עלה הסקר החדש...

Digi Lista

New member
כן,זאת הגדרה מדוייקת עבורך../images/Emo3.gif

טוב שיש שכנים כדי שתבוא גם אלינו
ואני מסכימה עם מיתר ששרשור לילי צריך לעשות כשיש במקרה יותר מחבר פורום אחד באותו הזמן,אבל אפשר לתכנן ככה שיהיו... וגם חן צודקת-כמו תמיד צריך פשוט ליזום כול דבר פה,אני מבטיחה לנסות ליזום יותר כדי שלא יהיה לכם משעמם כאן למרות שזה תלוי בכול מיני גורמים,והאמת שגם אם מישהו אחר יזום אני לא אתנגד

כן,אפשר לתכנן מראש שרשור לילי.

אפשר לקבוע מראש יום מסוים ושעה מסוימת שמקובלת על כולם.

אף-אחד כבר לא מבין את הבדיחות שלי.

אני עוזב.
(בדיחה! בדיחה! אוף!) (עוד בדיחה למעלה) (עוד אחת כאן) (תודו שצחקתם) (טוב, נמאס) (ביי)

chi12

New member
javascript:InsertIcon('../images/Emo10.gif')

עצוב! אני לא מבינה כלום מהבדיחות שלכם, ומה זה שירשור לילי? ואיך הגענו לנושא הזה?

שרשור לילי זה שרשור שפותחים בלילה

כשמשעמם ויש יותר מבנאדם אחד בפורום.הייתה תקופה שהיינו פותחים שרשורים כאלה כל הזמן.

chi12

New member
???

ועכשיו כולנו נצחק איתך, כי המשפט האחרון שלך היה מאד קורע
חנוכה שמח!

Apikachu L

New member
*בעיטה בתחת של מילי*

מגיע לך קצת, לא? *קושרת את מילי לפורום* אתה תישאר כאן, ברור?

Apikachu L

New member
אני יודעת שאני אבקר בבלוג החדש

בכל מיקרה, כל העניין עם תפוז שהם ישתמשו ביצירות של אנשים שפורסמו כאן, עבור עצמם, בלי חובה ליידע, לשלם או להעיד על היוצר. זה ניראה לי די מעצבן. וזה היה צפוי שמיליהו הנביא יתחיל לנשוף אש וגופרית בעניין. אוהבים אותו ככה. (רק בל יכוויות, כן?) ואני מצטערת אם ההודעה לא קשורה למקום הנכון. האנטומיה בלבלה אותי לחלוטין. אני שונאת את הגלאבלה!

CibiHeart92

New member
רוצה שנבדוק את זה עלייך?

ארג. מילי. אתה הופך את הפורום לאלים..

Apikachu L

New member
תלוי במשקל הגוף כמובן!

אם אני לא טועה, משקל הגוף חלקי 13, אבל אולי זה כמה דם שאפשר לקחת ממישהו. בכל מיקרה, זה יכול להספיק לאמבטיה קטנה, אבל אם זה הדם שלך אז אחרי הליטר וחצי הראשון לערך אתה עשוי לאבד את ההכרה. נא להשתמש בדם של מישהו אחר. אם זה מישהו כבד משקל זה יכול להספיק אפילו לאמבטיה גדולה, אבל קשה למצות את כל הדם מהגוף. בכל מיקרה, אני חושבת שזה די בריא לעור, אבל תבדוק שהאדם לא נשא של הפטיטיס B, איידס כלמידיה ושאר מרעין בישין. תשלח את האדם לבדיקה מקיפה קודם כל. לך תדע אלו מחלות יש לו.

Apikachu L

New member
ביררתי במדוייק

שמע מילי, אם אתה רוצה להפיק אמבטיה מאדם זה לא ילך לך. מאדם שמן (130 קילוגרמים) תפיק רק 10 ליטר(החלק ה13 ממשקל הגוף. בירררתי, זה נכון). אם אתה ועוד כמה חברה יושבים באמבטיה קטנה (אפשר רק בחורה אחת. ואמבטיה קטנה מאוד) אז זה עשוי להספיק. תצטרך לשחוט כמה בתולות שמנות במיוחד כדי שיצליח לך. אני הייתי ממליצה לך לאסוף את כל הנשים במחזור בארץ מולדתך ולשים את כולן מעל אמבטיה. אולי זה יעבוד. אולי תצטרך לצרף כמה גברים עליזים שיעשו קצף אמבטיה בהיר. (הגעלתי את עצמי ברגע זה)

Apikachu L

New member
תיקון אי הבנה.

במילה עליזים התכוונתי לשמחים. לא להומוסקסואלים. לכל אוהבי העניין. ולדעתי זה לא ממש משנה. העיקר שיהיו גברים. שמחים.

למעלה