עכשיו תורי להיפרד חלקית

גבייי../images/Emo24.gif

יאוו אתה חייל! באמת שהזמן עובר מהר. שיהיה לך הרבה בהצלחה ושיהיה קל בע"ה. ושתנסה כמה שיותר להנות מזה
אוהבת חן

בעלי הייקררר../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

איזה עצוב שאנחנו צריכים להיפרד ככה אבל מה לעשות .. אלו החיים ואני מקווה שתסתדר בלעדיי בצבא
חחח סתם עכשיו ברצינות... אני מאחלת לך שיהיה לך שירות קל ונעים ושלא יאיכלו אותך שבתות כמו מים
ושתחזור אלינו בריא ושלם בע"ה ........... תמיד יהיה לך פינה חמה בליבי

ג ב ש ו ש

New member
שוב,תודה רבה לכולכם../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

אוהב אתכם מאוד מאוד מאוד
תודה על כל האיחולים... נשתמע בסוף שבוע בעז"ה

../images/Emo195.gif../images/Emo24.gifגבווווושששש../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

יאאאא...אמא איך עבר כל כך מהר
אני זוכרת שאני ואתה דיברנו עוד לפני שאני התגייסתי.. בעצם אתה ליוות אותי לפני הגיוס שלי והנה אני כבר השתחררתי(טוב שנה וחצי) ואתה עכשיו גבי הולך להיות עוד אחד מהחיילים ששומרים על המדינה שלנו
והפעם אני מלווה אותך ומאחלת לך שירות הכי נעים שאפשר וכמובן קל
למרות שבזמן האחרון אני כמעט לא נכנסת לפורום הזה, אבל אותך לא שכחתי והנה אני פה מאחלת לך המון המון הצלחה אני מאוד מקווה שתקבל תפקיד שיתאים לך מכל הבחינות.. אתה יודע שמגיעים לצבא אנשים משתנים לטובה או רעה,אז אני מאחלת לך רק שינויים לטובה!!! אל תיקח את זה גם כחלק מפחיד-אלא בסבבה הרי לא כל החיים תיהיה חייל. וברגע שתשתחרר אתה עוד תתגעגע...מילה שלי
אז מאמוש שלי שיהיה המון בהצלחה.. גיוס קל ושפשוף נעים.. הכי חשוב תעדכן אותנו פה בפורום מה קורה איתך..
וכמובן תשמור על עצמך.. נתגעגע המוןןןןן

ג ב ש ו ש

New member
תודה מאמי שלי../images/Emo23.gif../images/Emo88.gif

תודה על כל המילים החמות.. אוהב המון
יאללה אני עוד חצי שעה יוצא.. ביי אנשים

LimoR L

New member
גיוס קללל ומגניב :) ../images/Emo195.gif

חח סתם איזה מוזר זה... הזמן עובר כל כך מהר ;( שיהיה לך המוןהמון בהצלחהההה :) קח דברים בקלווות ! ותחזור בריא ושלם :) הכי חשוב

למעלה