עכשיו חזרתי מעוד בליינדייט

Star_Dust

New member
לפחות גילית מהר למה הוא עדיין רווק ../images/Emo6.gif

והשאלה הנשאלת היא: האם גילית גם לו? ובלי שום קשר... עברתי קצת על פוסטים מהעבר ושמחתי לגלות שמגיע לך מזל טוב, יקירתי

belli80

New member
תודה ../images/Emo9.gif

גם הוא מוסר.. ובקשר לשאלתכם המתוזמנת, שלך ושל האישון, חייכתי אליו את, מה שהוא אהב לכנות בפלצנות "חיוך מונה ליזה"... אני יודעת את האמת. עכשיו גם אתם. אל תהרסו לו את ההנאה מהספק שאולי יום אחד הוא ימצא את הרכיכה חסרת הכבוד העצמי שיודעת למ**ץ, כמו שהוא צריך. (וכן, הוא טרח לציין בפניי גם את התנאי הזה...)

Star_Dust

New member
וואו

אני פשוט המומה שלא המשכת את הקשר איתו. הוא נשמע ממש מציאה
ועוד תהיה: מה עשית לשדכנית אחרי שחזרת מהדייט?

belli80

New member
אין יום שלא עובר

שאני לא מכה על חטא
ובקשר לשדכנית - אני יודעת מה רציתי לעשות לה, אבל אבא שלה שילם לי בזמנו את המשכורת, אז זו לא היתה אופציה... ושלומך, יקירתי?

Star_Dust

New member
אני בסדר ../images/Emo13.gif

חיה, עובדת, משתעממת. זקוקה לחופש. זקוקה ליותר עניין בעבודה. צריכה יותר אתגרים בחיים וגם יותר שקט. תקופה מבלבלת ומבולבלת שכזאת
תקופות משועממות לא עושות לי ולסביבה טוב בדרך כלל. הן גורמות לי לחשוב יותר מדי
לגבי השדכנית, יכולת לגמול לה בכך שהייתי מכירה גם לה איזשהו "מציאה"

belli80

New member
אל דאגה..

היא קיבלה את מה שמגיע לה..
תגווני. אפילו בדברים הקטנים. תמציאי ותמצאי ריגוש קטן בכל יום מחדש. זו הדרך שלי לעבור תקופות קשות... למשהו קצת פחות ארטילאי - במסרים... אבל מה שכן - תמיד כיף לקרוא אותך פה
ד"ש לאישים הקטנים

אישון36

New member
אוולי תתחילי את לספר על מה ולמה

סתום כך את יודעת, לפני שמבקשים מצר]פים איזושהי תובענה משל עצמך. או שמה שכתבת היא התובענה וגם זה מסביר משהו עליך. . אישון. כיבוד המדיה.

קראתי פעם משהו על ביקורת באיזו חתימה של מישהו

תשען לאחור, תתרווח, קח כמה נשימות עמוקות זהו, עכשיו יותר טוב. "תשמור על העולם ילד, כי אנחנו כבר לא מצליחים", זה רק שיר.

אישון36

New member
לא ממש הבנתי

היא חוזרת מדייט ונותנת לנו את ההושרה התחתונה "נשאר ידידים". מה הוביל לזה ? מה היה בדרך ? כניראה רק אני מתעניין בזה. אישון. רב עיניין.

בליינדייט

הפך לקשר של שנה וחצי, ולקשר ולאהבה הכי משמעותית שהיתה לי בחיים. ברגע שהופכים אותם לקצרים וספונטניים ולא כל הטררם אלא התרשמות ראשונית קצרה ועניינית, אז זה דווקא נחמד. כמובן שהכל תלוי במינון...

bioc1

New member
היו לי קשרים קצרצרים מבליינד דייטים

חודש- חודשיים וזהו...לא יודעת אם זה קשור לעובדה שזה בליינד דייט...כנראה שז סתם צירוף מקרים. והיו לי בליינד דייטים נוראיים שאני מעדיפה לשכוח... בכל אופן...דייט "רגיל" לא שונה מבליינד דייט לדעתי

BABELICIOUS

New member
היה לי קשר רציני אחד מבליינדייט אבל....

זה יכול לייאש אחרי כל כך הרבה דייטים כושלים...

למעלה