עליית עמוד ההודעה החדש ב
|תפוז|

LeAnnDylan

Well-known member
אתה אמיתי?

אני לא מבינה איך עדין יש אנשים שמשתמשים בדפדפן שהוא לא כרום. על פעם שאני מנסה לפתוח דפדפן אחר, מכל סיבה שהיא, אני מתייאשת אחרי פחות מחמש דקות. כולם כל כל איטיים בהשוואה לגרום וגם במקרה הזה שאני צריכה לפתוח חלון תגובה חדש. במקום תגובה מהירה זה עדין מהיר יותר מאשר להגיב בשועל.

LeAnnDylan

Well-known member
אתה אמיתי?

אני לא מבינה איך עדין יש אנשים שמשתמשים בדפדפן שהוא לא כרום. כל פעם שאני מנסה לפתוח דפדפן אחר, מכל סיבה שהיא, אני מתייאשת אחרי פחות מחמש דקות. כולם כל כך איטיים בהשוואה לכרום וגם במקרה הזה שאני צריכה לפתוח חלון תגובה חדש. במקום תגובה מהירה זה עדין מהיר יותר מאשר להגיב בפיירפוקס/ספארי/אקספלורר/דולפין/שקראחר

LeAnnDylan

Well-known member
מה שכן

להגיב מהאייפון זה עדין סיוט. אני עולה למחשב

jess r

New member
אופרה

לא נתקלתי בבעיות מהירות ואני אוהבת את החלונות הקטנים האלו שיש בדף הפתיחה.

אמיתי לגמרי
קצת מוזרה לי התמיהה, כאילו אמרתי שאני משתמש באקספלורר

מבחינת מהירות מהניסיון שלי וכן מהשוואות ביניהם באינטרנט אין באמת הבדל...
אני לא חושב שבין כרום/פיירפוקס יש יתרון משמעותי לאחד מהם. זה עניין של העדפה אישית.
הסיבה הכנראה עיקרית שאני עם פיירפוקס זה שאני כבר שנים איתו. נוח לי ואני מכיר את כל האפשרויות, יש לי תוספים שאני אוהב (שלא תמיד קיימים בכרום), אין לי סיבה ממשית לעבור.
מהניסיון המועט שהיה לי עם כרום היו חסרים לי כל הכפתורים לגישה מהירה והקסטומיזציה, לא יודע אם זה ניתן להוספה שם.
חוץמזה, לא ממש בא לי להיות עוד יותר משועבד לגוגל

האינטרנט שלי בכללי דפוק בזמן האחרון אבל זה לא הפיירפוקס

LeAnnDylan

Well-known member
לא יודעת

אצלי (משלושה מחשבים שונים) הפיירפוקס איטי בצורה משמעותית יותר מהכרום. עמוד שבשניה נטען לי בכרום, נטען אחרי 10 שניות בפיירפוקס. ובעשר שניות אני יכולה להרוג בן אדם.
הרבה פעמים וידאוים ביוטיוב נתקעים לי בכרום וזה לייק, הדבר הכי נוראי אבר, ממתי וידאוים נתקעים ביוטיוב?! לא עברנו את השלב הזה לפני 40 שנה בערך??

אני לא נוהגת להשתמש בפיירפוקס על בסיס יומי אבל יש כל מיני אתרים מפוקפקים שאני לא מעוניינת שיופיעו לי בהיסטורית גלישה של הכרום (סתם, לא באמת) ויוצא לי להיכנס לפיירפוקס איזה פעמיים-שלוש בשבוע וזה מייאש אותי לחלוטין. גם מותקנת לי הגרסה הכי חדשה כי זה כל יומיים בערך מעדכן גרסה
ומוחק קאש/קוקיז בכל יציאה אז אין שום דבר ש"מעמיס" עליו ובכל זאת הוא איטי לייק פאק.

למעלה