עלו למעלה......אני רואה לכם

פנטזיה יקרה..... ../images/Emo24.gif

שת"פ כאן עם כל הלב....!!! שת"פ בפורום ´האחר´ כניראה שלא יתאפשר, ולא בגלל הגולשים....

עיניים

New member
איזה מזל !!!!!!!!!!!!

מזל שמגי ענתה לך! עד לרגע זה, הייתי משוכנעת שארבל מהכרמל זו,,,, ב ת ,,,,,,,
]]]

מגי, מה זה חייבים?

מה שחייבים - עושים. אז למה לדבר כל כך הרבה? שימו תאריך שימו שעה שימו מיקום ואוונטה - לדרך זה כל כך פשוט

magy

New member
דווקא לא כל כך פשוט

כבר אמרתי פה משפט......שאמור להפוך לשיר...... "המים המתוקים שלך הם המיים המרים שלי"..... חייבת לגמור את השיר הזה....... שרמז ממנו.........אמור להסביר הכל.........

הזמינו אותך??! ../images/Emo8.gif

ראית בפורום ´חטאים´ את השיחות טרום מפגש....התחילו הפנטזיות לדפוק במוח...ידעת טוב שלפחות את ארבלון תצליחי להדליק....החלטת שגם גם בסקס יש נוסטלגיה.....החלטת שאפשר גם להנות וגם לממש נוסטלגיה , פיתית אותי , הבאת אותי לחולות, יצאת במחולות והתנפלת על.......אוכל.
יש לך משהו לומר להגנתך?

magy

New member
את החלק הזה שלך.......לא הכרתי

את חוש ההומור סחטיין ילד................הרסת אותי מצחוק.............

מה זה אומר?

א. שאינך מבקרת מספיק ב´חטאים´ כי שם אני משפריץ.... חוש הומור . ב. שלא השתדלת יותר מדי לתהות על קנקני....כן, היית עסוקה באוכל ועם איזה חתול אשפתות...

magy

New member
דייייייייייי, אני גורם לרוץ לחפש

שיח...........לעשות ... פיפי........... דיייייייייייי סליחה.....על הבירכיים,,,,,,סליחה..............סליחה....... על הבירכיים......אתה חושב שאגיע אם אכרע על בירכיי??????????????
))))))))))))))))))))

magy

New member
תיקון = אתה גורם

רואה מה עושה שלפוחית בלחץ צחוקים.......????????????? חוץ מזה......בינינו.........שאף אחד לא יראה ולא ישמע............ ותמחק מיד........מה שאכתוב....... אתה שווה זיון למחוק מהר............

שהמנהלת תמחק מפה ושהוא

ימחק מהזכרון אבל ברור לנו שזו רק פנטזיה הוא כבר רשם לפניו אנחנו רשמנו לפנינו ואת - את לא תשכחי

אוי ואבוי........ ../images/Emo6.gif

כמה זמן היא לא תישכח? סתתתתתתתתתתתתם
לא שוכחים.....
עצמי...........חחחחחחחחה

magy

New member
למה אתה יורק?

אתה יהול להרטיף לי את התמונות...... הם יתקררו...... שש וחצי, מהר יומולדת....... ובשתיים עשרה ורבע אתם עושים בר מצווה?????? איך היה אומר אבא, עליו השלום? המוציא דבר קללה מפיו, ינעעעל אבי אבי אביו...........

שקדי

New member
תגידי................. ../images/Emo8.gif

את עוקבת אההריי???????? תמשיכי........
יופי נחמה

חחחחחחחה ארבל, לא שמתי לב

לצירוף הקסום שציירת שם. אולי בכל זאת אני צריכה לפקוד את מקומותיך קצת יותר העלית חיוך על שפתיי שבוע טוב

למעלה