עכשיו תורי

• פותח הנושא lazy
  • פורסם בתאריך

root

New member
זה שיש להקות שהגיעו למיינסטרים כמו

רד הוט, לא עושה אותן פחות מעולות ממה שהן היו לפני כן. אם ילדים צעירים מאוד, נחשפו לקליפורניקיישן, יש להניח שאולי הם יילכו וישמעו את bloodsugarsexmagic או mother´s milk... ואם הם יאהבו את הסגנון הם יחפשו ואולי ימצאו את פיית´ נו מור... מי יודע.. המניק´ס הגיעו למיינסטרים - מה, הם חרא?.. לא , הם גדולים. עדיין. ואני לא חושבת שבמוסיקה אפשר ל"חטוא", צריך לאהוב כל דבר שטוב לנשמה.

skin blues

New member
זה הכי טוב

שיש איזון כזה- גם להבלע לרדיוהד וגם לרקוד קצת עם הרד הוט. אני רוצה להוסיף עוד יתרון- אם ילדים צעירים מאוד נחשפו לקליפורניקיישן אולי הם יחשפו לג´ון פרושונטה? :) המוזיקה שלו איכשהו יותר מושפעת מרדיוהד מאשר מהרד הוט(גם ע"פ דבריו) אז בהצלחה בבגרות בהסטוריה

In Limbo

New member
למה להיות רעים ולהזכיר את הבגרות?

תגידו, יש את הדיסק של פרושונטה (אני אומרת פרושיאנטה....) בחנויות דיסקים בכלל? יש לי אותו על המחשב. דווקא הייתי קונה אותו... למרות שמאז שצריך לקחת משכנתא בשביל לקנות דיסק (90 שקל בשביל דיסק?!) אני צמצמתי מאוד את צריכת הדיסקים שלי.. עצוב מאוד. רעות.

skin blues

New member
יש את הדיסק שלו בחנויות

יש גם את הראשון שלו niandra lades ... וגם את השלישי to record only water... בחנויות אני מציעה לקנות קודם את השלישי. וזה לא פרושיאנטה, זה פרושונטה חח זה כתוב באתר שלו אפשר גם להוריד אלבום שלם חינם באתר - מומלץ מאוד

Eclipsed 0

New member
לא התכוונתי לזה,

אין לי בעיה עם העובדה שהם ממוסחרים, אני לא מתחברת אליהם יותר כי השתניתי מאז שהתחלתי לשמוע אותם, לא כי הם יותר פופולריים. המוסיקה שלהם פשוט לא מדברת אליי יותר. זה הכל.

למעלה