עליית סוכר בלי שאכלתי כלום!!!

Dave1972

New member
עליית סוכר בלי שאכלתי כלום!!!

אני נורא מקווה שאני לא מציק עם הקשקושים שלי, אבל כמו שאמרתי, אני בתהליך הלמידה.
אז ככה... זוכרים שהייתי 103 היום ב17:30?
לא נגעתי בכלום מאז (אולי מים). הגעתי הביתה בסביבות 20:00 שמח וטוב לב. אמרתי לאשתי עכשיו אני אעשה בדיקה ותראי קסם. את תראי שאני פחות מ-100!
ולהפתעתי הרבה - 119!!! איך? למה? לא הכנסתי כלום לפה מלבד אויר ומים!
:(
 

Dave1972

New member
מה זה משנה?

הרי לפני א. צהריים הייתי 119, שעתיים אחרי א. צהריים 145 וב-17:30 הייתי 103.
אז אם לא אכלתי שום דבר מא. הצהריים למה שהסוכר יעלה בין 17:30 ל-20:00?
בכל אופן, התחלתי את היום עם מעדן 0% (6 גר' פחמימות ל-100 גר'), תפוח, ירקות עד א. צהריים.
בצהריים - חזה עוף על הגריל עם ירקות מבושלים (כולל בטטות). עד 20:00 רק תה ומים.
יש לך פתרון?
 

LaSaponaria

New member
אם לא אכלת כלום, אז איך זה שזה לא 0?


 

אבו זקן

New member
אם זה מעניין אותך

אם תרמת דם אי פעם, אתה יכול למלא טופס קטן (בחר "בירור סוג דם" ברשימה "סוג הפנייה") והם חוזרים אליך עם תשובה. לא הייתי ממליץ לך להשתמש בזה בשביל ליצור קשר עם הגברת המתוקה-מרירה שמקשקשת כאן, אבל לא מזיק לדעת.
 

ladybug4NLP

Active member
מעדן 0% זו ממש טעות-כי את השומן שמוציאים ממלאים בפחממות

וחוץ מזה החומר הכימי שמפריד בין השומן לחלב הוא הרבה יותר מסוכן מ-3% ויותר שומן מסכן.

מורתי תמיד אמרה לי שלבני אדם (גן הבריאים) אסור לצרוך שום דבר שהוא פחות מ-3%
והיא ידעה מה היא מדברת
 

tulkin

New member
אכן כך!

כלל האצבע שלי הוא שאוכל שמודגש בו בצורה כזו או אחרת שהוא "דל שומן" או "מופחת שומן" הוא לא בריא למאכל, אלא אם כן באופן טבעי לגמרי הוא כזה לפני שהוא נכנס למפעל כלשהו.
&nbsp
 

אבו זקן

New member
שאלתי לחיפושית מופנית גם אליך

אם ידוע לך על משהו מסוכן בתהליך הפרדת השומן מהחלב (למיטב ידיעתי זה נעשה ע"י צנטריפוגה ולא בתהליך כימי, אבל אני עלול לטעות כאן), נא ספר.
 

tulkin

New member
הבעיה היא לא בהפרדת השומן

(גם אני חושב שזה נעשה בצנטריפוגה פשוטה למדי)
הבעיה היא שהפרדת השומן זה לא הדבר היחיד שעושים. לשומן תרומה חשובה למרקם, לטעם וליציבות המזון. ברוב המקרים, כדי לשמור על הטעם והמרקם, מוסיפים חומרים אחרים שמכפרים על היעדר השומן ומחליפים את תפקודיו ה"קוסמטיים" יותר.
&nbsp
 

אבו זקן

New member
אם אזכור

בפעם הבאה שאהיה בסופר אנסה להשוות בין פרילי 0% לפרילי 3% מבחינת הרכיבים (אלא אם למישהו יש במקרר גם מזה וגם מזה ויהיה נחמד מספיק כדילשלוח את האינפורמציה הנה).
 

deebeebee

New member
הבעיה עם יצרנים היא שהם מייצרים מוצרים דלי שומן

(ומוסיפים ״ערך תזונתי״באמצעים מהונדסים), אבל עם סוכר.
 
למעלה