עכשיו תורי

• פותח הנושא lazy
  • פורסם בתאריך

lazy

New member
עכשיו תורי

כמה תמונות שמן הסתם לא ראיתם מבריסל 1997. עוד מהימים שרדיוהד הופיעו בפסטיבלים באור היום....

lazy

New member
דרך אגב

ההופעה היתה בפסטיבל WERCHTER 1997 שזה לא ממש בבריסל , אבל לא כל כך רחוק. זו היתה ההופעה השלישית של רדיוהד שראיתי

lazy

New member
אין יותר...

זהו דרך אגב אם זה מטריד , תרגישי חופשי להעביר את התמונות לגלריה ולמחוק את ההודעותץ נראה לי שיש לי עוד מספר תמונות של רדיוהד. אני אחפש אותן בדיסקי הקשיח....

Eclipsed 0

New member
הגעתי לפורום בקסטריט בויס במקרה ?..

עא. טוב, אני לא אעורר מהומות.. תהנו.

Major Thom

New member
כמובן!

ה-radiohead בכותרת זה רק בשביל להטעות. בסתר ליבנו כולנו אוהבים את ברטיני ווסטלייף. לא רואים?
alice in chains / man in a box

polyethylene

New member
הטעיה ברורה ומכוונת ../images/Emo108.gif

פשוט לא נשארו פורומים לפתוח מרב נושאים, אז הנהלת הפורומים הסכימה לפתוח את פורום radiohead ובסך הכל זאת הסוואה די מוצלחת. וכולנו אוהבים פופ קיטשי...
inter - suck my ego
שזה מן הסתם כיסוי לעובדה שאני שומעת עכשיו את n´sync ...

Eclipsed 0

New member
"I used to listen to N*Sync

when they were underground" (לא זוכרת מי. לא, לא הקשבתי להם, אבל גם אני חטאתי ברד הוט או בון ג´ובי.. בררר...)

man in heaven

New member
סליחה אבל למה "לחטוא" ברד הוט ?

בון ג´ובי אני מבין שהוא האדם הכי מיותר ביקום. אבל רד הוט ? נו... אולי הם לא רדיוהד אבל למרות זאת (ובעצם - בגלל זאת !!!) הם אלטרנטיבה לא רעה בכלל! משחקי בסים וגיטרות הם בדיוק מה שאני צריך אחרי שרשרת צלילים נמרחים של רדיוהד...

Eclipsed 0

New member
הם חמודים,

אבל פאנק זה דבר די מעיק. אני כבר לא מצליחה להתחבר אליהם כל כך, אבל מה שכן, הם להקת הפאנק היחידה שאני יכולה לסבול. (יש לי גם שני אלבומים שלהם, שמדי פעם אני חוזרת לשמוע)

man in heaven

New member
פאנק ?! (בטח עם F...)

קליפורניקיישן.... טוב אין לי כוח אפילו להתחיל..

למעלה