עכשיו חזרתי מעוד בליינדייט

smth sweet

New member
עכשיו חזרתי מעוד בליינדייט

אממממ.. אולי נהיה ידידים. בואו ספרו על חוויותכם...:(

"הלך נסיך, יבוא מלך" ../images/Emo47.gif

נפגשנו לפני חודש בערך.. חתיך ברמות על!! טיפש באותה הרמה... מורה / גננת.. לא בא לי להיות. אמרתי אוקי.. ידיד.. לא מזיק.. נפגשנו שוב כמה פעמים.. וגם זה אין סיכוי.. צריכה גירוי אינטלקטואלי.

אישון36

New member
בעולם של צפרדעים

האם עצם זה שהוא חתיך ברמות זה לא גירוי אנטלקטואלי ? אישון. גירוי אנטלקטואלי.

ufffnick

New member
אוף, אישון אתה לא מבין כלום הא?

"הלך נסיך יבוא מלך" <=> הלך החתיך הטיפש בטירוף, יבוא הזקן העשיר שיממן את החיים...

לא הבנתם..

אישון, יש הרבה בחורים חתיכים ומצליחים שיודעים לנהל שיחה נהנתנית לשני הצדדים. אופניק, אתה אמנם יותר בכיוון.. הכוונה הברורה היא שאין צורך להתבאס על מה שהלך / לא צלח, בקרוב יגיע משהו הרבה הרבה יותר טוב.

froggirl

New member
משתדלת

להימנע מהם חוויה אחת שהיתה לי לפני איזה שנתיים זה בחור ששתק כל הדייט. אז שתקתי גם. אחרי 20 דקות הפרתי את השתיקה, הזמנתי חשבון, שילמתי והשארתי אותו שם. שימשיך לבהות ולשתוק. אה הייתי גם בבליינד דייט קריוקי - זה דווקא לפני חודש - אחלה רעיון כי לא היה לנו על מה לדבר אז הקריוקי תרם לאווירה.... לא חושבת שלשמור עליהם ידידים זה רעיון טוב. הולך - הולך. לא הולך - כל אחד הולך לדרכו.

magenta73

New member
שום דבר טוב לא יצא לי מבליינד-דייטים

בעצם, למה ככה? היה פעם זיון ממש ממש מעולה, אבל זה הכל.

אישון36

New member
לי יצאו המון דברים טובים

השאלה קודם כל מה זה משהו טוף. האם רק קשר שימשך מאות שנים או גם מפגש חביב ? או אולי קשר כולשהו ? אישון. מה זה משהו טוף ?

שונאת בליינדייטים גם..

אני לא יודעת אם להחשיב משהו כבליינדייט או לא,אבל זה היה מלחיץ..מספיק דייט שהוא לא בליינד מלחיץ,אז בליינד עוד יותר.. בחיים אני לא אלך לבליינדייט,גם מה הסיכוי שיצא מזה משהו? לדעתי הסיכוי לא גדול.

חצי תמונה, רבע תמונה ...

מה זה משנה .. גם עם היתה שיחת וידיאו זה פאקינג בליינד דייט... לא יעזור . למרות שתמיד אומרים לי שאסור לשלול ... אבל מה אני יעשה ... קשה קשה עם כל הענין הזה של הבליינד דייטים רוצה ספונטני , רוצה במקרה מה קרה לרומנטיקה של פעם ... הלווווווווווווווווווווווו תחזריייייייי הכול פתאום כל כך כבדדדדד

באז באז

New member
אז אני חייב לצאת חוצץ

הרגע נגמרה מערכת יחסים של כמה חודשים מבליינדייט שכזה. ולא חסרים תקדימים אחרים. תפסיקו להאשים את הרצפה!

Star_Dust

New member
הרגע?

זאת אותה ההיא מחיפה? חשבתי שזה נגמר כבר לפני מספר חודשים ולגבי החוצץ... אני נמצאת כבר די המון זמן בסוג של מערכת יחסים שהתחילה מסוג של בליינדייט. וזה לא הופך אותי לחסידת בליינדייטים. להיפך. אני אפילו ממש שונאת אותם. מאמינה שמערכות יחסים שמתחילות מידידות קרובה הן הרבה הרבה יותר מוצלחות.

באז באז

New member
פפפפפייףף

כן, זו אותה אחת. אחרי שבועיים שלושה חזרנו, עד עכשיו. רק שהסיבוב השני היה הפוך. אני הייתי עם הפאסון, היא היתה נלהבת. כבר התחלתי לחשוב שהכל סבבה, שזה מסתדר. והסיבה שבגללה שמרתי בכלל על פאסון (הסתבכות שלה עם עצמה) חזרה על עצמה, הפעם בגוון קצת אחר. אחרי עצבים של יומיים, הבנתי שלא מתאים לי ריבים על כלום ואני לא רוצה לדעת מה יקרה שתהיה סיבה אמיתית לחיכוך. כך זה נגמר. הרגע. יכול להיות שעדיף מערכות יחסים שמתחילות מהיכרות ארוכה. אבל אני חושב שבטווח הארוך, זה לא ממש מהותי. ובוודאי שלא הכרחי.

../images/Emo128.gif מוחלט לבליינד דייט!!

לא יוצאת לדייט בלי תמונה + שיחת טלפון ... ולו רק בשכיל לחסוך מעצמי ומהצד השני את המבוכה הנוראית הזו ...

belli80

New member
אאאההההה.... ../images/Emo6.gif

להלן, אגדה שהיתה באמת: הרופא ה"חתיך, חמוד, נראה טוב ומאוד עשיר", לדברי השדכנית (שגם איתה, אגב לא דיברתי בעשר השנים שקדמו לעיניין..) שעל ההתחלה הודיע: "בואי נראה אם עד סוף הערב את מצליחה לגלות למה אני עדיין רווק" הכריח אותי לשבת במקום שלא רציתי, על הבאר (שאני שונאת), הזמין לי שתייה שלא ביקשתי (אל דאגה, הברמן השתכנע מהר מאוד שאני זו שקובעת..) ובא ביציאת המילניום: "כשאני מדבר- את מקשיבה, וכשאת מקשיבה - אני מדבר"
ובסוף הערב, ליד הדלת הוא עוד העיז להכריז בגאווה: "ברור לך שאם הייתי רוצה- היינו שוכבים"
ולמה נשארתי? בהתחלה כי לא היה לי נעים לקום וללכת. אחר כך זה הפך למין שעשוע עם עצמי - לאיזו רמה הוא עוד מסוגל להגיע... אבל זו אני. ואני בטוחה שלרבים וטובים אחרים דווקא יצאו רק דברים טובים מסיטואציות על בליינד.

למעלה