עכשיו תורי קצת לקטר.

עכשיו תורי קצת לקטר.

טוב, המשפחה של הבעל החליטה שהם קונים לנו במתנה מייבש כביסה. כשהלל נולד זה נשמע אחלה (הוא נולד בימים הקפואים האלה בפברואר). אבל אז הסתבר שהם מצפים שאני אגיד להם מה לקנות. בטח, שבוע אחרי הלידה שאני אתחיל לברר דגמים וסוגים ומה טוב ומה לא. זה לא קרה. היו לי דברים אחרים שהעסיקו אותי. אז הסברתי להם שאין לי סבלנות לזה, ושיחליטו בעצמם. לא משנה, באמת היינו צריכים מייבש. בינתיים כבר שכחתי מזה, והיום אני מקבלת טלפון - המייבש בדרך אלייך. - יופי טופי - עכשיו אפריל! אני לא אשתמש בו עד לדצמבר הבא! רק מבחינת האחריות עדיף היה כבר לחכות עד לחורף. ממש אין לי כוח אליהם. אנחנו נתנו להם כסף שיעשו מה שהם רוצים והייתי שמחה לקבל גם מהם.

ענתש

New member
למה לא תשתמשי ?

עשינו חשבון שהפעלה אחת של המיבש עולה לנו משהו כמו 3 ש"ח. לתלות כביסה עולה לי בבריאות. לא שווה ? אצלי בבית מזמן אין שימוש לחבלי הכביסה - חורף, קיץ למי זה אכפת ? לא יודעת מה עושים בכלל בלי מיבש. זו אחלה מתנה ! ואני, אגב, קיבלתי לכבוד הלידה הבאה מדיח כלים מחמותי. קודם זה לא היה חסר לי בכלל (די אוהבת לשטוף כלים) אבל היא פסקה שעם שני ילדים אז כל מה שחוסך לך זמן זה חיוני. ומאז שהוא הגיע אני לא מבינה בכלל איך חייתי קודם. מעולה ! הכל הולך פנימה - מסירים ועד כפיות. לא רוחצת יותר כלום. אני עצלנית שזה משהו.

על מדיח אני מסכימה

מאז שיש לי אותו אני אומרת שאני לאי בודד לוקחת איתי את המדיח
. אבל אני נורא אוהבת לתלות בחוץ. יודעת שאני פריקית, אבל אני אוהבת את ההרגשה של בגדים שהתייבשו בחוץ. איכשהו זה מרגיש לי נקי, כי בגדים רכים מדי תמיד עושים לי אסוציאציה של משהו שלבשו הרבה זמן. אני גם אוהבת את זה שאפשר לשכוח אותם תלויים ובכל זאת הם לא יוצאים מקומטים. אני מאלה שמקפלות כשמורידות. וכביסה ששוכחים במיבש יוצאת מקומטת בטירוף... אבל את צודקת, אולי אני סתם שלילית כי הם עלו לי על העצבים עם ה-את תגידי לנו מה לקנות ומה את אומרת את לא פנויה לזה כרגע. ננסה להיות קצת יותר חיוביים. איכשהו זה תמיד יותר קשה לי איתם.

ה ו ב י ט

New member
מדיח ומייבש, המצאות גאוניות

כל מה שחוסך זמן הוא טוב בשבילך, אל תתבאסי.

תודה, אני מתחילה להתרגל לרעיון

לפעמים מספיק לי רק לפרוק כדי לצאת מהעצבים. איזה כיף שיש פורומים.

ossh3

New member
המייבש עובד אצלי בחורף ללא הפסקה

אבל, בעונת מעבר כמו היום, אם אני לחוצה בזמן, אז את המצעים אני מייבשת בו. וגם, כאשר תליתי כביסה על החבל, והיא מעט לחה, ואני לא רוצה להשאיר אותה תלויה בחוץ בגלל לחות של הלילה, אני מכניסה למייבש לזמן של 30-40 דק' בייבוש עדין ולא אגרסיבי. וכך זה מגיע מהר לארון מקופל חזרה. המייבש שלי הוא באוקנכט.

g a n i

New member
../images/Emo51.gif על ה../images/Emo133.gif: *עכשיו* אני קמה

למדוד ת'ארון שאליו אמור להכנס המדיח. שתביני, המדיח מחוסר עבודה אצת הורי במטבח (טוב, נו, אבא שלי יצא לפנסיה
) וממתין מאז חופשת הלידה שלי שנמדוד את הארון. הילד חוגג שנה עוד שבועיים... לוחצת "שלח" וקמה

ענתש

New member
אל תתיאשי. אצלינו גם היה 57 ס"מ וזה

בעייתי כי הגובה של מדיחי כלים הוא משתנה אבל הרוחב קבוע - 60 ס"מ (או 45 אבל אז זה מדיח משרדי קטן כזה). מסתבר שאפשר לפרק את הדופן של הארון כי היא כפולה וככה הרווחנו את ה-3 ס"מ שחסרו לנו. בקיצור - תבקשי מנגר או איש מקצוע אחר (שיפוצניק ?) לבדוק.

