עלה הסקר החדש...

Digi Lista

New member
עלה הסקר החדש...

שימו לב להערות סוגריים שם... מקווה שתיהנו ותצביעו
בקרוב הפתעות נוספות שקשורות בפורום...

chi12

New member
תודה

זה הרעיון שלי, מגניב! סקר חדש ומענין! יש!

Digi Lista

New member
בכיף../images/Emo13.gif

כשהמחשב שלי יתוקן אני אתקן גם את הקרדיטים,או שאני אעלה את הסקר הבא אחריו כבר עם הקרדיט(וגם עוד כמה ברצף בעקבות אותה הצעה שלך),מה את מעדיפה?

chi12

New member
כשתעלי את הסקר הבא.

לא נעביד אותך יותר, הקרדיט זה לא מה שחשוב. העיקר שסוף סוף סקר חדש!

Digi Lista

New member
איזה חמודה../images/Emo24.gif

אז בסקר הבא(עוד שבועיים בערך,רק תני תזכורת...)אני רושמת קרדיטים וגם באלה שאחריו
תמשיכי ליזום עוד דברים,כול יוזמה כאן בפורום מצויינת

הבלוג שלי נמחק בהתאם למחאה כנגד

תקנון אתר תפוז הגזלני.
וכן, אני עוזב, ברגע שהמאמרים שלי יימחקו. אבל בלי לחץ, עד אז אני כאן.

Digi Lista

New member
כן,בלי לחץ../images/Emo3.gif

אם אני לא אמחוק בזמן הקרוב בטח תעשה איזו דרמה כהרגלך אז בעצם מדובר במין אולטימטום,אני צודקת דרמה-קינג?
יש בלוג חדש במקום אחר?...

לא ו...לא.../images/Emo11.gif

מה שאהבתי בניהול בלוג באתר תפוז הוא שכל החברים שלי כאן, והם יכולים לקרוא. לרוע מזלי, לא כולם מתעניינים כמוך, ולא כולם ישמחו להגיע לאיזה אתר נידח כדי לקרוא את הבלוג שלי. למקרה שתהית, ישראבלוג לא בא בחשבון. אם הייתי רוצה לעשות דרמה כבר הייתי עושה אותה, על-ידי פרסום הסעיף מתקנון תפוז שאמרתי לך שאני חושב שצריך לפרסם. אם את לא רוצה, אני אעשה את זה. רק תבקשי.

Digi Lista

New member
חברים יש רק ב"אגד"...

או שלא... כאילו שאתה לא מדבר עם החברים באמצעים אחרים מלבד בפרדס(מסנג'ר,אייסיקיו,אימייל,טלפון,פורומים אחרים...),ככה שאם היית רוצה להעביר את הבלוג(אני לא הכי בקיאה בנושא איפה אפשר מלבד בפרדס ובישראבלוג...)אני מאמינה שהיית יכול-תמיד אפשר לפתוח איזה פורום או קומונה נידחת ולפרסם שם את כול הדברים תוך קישורים לחברים,מי שירצה כבר ימצא אותך...לי באופן אישי חבל שסגרת את הבלוג,מאוד אהבתי לקרוא אותו ולדעת עליך ובכלל אני חושבת שככה הצלחת להוציא דברים במקום לאגור בבטן עד התפוצצות וזה מאוד חשוב ותורם. היי,לא התכוונתי לריב איתך,סתם זרקתי הערה עוקצנית וצינית שכמו שאני מכירה אותך אתה עוד עלול פתאום לחטוף קריזה ולהגיב כלפיי באלימות ואני ממש לא רוצה שזה יקרה כי אני בהחלט מעריכה אותך ולא רוצה להתכסח איתך בשום נושא,בטח לא על תקנון שאני בכלל לא קשורה אליו(ולמעשה עד שלא עדכנת אותי בכלל לא ידעתי על מה מדובר,וגם כשקראתי חלק מהכעסים והטענות שלכם לא נכנסתי לעומק העניין מסיבות של חוסר זמן,אי שימוש במחשב עקב תקלות חוזרות ונשנות וחוסר אנרגיות למלחמות כאלה גם אם הן מוצדקות),אני מאמינה בחופש ביטוי ובזכות הציבור לדעת-כול עוד לא מדובר בהסתה ובפגיעה בחברי הפורום,מכאן אפשר להסיק שמבחינתי אתה יכול להגיד מה מציק לך ומה הסיבה בגללה אתה רוצה למחוק את כול המאמרים בהם לקחת חלק והם חלק בלתי נפרד מהפורום(ומעבר לזה לגרום לי לעבוד איזה שלוש שעות רצוף,ברגע שיהיו לי כאלה...),אני לא מבטיחה שההודעות שלך ישארו למרות שאני מבחינתי לא אמחק אותן(אלא אם הן יהיו ממש מוגזמות)אבל אם אני אקבל הוראות מלמעלה(זה אפשרי,בכול זאת מדובר פה במשהו נגד הפרדס וכפורום שנמצא בו אני קצת מוגבלת,אם כי מעולם לא ממש שמתי לב במה וכמה אז זה לא בהכרח גורם שמשפיע עליי...) ובעיקר מחברי הפורום שיפגעו אני אנסה למנוע את הפגיעה כמה שיותר ובכול זאת אני לא אתנגד לשמוע כול מה שאתה טוען(מבלי כול התחייבות לנקוט עמדה לטובתך)

