עכשיו זה רשמי

מישהו 2

New member
תודה, אני לוקח את דבריך ברצינות

sky121

New member
הייפ בארץ

כמו שהזכרת את סטארקרפט 2, המשחקים של בליזארד עשו את הכי הייפ בארץ.

אני מדבר על שלושת חבילות הרחבה הראשונות של World of Warcraft, ודיאבלו 3. המשחקים הללו יצרו הייפ מטורף בארץ. חנויות המשחקים בארץ עשו אירועי השקה ליליים. ובאו לא מעט מעריצים, בשביל לקנות עותק בחצות ולא לחכות ליום למחרת.

לדעתי זה רק בגלל שאי אפשר היה להשיג אותם בצורה פיראטית.

כלומר אפשר, אבל אז לא היתה גישה למולטיפלייר שזה חלק מאוד חשוב של המשחקים האלה.

אני די בטוח שאם אי אפשר היה להשיג את GTA3 או פוקימון בדרכים פיראטיות.
(ואת שניהם היה קל מאוד להשיג פיראטית) ועדיין הם מכרו מדהים בארץ.
אם אי אפשר היה להשיג פיראטית לדעתי היינו רואים משהו דומה לכאן.

אפרופו גם את דרגון קווסט 9 היה קל מאוד להשיג פיראטית ובכל זאת הוא היה להיט היסטרי שם, ברמה כזאת שהמדריך שלו עקף את כל הספרים רבי המכר של התקופה חחח.

Dragon quest 3 ככל הנראה בדרך לPS4 (רימיק)

טוב, כבר שנים שסקוור רומזת שריימיק כזה נמצא בפיתוח, אבל עכשיו הם נתנו את הרמז הכי גדול. מסתבר שהם עשו ריימיק לחלק מDQ3 תוך כדי שהם פיתחו את DQ11 כדי שהצוות החדש ילמד דרך הריימיק הזה איך לפתח משחקי DQ.

לדעתי זה רק עניין של זמן עד שהמשחק האגדי הזה יגיע לפס4
https://aotf.com/news/square-enix-dragon-quest-iii-ps4/

DQ11 מוכר מעל 2M עותקים ביומים (עותקים פיזים)

זה לא כולל מכירות דיגיטליות. ה3DS היא הפלטפורמה המובילה לפחות בעותקים הפיזים מכירות ה3DS הן מעל מליון עותקים והPS4 בסביבות ה900 אלף עותקים ומשהו.

יהיה מעניין להסתכל על זה אחרי שסוני ונינטנדו ידברו על המכירות הדיגיטליות.

בדרך כלל הסדרה מוכרת 4M עותקים ביפן ו1M במערב ככה שיש עוד לאן להגיע
ומעניין איזו פלטפורמה תנצח :)

כך או אחרת, זה לא קרב על עתיד הסדרה מעכשיו כל המשחקים יהיו על סוני ונינטנדו במקביל.
https://www.famitsu.com/news/201708/02138908.html

evilplate

New member
פשש מרשים מאוד

כנראה הסדרה הזו באמת שם ענק ביפן אם היא מפיקה מספרים כאלו, כבר לא שומעים כמו פעם על משחקים שגורמים להיסטריה ביפן מאז שכולם שם עברו למשחקי מובייל המעפנים שלהם, מרשים שיש סדרה שמפיקה כאלה מספרים שאופייניים יותר לתור הזהב של משחקי הוידאו ביפן מאשר למה שהולך שם היום.

כן :) כי כמו הקלאסיקות של דיסני כל אחד יכול להנות מהסדרה הזו

והיפנים יודעים את זה :) זוכר איך הסרטים המצוירים של דיסני מלאים בבדיחות למבוגרים אבל גם הילדים יכולים להנות מהם ברמה שלהם? ככה זה גם כאן.

זו באמת סדרה שמתאימה לכל גיל.

וגם אין פה שינוים דרסטים, בסדרה הזו לא צריך לפחד שפתאום ישנו את המשחק לגוף ראשון (FPS ) או יעשו לך שינוים דרסטים בגיימפלי כמו כל המשחקים האחרים.

עם דרגון קווסט, אם אהבת את DQ3 והלאה אז אתה תאהב כל משחק בסדרה מה28 שנה האחרונות.

העקביות הזו, זה שאין לסדרה הזו משחק אחד רע, והקסם מביאים אנשים פעם אחרי פעם :)

מעבר לזה ב1988 DQ3 שינה את הגיימינג ביפן מהקצה לקצה
בדיוק כמו שGTA 3 שינה את המשחקים במערב.

ב1988 ילדים ותיכוניסטים חטפו אחד לשני את DQ3 והבריזו מהלימודים הדבר הזה משך תשומת לב לאומית ושודר בטלווזיה בפריים טיים והשאר היסטוריה היפנים כנראה ניסו את הסדרה מהסקרנות ונדבקו מאז בחיידק :)

haim9798

New member
אם יצא DQ11 לswitch וגם לPS4

מה יהיה שווה יותר לקנות ולשחק?
בתור בעל PS4 וswitch אני חושב שאני דווקא אלך על הswitch, כי הניידות והאפשרות לשחק משחקים כאלה בכל מקום זה פשוט מנצח בשבילי.
&nbsp

לדעתי ללא ספק PS4. הגרסה הזו היא החלום של יוצר הסדרה.

המשחק נוצר בראש ובראשונה בשביל הפס4 כי זה היה המשחק שיוצר הסדרה הכי חלם ליצור בשנים האחרונות (והוא בטח יפרוש במקודם או במאוחר אז מי יודע כמה משחקי DQ אמייתים נותרו לנו בטח בתקציב כזה)

אז לדעתי, במצב כזה שהפס4 היא ללא ספק הגרסה ב -ה הידיעה, לשחק בסוויץ יהיה עול.

ראשית, אנחנו לא יודעים באיזו גרסה מדובר, אם מדובר בגרסת ה3DS עם גרפיקה יותר טובה או בגרסת הPS4 בגרסה נחותה.

כך או אחרת יוצאים מופסדים לדעתי אם משחקים את הגרסאות של נינטנדו קודם.

אני מבין אותך מאוד כייף לשחק דרגון קווסט על מכשיר נייד,יותר קל לשחק שעה שעתיים על מכשיר נייד במקום לפתוח את הקונסולה ולהתיישב על הספה בלי לזוז כל הזמן ובלי הפסקות.

אבל אם יש לך ויטה תזכור שאתה יכול לשחק את גרסת הפס4 עליה
בשליטה מרחוק.

מה שכן תחשוב איזה מגניב זה יהיה אם גרסת הסוויץ זו ה3DS :)

ואז נוכל קודם כל לשחק את גרסת הPS4 בשביל העלילה והגרפיקה וההרגשה של משחק נקסט ג'ן ואז אחרי איזה שנה שרוצים לשחק את המשחק שוב, אפשר לשחק את גרסת הסוויץ/3DS ואז נהנהים מכל העולמות.

זה ממש מגניב בעיני שאפשר לשחק את המשחק הזה ב3 דרכים שונת, ככה שגם כל "משחק חוזר" הוא מיוחד ושונה.

evilplate

New member
תודה על ההסבר

גם היום כמי שסקיי אמר הם משחררים משחק חדש בסופ״ש כדי שאנשים יוכלו לשחק ולחרוש ככה שהלימודים והעבודה לא יפגעו, באמת טירוף מה שהולך שם עם הסדרה הזו.

למעלה