מה???. כל פעם צריכים לחכות שג'קו יחזור לכסאו ויתיישב ..בכדי להכנס ??..
M moon line New member 27/3/07 #12 מה???. כל פעם צריכים לחכות שג'קו יחזור לכסאו ויתיישב ..בכדי להכנס ??..
ש ש י ר ל י 0 1 New member 27/3/07 #13 ../images/Emo6.gif לא חח..תראי למטה מצד ימין כתוב באנגלית,"דלג" תלחצי על זה..
ש שונית 7 New member 27/3/07 #17 שירלי ממי אני יכולה לשלח לך את המסר דרך הפורום הזה?כי אני עדיין לא מוצאת את עצמי בחדש!!! תשובה תתקבל בשמחה
שירלי ממי אני יכולה לשלח לך את המסר דרך הפורום הזה?כי אני עדיין לא מוצאת את עצמי בחדש!!! תשובה תתקבל בשמחה
M moon line New member 27/3/07 #20 תודה מתוקה ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חחח "איך לא ראיתי ".. אני אשכרה תששוששהה...
T talytal New member 27/3/07 #53 לא לתקופה מסויימת... הפורום כאן נשאר. אין קשר בינו לבין הפורום הרשמי, חוץ מזה ששניהם עוסקים באותו נשוא... תפוז סוגרים פורומים אם אין בהם משתמשים, לא אם קמים פורומים רשמיים...
לא לתקופה מסויימת... הפורום כאן נשאר. אין קשר בינו לבין הפורום הרשמי, חוץ מזה ששניהם עוסקים באותו נשוא... תפוז סוגרים פורומים אם אין בהם משתמשים, לא אם קמים פורומים רשמיים...
ג גלית לוק New member 27/3/07 #23 בשעה טובה.. תתחדש ג'קו ../images/Emo13.gif כל הכבוד.. בקשר לפורום.. יכלו לשים לינק לפורום שלנו משם, לא?
בשעה טובה.. תתחדש ג'קו ../images/Emo13.gif כל הכבוד.. בקשר לפורום.. יכלו לשים לינק לפורום שלנו משם, לא?
T talytal New member 27/3/07 #57 זה לא אסור, זה פשוט לא קרה... יש הגיון שבאתר רשמי יהיה פורום רשמי, בסופו של דבר הפורום הזה הוא תחת האחריות של תפוז, ולא של טדי...
זה לא אסור, זה פשוט לא קרה... יש הגיון שבאתר רשמי יהיה פורום רשמי, בסופו של דבר הפורום הזה הוא תחת האחריות של תפוז, ולא של טדי...
K kapit5 New member 27/3/07 #24 אתר מדליק אבל בדרך איבדתי את ה-5../images/Emo4.gif וחוץ מזה גם אני לא מצאתי שם את הידיים והרגליים. לא ניראה לי שאפשר לנהל שם שיחות זורמות כמו כאן. חבל שאין שם את הפורמט של תפוז.טוב-ניצטרך להיתרגל ג'קו-ניראה לי שתיצטרך לדלג בין שני האתרים
אתר מדליק אבל בדרך איבדתי את ה-5../images/Emo4.gif וחוץ מזה גם אני לא מצאתי שם את הידיים והרגליים. לא ניראה לי שאפשר לנהל שם שיחות זורמות כמו כאן. חבל שאין שם את הפורמט של תפוז.טוב-ניצטרך להיתרגל ג'קו-ניראה לי שתיצטרך לדלג בין שני האתרים