וואי כמה שירים
R RIP CURL1 New member 31/10/02 #42 לי בקרוב ימחק כל השירים והקליפים שיש לי במחשב ואני יהיה צריך להוריד שוב איזה מעצבן כי המחשב שלי נדפק יש לי מליון וירוסים אני צריך להתקין ווינדוס חדש הכול חדש אם אני לא יהיה פה שבוע בערך אז תדעו שהמחשב שלי לא טוב
לי בקרוב ימחק כל השירים והקליפים שיש לי במחשב ואני יהיה צריך להוריד שוב איזה מעצבן כי המחשב שלי נדפק יש לי מליון וירוסים אני צריך להתקין ווינדוס חדש הכול חדש אם אני לא יהיה פה שבוע בערך אז תדעו שהמחשב שלי לא טוב
מ מישהי New member 28/10/02 #18 שיר בסיידר השיר דווקא בסיידרר...אבל אמרו לי שהקליפ ממש מגעיל... אני עדיין לא ראיתי אותו.. ולא נראה לי שכדאי לי..
שיר בסיידר השיר דווקא בסיידרר...אבל אמרו לי שהקליפ ממש מגעיל... אני עדיין לא ראיתי אותו.. ולא נראה לי שכדאי לי..
S Sababush New member 29/10/02 #25 לי יש אה... קצת!!! אבל יש לי בערך 200 דיסקים... מקוריים! כן, כן... אני עדיין קונה דיסקים מקוריים, חחח
לי יש אה... קצת!!! אבל יש לי בערך 200 דיסקים... מקוריים! כן, כן... אני עדיין קונה דיסקים מקוריים, חחח
4 4667 New member 29/10/02 #26 200 מקוריים?!?!?!../images/Emo2.gif מאיפה כל הכסף ?!?!?! תני לי קצת!!!
W WickeDevil New member 29/10/02 #28 גם לי יש מלא דיסקים ../images/Emo60.gif בסביבות המאה חמישים, לא כולל צרובים
R RVD18 New member 30/10/02 #32 הידעתם שהשיר הזה (Dilemma) הוא חידוש לשיר ´Love, Need And Want You´ של פאטי לאבל משנת 83´? בטח לא ידעתם.
הידעתם שהשיר הזה (Dilemma) הוא חידוש לשיר ´Love, Need And Want You´ של פאטי לאבל משנת 83´? בטח לא ידעתם.