לא כעסתי.../images/Emo13.gif
בדיוק נכנסתי לפורום כדי לראות אם יש כאן מישהו. למה אין שרשורים ליליים יותר?
ואני לא אגיד כלום בקשר לתקנון, רק אעתיק את הסעיף המרגיז: "הגולשת מסכימה ומאשרת לתפוז אנשים ו/או למי מטעמה לעשות כל שימוש שהוא בתכני גולשות ובכלל זה להקליטם ו/או להציגם ו/או להפיצם באתר תפוז ו/או באינטרנט ו/או בכל מדיה שהיא, לצרכי תפוז אנשים, לרבות ליחסי ציבור ולקידום אתר תפוז באמצעי המדיה השונים, לפי שיקול דעתה המוחלט והבלעדי, לרבות באינטרנט, בעיתונות, במדיה סלולארית ו/או בטלוויזיה, והכל מבלי לקבל הרשאה נוספת מן הגולשת ו/או לשלם לה תמורה כלשהי בגין השימוש כאמור, ובכלל זה גם במקרה שתפוז אנשים תפיק הכנסה בגין השימוש שעשתה בתכני הגולשות כאמור. מבלי לגרוע מהאמור לעיל, תפוז לא תמכור תכני גולשות מבלי לקבל את הסכמת הגולשת מראש, למעט במסגרת הפצה של תכני גולשות באינטרנט הסלולארי." ככל שהתקדמתי בקריאה, כך נעשה לי רע יותר בבטן. אני חושב שיש כותבים מוכשרים בפורום הזה, ואני חושב שמגיע להם לדעת מה עלול לקרות ליצירות שלהם. חוץ מזה, הייתי רציני בקשר אליי: בלי לחץ.
אני לא באמת חושב שתפוז יגנבו לי איזה פיק על דיג'ימון, בעיקר כי אז הם מסתכנים בתביעה ענקית של יוצרי הסדרה, אבל זה חלק מהעיקרון. אני בשביתה, ואני בשביתה עד הסוף: You must do, or do not. There is no try.