משוש30

New member
אני משתמשת במייבש כל הזמן גם

בקיץ. אם משתמשים בו בערב זה ממש לא יקר מבחינת החשמל וזה מדהים כמה כביסות אפשר לעשות (ותאמיני לי שצריך...) בכלל אישית אני נגד ההיסתכלות בשיני הסוס שקיבלת במתנה. למה לקטר כשנותנים לך מתנה? והם צודקים שהם רצו לתת לך משהו שמתאים לך. הרי קל מאד לצפות לקיטור הפוך: "אוף החמים האלה. קנו לי מייבש בלי להתייעץ דגם שממש לא מתאים לי...וכד'".
לא הבנתי את הסוף. נתתם להם כסף למייבש? אז זה לא מתנה. או שאת מדברת על משהו אחר?

עוד 3 חודשים לא תביני מה כתבת

גם אנחנו קיבלנו מיבש מתנה לאחר הלידה, וזה הדבר הכי שימושי בבית היום. בהנחה שאין לך מלאי בגדים בלתי נדלה, אז זה פשוט מציל אותנו כל פעם מחדש. חכי לוירוס השלשול הראשון-ב-4 בבוקר שמנו מכונה+מייבש עם כל כלי המיטה והבגדים שהתלכלכו. ב-12 בצהרים עשינו את זה שוב, וכך במשך כמה ימים. כשמתחילים לאכול מוצקים- הם כל כך מתלכלכים שמחליפים להם 2-3 פעמים ביום. כל יומיים-שלושה יש לנו מכונה מלאה עם בגדים שלה (רק בגן מחליפים לה פעם אחת לפחות), ותוך שלוש שעות יש לך את כל הבגדים מוכנים מחדש.

lulyK

New member
למה? מייבש הוא מסוג הדברים

שאחר כך את לא מבינה איך הסתדרת בלעדיהם.

מאז

New member
נו, אז איזה מייבש לקנות?

אני רוצה לקנות מייבש. אז אומרים "תקני את הכי זול". מצד שני שמעתי שיש משמעות להספק, לגודל הפתח ולעוד דברים. אז ספרו לי - למה לשים לב? מה מפריע לכם במייבש שלכם? איזו תוצרת טובה?

lulyK

New member
לויודעת. קנינו את הכי זול ../images/Emo3.gif

(מחזיק כבר 6 שנים בלי לגמגם)

ההפרשים בד"כ לא גדולים

אלא אם כן את קונה משהו "מעולה", אנחנו קנינו משהו טוב ב1750, ממשהו שהמחירים שלו יותר זולים מהמכרזים באינטרנט (בדוק- עשיתי מחקר ארוך בנושא), אם תרצי פרטים- אשמח להעביר לך במסר (אין לי אחוזים אצלו...)

לנו יש של ספקטרה

(אותה תוצאה,פחות הוצאה
) ואכן כך. מייבש טוב מתוצרת אנגליה ועלה רק 1400 שקלים.

ענתש

New member
כנ"ל. מיבש זה לא טלויזיה

שצריכה להיות איכותית ועניינים... זה עובד ? זה זול ? זה גדול ? תקני את זה.

אנחנו קנינו לפני חודש וחצי

אחרי הלידה של הפשפש..., ת'אמת אני ממש לא מבינה איך הסתדרנו בלי, ואיך היינו מסתדרים בלעדיו, הפשפשון הפרטי שלי יכול לטנף את הבגדים שלו (את הכל כולל כל השכבות האפשריות) 5 פעמים ביום כך שלפעמים את הבגדים שלו בלבד אנחנו מכבסים יום יום... ומיבשים בו גם בימים יפים.

טוב שכנעתן אותי ../images/Emo3.gif

אני כל-כך צריכה מייבש!!! לא יודעת איך יכולתי לחשוב שאסתדר בלעדיו!!! אם אין אני לי, מייבשי לי!!! תודההההההה

למעלה