לא ממש הבנתי... זה בעצם כמו הפונקציה ממנה הגיעו לנגזרת רק שהיא לא נתונה? ואז מהנגזרת הרי לא ניתן להגיע בדיוק למה שהפונקציה, ולכן יש את ה - c? מסקנה: רצוי להימנע משיעור מתמטיקה בשעה אחד וחצי בלילה... אפשר לבקש דוגמא מסובכת יותר? או לפחות תרגיל, ואני אנסה לפתור לבד... תודה ענקית מראש
כן, זה כמו מין חידה. שואלים אותך : מי היתה הפונקציה שגזרנו, אם בסוף קיבלנו כתשובה את 2x ? ואז התשובה היא x² ! אבל היא לא התשובה היחידה וכאן נכנס הסיפור של C . דוגמאות נוספות ? 4x ? 3x² ? x³ ? 0 ?
דבר ראשון התשובות שלך מצויינות, את גם יכולת לבדוק בעצמך שזה נכון, פשוט על-ידי כך שתגזרי את התוצאה ! דבר שני, בתרגיל האחרון רושמים שהתשובה זה C (כי התשובה זה מספר טהור). דבר שלישי, שמחתי לראות שהשתמשת ב equations . אבל אם כבר פתחת אותו וכתבת את האינטגרל, אז כבר תמשיכי ותרשמי בתוכו הכל ! זה כל כך נוח ! (ככה אפשר למשל לרשום גם את השבר רבע בצורה נוחה).
אין לי את הדבר הזה, שמשתמשים בו...יש לי כל הזמן הודעה להתקין אותו... מוזר...אני אראה מה לעשות עם זה מחר... בתרגיל האחרון רשמתי שזה c, לא? אני רוצה עכשיו אחד קשה! (אם אתה יכול כמובן) תודה!