לא כעסתי.../images/Emo13.gif

בדיוק נכנסתי לפורום כדי לראות אם יש כאן מישהו. למה אין שרשורים ליליים יותר?
ואני לא אגיד כלום בקשר לתקנון, רק אעתיק את הסעיף המרגיז: "הגולשת מסכימה ומאשרת לתפוז אנשים ו/או למי מטעמה לעשות כל שימוש שהוא בתכני גולשות ובכלל זה להקליטם ו/או להציגם ו/או להפיצם באתר תפוז ו/או באינטרנט ו/או בכל מדיה שהיא, לצרכי תפוז אנשים, לרבות ליחסי ציבור ולקידום אתר תפוז באמצעי המדיה השונים, לפי שיקול דעתה המוחלט והבלעדי, לרבות באינטרנט, בעיתונות, במדיה סלולארית ו/או בטלוויזיה, והכל מבלי לקבל הרשאה נוספת מן הגולשת ו/או לשלם לה תמורה כלשהי בגין השימוש כאמור, ובכלל זה גם במקרה שתפוז אנשים תפיק הכנסה בגין השימוש שעשתה בתכני הגולשות כאמור. מבלי לגרוע מהאמור לעיל, תפוז לא תמכור תכני גולשות מבלי לקבל את הסכמת הגולשת מראש, למעט במסגרת הפצה של תכני גולשות באינטרנט הסלולארי." ככל שהתקדמתי בקריאה, כך נעשה לי רע יותר בבטן. אני חושב שיש כותבים מוכשרים בפורום הזה, ואני חושב שמגיע להם לדעת מה עלול לקרות ליצירות שלהם. חוץ מזה, הייתי רציני בקשר אליי: בלי לחץ.
אני לא באמת חושב שתפוז יגנבו לי איזה פיק על דיג'ימון, בעיקר כי אז הם מסתכנים בתביעה ענקית של יוצרי הסדרה, אבל זה חלק מהעיקרון. אני בשביתה, ואני בשביתה עד הסוף: You must do, or do not. There is no try.

Digi Lista

New member
תפתח שרשורים אז יהיו...

תפתח בסופי שבוע או בחנוכה ויש סיכוי שיהיו אנשים שלא עובדים/לומדים ויוכלו להשתתף,לי אם המחשב הזה(הוא לא שלי) יהיה פנוי אני מבטיחה לתרום במרץ
אני אגיב על השאר עוד מעט...

תפתחי את, את המנהלת וזו עבודה שלך.

אני רק העלוקה השכונתית שמגיעה מדי פעם כדי להציק ולמצוץ את דמכם, אחרי שביקרתי בפורומים השכנים.

chi12

New member
אם אכפת לך אז תשנה

היא מנהלת היא לא יכולה לעשות מה שבראש שלה, אז מה הם יכולים לפרסם כל מאמר שכתבתי פה? שלפחות היו מבקשים רשות...

strawberrys

New member
זה די מטומטם "לפתוח" שרשור לילי...

פשוט צריך שיהיו שני אנשים או יותר שיהיו באותו הזמן בלילה בפורום...זה משהו שחייב לקרות מעצמו/:

למעלה