עלו למעלה......אני רואה לכם

magy

New member
עלו למעלה......אני רואה לכם

רק את הגרביים והסנדלים.............. רוצה לראות לכם את הפנים.................
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

magy

New member
ממוש......ביום חמישי היה קומזיץ

של פורום חטאים.....מה לי ולחטאים.?????????? מיקרי בהחלט.....אבל הזמינו אותי , ובאתי..... והיה אחלללללללללללללה חבל שלא עשינו גם אנחנו מפגש כזה....על חוף הים...... חייבים לעשות....פעם........זה היה כיף ...........כיף כיף כיף .

magy

New member
טרה, טרה, טרה, (נתיבה)

מה היינו עושים פה בלעדייך ובלעדי המידע הרב שאתה מביא לנו?????????? כל לחיייייייייייייייייייייייייייי לזיכרון הגרנדיוזי שלך....... ונשיקות................ תעשה לך לבד את האיייקונים של נשיקותתתתתתתתת

magy

New member
יש פורום כזה..

ואם בחטאים עסקינך.....במפגש הבא.....על איזה חוף אחר..... תצטרפי...... אבל צריך לחטוא קודם..... ואני, אין לי עם מי לחטוא.....לכן יזרקו אותי מהפורום בקרוב...... אגב...........יש לי כמה גרפיטיס שאהבתי.......... "בקרוב אגיע רחוק.........." - ישן ומוכר.... "אני לא יקרן, אני ירקן".......שלט בחנות ירקות על יד רידינג.... "גם שלט חוצות לא מחפש סטוצים....אלא רוצה קשר לטווח ארוך..."......שלט חוצות בתל אביב.... ותחשבו על זה...........
))))))))

אין לך עם מי?! ../images/Emo3.gif

אפילו באות הלילה יכולת להתענג עימי.... אבל גם מחר יהיה בסדר.
היית 10 , יא חוטאת מדופלמת....העיקר הראש, שכחת?

magy

New member
למה לא אמרת??????????????????

עכשיו אתה אומר??????????????????????????? יא פחדן............לא רמזת אפילו................. אמרת שאתה אוהב צעירות..............הפנמתי.............. אוי העיתוי............דופק אותנו...................... אבל פיייר, אני מתה עלייך.............ארבלוששששששש

ארבל, כבר העלנו את ההימור

עכשיו היא לפחות 12.5 אלא אם מישהו שם יותר ומה שלומך אתה? שמעתי שהיה אחלה בקומציץ שלכם ככה? ולא מזמינים? אז מה אם אנחנו קונקורנטים? לא שמעת על שיתוף פעולה?

magy

New member
מה דעתכם, פנטסיה וכולם.....

שנצרף למפגש שלנו גם את ארבל וחבורתו?????????????????? הם עליזים וצעירים.........הייתי המאמא שם....... היה לי כיף איתם..............

את דעתי את שואלת? כל

מי שנחמד אדם אוהב לבלות אז למה לא? שאני אומר לא לאנשים שכותבים כל כך יפה? והייתי מצרפת גם את החברים מהפורום האחר הרי גם שם מבלים אנו שעות יפות

magy

New member
הולך פנטזיה, ניקח את איצטדיון

בלומפילד????????????????.

magy

New member
התבלקנתי ואני לא רואה אותך

תעלה לבלקון ארבל......(צ´אט של נוסטלגיה)

למעלה