של פורום חטאים.....מה לי ולחטאים.?????????? מיקרי בהחלט.....אבל הזמינו אותי , ובאתי..... והיה אחלללללללללללללה חבל שלא עשינו גם אנחנו מפגש כזה....על חוף הים...... חייבים לעשות....פעם........זה היה כיף ...........כיף כיף כיף .
מה היינו עושים פה בלעדייך ובלעדי המידע הרב שאתה מביא לנו?????????? כל לחיייייייייייייייייייייייייייי לזיכרון הגרנדיוזי שלך....... ונשיקות................ תעשה לך לבד את האיייקונים של נשיקותתתתתתתתת
ואם בחטאים עסקינך.....במפגש הבא.....על איזה חוף אחר..... תצטרפי...... אבל צריך לחטוא קודם..... ואני, אין לי עם מי לחטוא.....לכן יזרקו אותי מהפורום בקרוב...... אגב...........יש לי כמה גרפיטיס שאהבתי.......... "בקרוב אגיע רחוק.........." - ישן ומוכר.... "אני לא יקרן, אני ירקן".......שלט בחנות ירקות על יד רידינג.... "גם שלט חוצות לא מחפש סטוצים....אלא רוצה קשר לטווח ארוך..."......שלט חוצות בתל אביב.... ותחשבו על זה...........
עכשיו היא לפחות 12.5 אלא אם מישהו שם יותר ומה שלומך אתה? שמעתי שהיה אחלה בקומציץ שלכם ככה? ולא מזמינים? אז מה אם אנחנו קונקורנטים? לא שמעת על שיתוף פעולה?