עכשיו תורי קצת לקטר.

משוש30

New member
../images/Emo6.gif אין כמו שכנוע עצמי!

נדבר אחרי שתקבלי את המייבש

אדר שלי

New member
../images/Emo41.gif נצל"ש לגבי מדיח כלים../images/Emo41.gif

למי שמתעתדת לרכוש, שווה לקרוא את הכתבה הבאה.

ענתש

New member
אפשר לנצל"ש להשווית בקניית מוצר

חשמל ? אני פשוט נורא נורא גאה בעצמי כי אני גרועה בלהתמקח ותמיד קונה במחיר שאומרים לי... המעבד מזון שלי (קנווד קטן מהסוג שקונים "לצעירים" כזה) שבק חיים והחלטתי שאם כבר - אז כבר - רק מג'ימיקס ורוצה את הגדול ! באינטרנט ראיתי שמוכרים אותו מ"עודפים" (שזה אומר מכשיר שהגיע ללקוח, לא פעל ותוקן) ב-2400 ש"ח לפני משלוח ועם שנה אחת אחריות. אז הלכתי לשקם אלקטריק והסתכלתי בכמה מוכרים שם - 2800 ש"ח. הלכתי למנהל החנות ואמרתי לו שבאינטרנט מוכרים ב-2400, הוא אמר שלא יכול להיות והתווכח ואני התעקשתי שככה מוכרים ואפילו אמרתי שאני הולכת מהחנות אם הוא לא מוריד את המחיר (אני ! אני ! השפנה !). ואתן יודעות מה קרה ? הוא מכר לי את זה ב-1570 ש"ח. לא רק שזה ממילא המחיר שהיה יוצא לי עם המשלוח, אני מרגישה ש"דפקתי את המערכת" כי זה מגיע מהחנות עם 12 שנים אחריות (לעומת שנה אחת בקניה ברשת) ! אני מאד מרוצה מעצמי.

איזה גיבורה!

תני טיפ איך הופכים לכזאת נמרה. ואני גם מקנאהההה על המג'ימיקס. חלום שלי. על אמת.

ענתש

New member
אבל עכשיו אני רואה שהתבלבלתי

במחירים... כל הסכומים צריכים להתחיל ב-1000 ולא ב-2000...

עמית@

New member
../images/Emo45.gif גדולה, עכשיו תזמיני אותי

לעוגה על חשבון המג'ימיקס המובחר.. >עמית מפנזטת על הקיצ'ן אייד בצבע כתום<

ענתש

New member
אה, אז יש לי את נבחרת החלומות...

את הקיצ'ן-אייד הכתום (הצבע המדוייק הוא "טנג'רין" שזה בעברית קלמנטינה - לא ?) קיבלתי ליום הולדת של לפני שנה מבעלי
. הוא יפה יפה יפה, אני כמעט מתפתה לשים אותו על השיש בתור אלמנט קישוטי. ואת מוזמנת לעוגה, קפה או כל נישנוש אחר (פשטידה ?) מתי שבא לך !!

nubi

New member
אני רוצה להגיד לך

שיש לי קנווד- את השף ומג'ימיקס. יוצאים מהם דברים מאוד שווים. משום מה הקיצ'ן-אייד לא עושה לי את זה.

ורק אני היחידה שיש לה מייבש

שניצב על מכונת הכביסה כאבן שאין לה הופכין? לא יודעת למה,אולי זה קיק שלי, אבל אני מאוד אוהבת לתלות... ואולי גם קצת חוששת מחשבון החשמל האימתני שיחכה לי בסוף החודש
so far so good קיבלנו חשבון חשמל של 119 שקלים בלבד.(לחודש.דירה חדשה)

nubi

New member
גם לי ../images/Emo4.gif

משתמשת במייבש רק בלילות חורף סוערים ביותר. באג רציני במוח.

לדעתי הקיצ'נאייד הוא המכשיר הכי

מוצלח שיכול להיות. יש לי אחד שקיבלתי לפני שנה והוא פשוט מעולה. זה מכשיר FOR LIFE. כמעט לא מתקלקל, חזק, מקציף מעולה וגם מעוצב יפה... בקיצור אני מאוד אוהבת.

יש לי קיצנאייד בן 25 בערך

שירשתי מדודה שלי, כזה עם קערת זכוכית ששוקלת חצי טון. עובד כמו סוס. חיי (וכמויות עוגות השמרים שעשיתי) השתנו ללא היכר. מעניין מתי נעשה שוב עוגת שמרים.

ענתש

New member
הנווד הוא גם מעולה... התלבטתי

קשות (להורים שלי יש קנווד שעובד כבר 25 שנה ולא מתחיל אפילו להתעייף) אבל את יודעת למה קניתי קיצ'ן אייד ? (תצחקי תצחקי...) בגלל הצבע
בחורה או לא בחורה ? ובעלי מת מצחוק למה אני מאוהבת באביזרי המטבח האלו (מה ? זה רק מיקסר.. לא ?) ולמה אחרי שקניתי את המג'ימיקס הסתובבתי בבית עם חיוך ענקי יומיים ומידי פעם ניגשתי לארון להסתכל (טוב וקצת ללטף לפעמים
) את המג'ימיקס החדש שלי. אי אפשר להסביר לו...

שִירָה

New member
מבינה אותך לגמרי

אני קיבלתי לצערי קנווד במתנה לחתונה. אחרת הייתי קונה קיצ'ן איד, כמובן. אפילו ניסיתי להחליף ולא הצלחתי...

nubi

New member
../images/Emo88.gifאת צודקת!

גם אני רציתי קיצ'ן אייד בגלל הצבע, אבל מצד שני לאמא שלי יש קנווד שעובד כבר 30 שנה. בסוף קניתי קנווד. את לא רוצה לדעת מה בעלי עבר עד שהיה לי אותו (ובסוף קניתי בלעדיו
). הם לא מבינים. וגם אי אפשר להסביר להם.

ענת,הגדג'ט החדש שלך הוא חלומי הרטוב

רכישה מעולה.רק שאם היה לי אותו במילא לא הייתי מפיקה ממנו הרבה. המטבח הוא לא התחום החזק אצלי... תתחדשי! (ואגב,הצבע המועדף עלי הוא דווקא הסגול ענבים שגם נחשב חדש.ראית?)

yaelia

New member
אני לא מאמינה

שאת מסתירה אותו. הרי כל העניין הוא להשוויץ בו קשות. לי יש את ה'הבי-דיוטי' שלהם שאני אוהבת מאוד. אבל הוא בא רק בלבן.

למעלה