז.

אבל לא משהו שיהיה יותר מדי דיל ברייקר.

יהיה מדהים לעשות למשחק פלטיניום ואז גם עם כל ההגבלות כמו לסיים את המשחק ברמה 5 וכאלה :) ההגבלות האלה ששחקנים היו עושים לעצמם הפכו עכשיו למשהו רשמי במשחק שיהיה עליו תגמול :)

גם הסיפור, בחור שחלק מהאנשים רואים בו התגלמות של הגיבור מDQ3 וחלק מהאנשים רואים בו את הבן של השטן מאוד מעניין.

evilplate

New member

P:

מזל טוב אחי, אני יודע עד כמה חיכית לזה, מקווה שהמשחק יעמוד בציפיות שלך.

אני רק מבקש שDQ11 וספיידרמן לא ייצאו קרוב מדי.

לא שאיכפת לי ממשחק אחר ב2018 עכשיו, כולל דרגון בול או days gone אבל הייתי רוצה לשחק בספיידי יחד עם כל העולם חחח.

DQ11 זה המשחק שבגללו יש לי PS4 ושבגללו אני צמוד לאתרי חדשות כבר מעל ל7 שנים חח.

הדרך היחידה שהמשחק הזה יכול לאכזב אותי זה שמתישהו הוא ייגמר.
יאלה עכשיו יש לי עד 2018 לסיים את הבקלוג הענקי הזה בפס4 :)

נ.ב עכשיו זה די בטוח שDQ11 יהיה בPSX. מקווה שיהיו הפתעות גם על משחקים חדשים כי הוא בטח יתפוס את המשבצת של "ההכרזה היפנית"

evilplate

New member
למה אתה מתכוון ש DQ11 יהיה ההכרזה היפנית ב PSX?

מה כבר יש עוד להכריז בנוגע אליו, גיימפליי ראינו ממנו הרבה, עכשיו הכריזו גם כשמגיע למערב ב 2018.
&nbsp
אולי איו עדיין תאריך מדוייק אבל כבר אין ממש הפתעות גדולות שנשארו לגבי המשחק.

אתה צודק, אבל יש לי הרגשה שסוני ירצו לתת לו פוש בPSX,

דרגון קווסט ראשי על הקונסולה שלהם עם ערכי הפקה גבוהים אם ני נו קוני קיבל את המשבצת הזו לפני שנתיים אני לא רואה סיבה שDQ11 לא.

זה עדיין לא אומר לדעתי שזה יבוא על חשבון חשיפות בצד המערבי כן? יש לנו את המשחק של סאקר פאנץ, אבל אני די בטוח שלא נראה חשיפה גדולה מהצד היפני.
(למרות שיושידה הבטיח שיש הרבה דברים כאלה ואני כמובן מאמין לו)

וואו! איך מכבים את הסרטונים המומלצים ביוטיוב? כמה ספוילרים

כל שניה יוטיוב מראה לי קטע עלילתי מDQ11 מה נסגר עם הפסיכים האלה.
איך מכבים את זה?

evilplate

New member
זה באמת מתסכל

גם לי קורה כשרוצה לראות גיימפליי מסויים של משחק שכבר יצא, היו מקרים שאשכרה שמתי את היד בזווית מסויימת על הפנים (בזווית של כיסוי עיניים לסוסים שרואים רק ישר חח) כדי לא להחשף שם לספוילרים. מעצבן.

אני אפילו לא רציתי לראות גיימפלי :( אחי.

הם פשוט מציעים לי את הדרגון קווסט קבוע כבר שנים ואין לי בעיה עם זה כמובן, אבל מה אתם שמים לי ספוילרים? כאילו מה עשיתי להם?
פאק.

מרגיז שאי אפשר לנטרל את זה. קשה להימנע מספוילרים למשחקים ככה במיוחד אם צריך לחכות שנה, כי מה לא נשתמש ביוטיוב עכשיו?

