עכשיו חברים , הפרשנויות שלכם

Luke

New member
יש כמה כמה טיפים לים השבוע בועז?

איזה בעסה אתר מזג אוויר בישראל..מה כבר יכול להשתנות ביולי אוגוסט? הלחות היום היתה 905 מחר 95%....

Luke

New member
לא היה צורך

לנבחרת צרפת לא היה מושג איך מכניסים כדורים לרחבה לחלוצים , בלי זידאן בקישור אין מי שיעשה את זה ועם כל הכבוד לג´ורקף כבר במונדיאל הקודם הוא היה מעבר לשיא. טיירי הנרי בארסנל נהנה מהכנסות הכדורים של הגאון ההולנדי ברקאמפ כאן לא היה מי שיכניס לו אותם ולכן נראה שהצרפתים מנסים להרים כדורים כדי לדלג על מרכז השדה החלש שלהם, ועם הרמות כדור לאתלטים מסנגל לא היו שום בעיות.

Luke

New member
אפילו לבאף מסכים איתי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1920553,00.html

בוסף

New member
פרשנות קצרה

אין לי יותר מדי הסברים להפסד של צרפת, סנגל פשוט היו נחושים יותר, כמו-כן נראה שלמרות שכולם שחקני ליגה צרפתית בנבחרת הסנגלית צרפת לא היתה מוכנה ליכולת שלהם, ולא הכירה את השחקנים מספיק או שגרוע יותר זלזלה בסנגל. השחקן המצטין שלי במשחק הזה הוא ללא ספק מבשל השער אל חאדג´י דיוף, שחקן מדהים ששולט בכדור בצורה כמעט אבסולוטית, והכתיב לבדו את קצב המשחק ההתקפי של סנגל.

meishar84

New member
מקרה דומה

בשנת 1990 ארגנטינה הפסידו בפתיחה לקמרון ! לאיפה ארגנטינה הגיעו באותו מונדיאל???? וטוב שהם הפסידו לגרמניה !

sashkashurik

New member
זאת בדיוק הסיבה למה אני אוהבת - ../images/Emo6.gif

מונדיאלים למיניהם! זה מה שציפיתי לו - ההפתעה! לא חשבתי שסנגל תנצח, אבל הם עשו את זה!!! כל הכבוד!!!! ראיתיגם שללא זידאן הנבחרת הצרפתית לא יודעת לעשות שום דבר. לא מגיע לנבחרת כזאת לזכות באליפות! מעתה - אני נגד צרפת! כל הכבוד לסנגל עוד הפעם. משחק טוב!!!

למעלה