עכשיו חברים , הפרשנויות שלכם

דן צ

New member
עכשיו חברים , הפרשנויות שלכם../images/Emo106.gif

לפי דעתי צרפת עלתה בהתרגשות ובלחץ למשחק וראו עליה את כובד המעמשה של אלופת עולם ואירופה, לעומת זאת הסנגלים עלו רגועים ושלבים

אורדי12

New member
הסבר של ממש אין לי...

אולי ההתרגשות והציפיות הכשילו את צרפת? בכל אופן זה פותח את התחרות בבית 1. המצטיין שלי: דיוף, ולא רק בגלל השער.

דן צ

New member
המצטיין שלי הוא........../images/Emo106.gif

תיירי הנרי , בכל זאץ הוא היחידי שעןד ניסה ובעט ובעט לשער על אף הפיספוסים שלו

Outlast

New member
המצטיין שלי- סילבא, אחד הגורמים

המשמעותיים (אם לא המשמעותי ביותר) לכך שהתוצאה נשארה 1:0 גם במחצית השנייה.

Rami4u

New member
אני אהרוג את הכחולים אם יפסידו שוב,

דבר ראשון אני מעריץ גדול של הצהובים (ברזיל) - מצד שני אינני יכול לסבול צרפת מפסידה הפסד כזה מול נבחרת חלשה כמו סנגל. לדעתי המשחק של היום היה ממש ח´ר ופדיחה גדולה של הכדור-רגל הצרפתי, אצרפתים הגישו משחק חלש מאוד מבחינת הכל, וחשוב מכל זה שלא ראינו משחק קבוצתי מצידם. איש המשחק לדעתי הוא השוער של סנגל "סילבא" ולא בובה דיופ שקבל כדור מוכן!.. בכל אופן, אני מוכן להמר על כל החשבון שלי בבנק (ששוה מאוד
) אם סנגל תגיע לחצי הגמר. עד כאן שלכם ראמי

אורדי12

New member
סנגל לא תעבור את הבתים

חשבון הבנק שלך ישאר כמו שהוא, אל תדאג. זה שהיא נצחה את צרפת זה לא אומר שיהיה לה טורניר חלומי...

צמות

New member
הפרשנות שלי...../images/Emo78.gif

לדעתי היה משחק לא מאוד מעניין... מאלופת אירופה ואלופת העולם אפשר לצפות קצת יותר מאמץ
וחוץ מזה כל הכבוד לנבחרת סנגל שעלתה למגרש עם ביטחון עצמי וכוח לחימה! וחוץ מזה נראה שהצפרתים ממש מסכנים בלי זידאן... או שזה רק אני
זהו בינתיים צפו לעוד פרשנויות שלי בהמשך.. חיכיתי לחודש הזה הרבה זמן..
football is my life צמות

אמירש

New member
מי זאת בכלל?????? ../images/Emo105.gif

סנגל??????????? לדעתי השחקן המצטיין הוא אל-חאדג´י דיוף. הוא שחקן פשוט נפלא, גם פאפה בובה דיוף שיחק מעולה לדעתי. אני חושב ומקווה שסנגל עוד תעלה לשמינית, יש לה עוד הרבה מה להראות לדעתי.

Optimus_Prime

New member
קודם כל, ישששששששששששש

שונא את צרפת!!! האאאא!! אני גם חושב שההתרגשות ניכרה בשחקנים. חוץ מזה, סנגל נתנו הגנה לא רעה בכלל, טרזגה נסגר כל המשחק(פעם אחת שמעתי את השם שלו, בבעיטה לקורה) וסילבה בשער היה גדול. עכשיו גם בית 1 זה בית המוות עם דנמרק ואורגוואי ממתינות מאחור

castroman

New member
קודם כל!!!! שייייטט!

הלך לי הווינר!!!!! דבר שני... אני מאמין שלסנגל יש מזל של מתחילים ומהמשחק הבא... התמונה תשתנה, העיתונאות הצרפתית תרד כל כך על הנבחרת שלהם... עד שהם יתחילו לשחק כמו שצריך... וחכו חכו שזידאן יגיע...!!!

Matt Houston

New member
זה מה שקורה שאתה פותח....

עם שחקנים שגמרו ת´סוס כמו פטי, במקום לפתוח עם שחקנים צעירים ורעבים כמו פגי לואינדולה, סידני גובו וסטיד מלברנק...

אננדה

New member
פטי לא עשה כלום כל המשחק!!

נראה לי שעדיין לא התאושש מהפאדיחה עם הפועל... ואם הוא ימשיך לשחק ככה - האדום יגיע מהר מאוד..

Optimus_Prime

New member
נכון

מקאללה היה צריך לפתוח במקום האפס הזה:eek: לדעתי גם דז´ורקף בהרכב הפותח הוא טעות. ואני לא צריך להסביר למה

דן צ

New member
אני מאוד מאוכזב מפטי../images/Emo31.gif ../images/Emo106.gif

ציפיתי ממנו ליותר

Luke

New member
למה לא עשה????

עשה תיקול מאחור שהביא לא צהוב.. עשה טעות ברחבה שהביאה לשער... אל תגיד סתם לא עשה, דווקא עשה לטובת סנגל.

דן צ

New member
שמתם לב ל........./images/Emo106.gif

נבחרת צרפת ביצעה במהלך המשחק שני שחקנים אבל נבחרת סנגל לא ביצעה שום חילוף אותו ההרכב עד הסוף בלי להתעייף

Luke

New member
החילופים הצרפתים לא נבעו מעייפות

אלא שינוי המערך כשהם בפיגור....ולגבי סנגל, אם זה עובד למה לנסות לתקן?

למעלה