איזו חוצפה ממדרגה ראשונה שאי אפשר לכבות את זה.
הזוי שאנחנו אשכרה צריכים להסתיר את העינים עם הפנים כדי לא להיחשף לספוילרים.

רק כי איזה בן זונה החליט לעלות גיימפלי לערוץ המסכן שלו.
אני בחיים לא אבין את זה.

sky121

New member
הנה התורים

אנשים שממתינים, צילמו את התור עד לקופה הראשית (או עד הכניסה לחנות עצמה).

זהו אחת מסדרות המשחקים הבודדות, שהמשחקים שלהם יוצאים ביפן ביום שבת, בשביל שאנשים יכלו לשחק אותם בסוף שבוע.
אחרת אם המשחק היה יוצא באמצע השבוע.... אנשים לא היו הולכים לעבודה, או סטודנטים לא היו באים ללימודים.

http://kotaku.com/long-lines-and-sell-outs-for-dragon-quest-xi-in-japan-1797388170

איך יש להם סבלנות! לא הייתי עומד בזה (דו משמעי) הייתי פשוט

קונה דיגיטלית כדי לשחק כמה שיות מהר.למרות שיש יתרונות להכיר כוסיות שאוהבות DQ בתורים האלה בטח.

מעניין מה הפלטפורמה המובילה 3DS או פס4.
(כמובן שאני הולך לקנות גם דיגיטלית וגם פיזית)

sky121

New member
נמכר יותר

לפי מה שקראתי, הגרסה של ה-PS4 נמכרת יותר מאשר ה-3DS.
יש אנשים שקנו PS4, ומשאירים אותו סגור, עד שיחדשו את המלאי של המשחק.

אם תיהיה אופציה כזאת, אני קונה את הבנדל. אם לא, אז ה-PS4 קודם ואח"כ 3DS.

מה שמעניין זה שגרסת ה3DS דומה יותר לDQ8 מאשר גרסת הPS4 :)

או שאולי רק אני מרגיש ככה :) אני כמובן אקנה גם את גרסת ה3DS מתישהו (אם היא בכלל תגיע למערב) אבל גם אני כמובן הולך קודם על גרסת הPS4.לפי סקוור הפס4 היא הגרסה הראשית והמקורית אז כמובן שכדאי לנו לחוות אותה קודם.

(שלא לדבר על זה שהמשחק נראה פשוט מהמם על הפס4)
עוד משהו שמעניין לציין זה שהרבה יפנים אומרים שהמשחק מרגיש יותר כמו משחק פיינל פנטזי מאשר משחק דרגון קווסט, אבל אני בטוח שהרבה במערב לא
יחשבו שזה רע :).

מישהו 2

New member
חח מרשים

הדבר שהכי מזכיר לי את זה בארץ, זה הימים שעוד היה יוצא "הספר החדש" בסדרת הארי פוטר.
וזה תמיד היה בכריכה צבעונית וזוהרת כזאת ואנשים היו נוהרים לחנויות ספרים כדי לחטוף לעצמם עותק
&nbsp
לא זכור לי משהו כזה בארץ עם משחק. אולי בקטנה עם סטארקראפט 2.
לראות את העותקים של המשחק בתמונות וכמות ההייפ מסביב, ממש עושה חשק לקנות , למרות שאין לי עניין מיוחד בסדרת המשחקים הזאת

אני חייב לשאול כמעריץ דרגון בול.. הארט לא עושה לך כלום?

דרגון קווסט ודרגון בול דומים מאוד במראה (וחולקים ביחד הרבה יותר מאשר מראה)
אני יכול לספר שבגיל 14-15 דרגון בול היתה הסיבה הראשית שהתעניינתי בדרגון קווסט.

אז תמיד עניין אותי איך אין עוד אנשים במערב שאוהבים דרגון בול שהסדרה מושכת אותם בגלל הארט?

זה כל כך דומה, וכבר אמרתי בעבר שאתה כאן יותר מכולם (חוץ ממני כמובן) יכול להבין את הסדרה הזו יותר מכולם כי זה לא מפסיק להתכתב עם דרגון בול ולהפך.

הסדרות האלה כל הזמן קורצות אחת לשניה וזה תענוג למי שמכיר את שניהם.

בנושא איזו סדרה הכי זכתה למעמד דרגון קווסטי בארץ? פוקימון בימי הטירוף שלו כל מי שהיה בבית ספר יסודי חטיבה כשפוקימון התחיל יספר לך שזה היה משחק שכל העולם ואחותו שיחקו בו וחשקו בו.

אחריו? כנראה GTA3 אבל אי אפשר היה לראות את זה, כי בארץ במקום לקנות עותקים בטירוף אנשים פשוט חיפשו מקורות להורדה חחחח.

מישהו 2

New member
עושה, ברור שעושה

זה יותר מדומה, זה בוודאות אותו סגנון עיצוב דמויות ותווי פנים
אבל סביר להניח שהייתי נוטש את המשחק באמצע, כי אני לא מתחבר ל- RPG היפנים יותר מידי.
יש מסלול, אתה הולך במסלול עד שאתה נחשף לחלק הבא של המסלול, דמויות NPC ריקות מתוכן, מידי פעם נתקע במפלצת , ואז המשחק משנה MOD ל- MOD של מכניקת קרב, כמה מפלצות מקפצות, אתה מתקרב נותן מכה, הם נותנות מכה. לפעמים המערכת הזאת עשויה ממש טוב וממכרת בטירוף. האירוניה היא שבפעם האחרונה שנהניתי ממש מסוג כזה של קרב זה במשחק של סאות'פארק הראשון.
אז מה שמחזיק את המשחקים האלה זה בעיקר עלילה והמכניקה של הקרב אם היא עשויה מספיק טוב.
&nbsp
אני מעדיף את המשחקים שלי כמה שיותר זורמים ואחידים, בלי שינויי MOD למינהם

JPRG זה בעצם קיצור ל= dragon quest clone.

באותה מידה שעולם פיתוח זה קיצור ל=GTA clone.
וכמו כל חיקוי אין שום סדרת JRPG בעולם שמתקרבת לדרגון קווסט שהיא המקור.

דרגון קווסט זה כמו סרט דיסני של שנות ה90 עם מראה של דרגון בול. זה לא מרגיש כמו איזו אנימה נחותה כמו טיילס.

מה שכן, צריך לאהוב קרבות בתורות כדי להיכנס לסדרה הזו.
אני מבטיח לך שאין סדרה בעולם שעושה קרבות בתורות יותר טוב.
וזו תמיד תהיה הסדרה שדורשת הכי הרבה מחשבה בז'אנר.

כל הגימיקים שיש במשחקי הJRPG האחרים, זה כי המפתחים שלהם יודעים שאם הם ילכו נגד דרגון קווסט ראש בראש הם יפסידו.

ובקטע של הNPC אין סדרה בגיימינג שיש לה NPC יותר משמעותים ומקסימים
מאשר הסדרה הזו, למעשה הNPC יותר מעניינים מחברי הקבוצה שלך עצמם.
וכל פעם שתחזור לדבר איתם אחרי אירוע משמעותי תמיד הם יגידו משהו מעניין.

ככה זה, שהכותב של הסדרה הזו הוא מישהו עם תואר בספרות ליד דרגון קווסט, רוב העלילות בגיימינג מרגישות כמו פאן פיקשן חובבני.

אני מאוד מאוד ממליץ בעיקר אם יש לך אהבה גדולה לסרטי דיסני ישנים
(דרגון בול דה) והמון המון הומור ומשחק שיודע לקחת את עצמו ברצינות תהומית לפעמים וגם לצחוק על עצמו ועליך חצי מהזמן :)

אין סדרה כזו בגיימינג. מצדי תנסה במחיר רצפה אבל את ההמלצה שלי אתה תמיד תזכור לטובה.

בייחוד אם אתה בא מסדרות נחותות כמו טיילס ופיינל פנטזי וכל היתר.

למעלה