עלילות אקסל ולחץ הדם באנגליה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifראיתי את כל הפרקים..

אבל אני אל זוכרת כלום

חח מסטר ספלינטר..

לא הבנתי מזה עד שראיתי תתמונה. הסדרה המקורית הייתה מזה טובה אני זוכרת שהייתי קטנה וראיתי את זה וכל הזמן זה עשה לי חשק לפיצה!

לגמרי!

הפיצה שלהם הייתה כ"כ מפתה, ותמיד התבאסתי שהיא לא ככה במציאות. :\

l u d

New member
כן זה היה בריץ' ב-88

הוא הציד את הלהקה, ואז הוא הגיע לסלאש: and last, but defenetly not least. in a world that he did not create, but he'll go through as if it was his own making, half man-half beast. i don't know what it is, but it's mean and it's pissed off and it calls itself slash" (אני מקווה שלא היו לי שגיעות, או שלא זכתרי משהו מהנאום היפה שלו)

Noam Frusciante

New member
אויש מזל שהוא עף

הוא אמנם היה גיטריסט טוב אבל לא הבנתי את הפוזה המטופשת של ה-לשים משו לבן על הפרצוף ודלי של קאנטקי פרייד צ'יקן ולחשוב שזה ממש יפה... כאילו הוא איזה סלאש החדש או משהו >< חחח אהבתי את המשפט הזה

תודה ../images/Emo13.gif

האמת, כל הכבוד לאקסל. אקסל הוא בהחלט אדם מעניין, לדעתי.

אימאלה אם הוא ימות לפני האלבום?...

סתאם אבל באמת מפחיד. וסוף סוף אקסל עם בגדים נורמלים ויפים!

izzys

New member
../images/Emo105.gifהחזיר קצת מהכבוד האבוד שלו.

(לפחות אצלי.) סחטיין על המידע
יופי של תמונות, תודה רבה

Miko G

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif מה התפקיד של סבסטיאן../images/Emo35.gif

בלהקה.... ויש לך תמונה שנדע מי זה...
האמת שזה נראה די הזוי מה שקורה עם גאנז עכשיו. אבל כמובן שזה משמח אותי מאוד
רק שייצא כבר האלבום.

1נחושה

New member
תמונות מעוררות סקרנות :)

ושיוציא כבר אלבום........נווווווווווווווווווווווווווווו
אני מקווה שזה הולך לקרות השנה!

l u d

New member
זה באמת גורם להעריך אותו יותר

כלומר, גם אני סובלת לפעמים מלחץ דם נמוך וזה דבר לא ממש נעים, אז זה באמת משהו שצריך להעריך אצלו אם הוא מוכן לעלות על הבמה ולהופיע כמו שרק הוא יודע להופיע (כל הריצות המעייפות והתנועות שלו) כשכל רגע יש תחושה שאתה הולך להתעלף. זה ממש טוב לדעת שהוא משתנה וחוזר לתת את כל כולו בהופעות. וזה גם ממש טוב לראות את איזי שוב מופיע איתם! זה גם סימן ממש טוב, כי איזי היה זה שהכיר אותו הכי טוב ואם הוא מוכן לחזור להופיע, אז אולי הסיכויים לאיזה איחוד חד פעמי לא כל כך שואפים לאפס!

לא נראה לי שזה מעיד על איחוד...

היחסים בין איזי לאקסל מאוד שונים מהיחסים בין סלאש לאקסל... איזי ואקסל היו חברים מילדות וגם כשאיזי עזב זה לא היה מאותם סיבות שסלאש עזב. איזי עזב כי הוא רצה לפתוח בקריירת סולו - סלאש עזב כי הוא לא יכל לסבול יותר את אקסל. איזי גם חזר אח"כ להופיע איתם בטור ובכלל היה ברור שנשאר עדיין קשר בין אקסל לאיזי גם אחרי העזיבה. סלאש ואקסל נפרדו בצורה לא כ"כ יפה [בלשון המעטה] ולא דיברו מאז [ועד היום]. בגלל זה לא הופתעתי כ"כ כשראיתי שאיזי חזר להופיע עם אקסל... אבל סלאש? לא נראה לי בקרוב

l u d

New member
לא נכון!

איזי אמר בפירוש שאחת מהסיבות שהוא עזב היו העובדה שהוא ראה בזה מלחמה מיותרת עם אקסל, במיוחד אחרי האולטימטום שלו. זה היה אחד הדברים שסימלו שאקסל השתנה, כי אם אפילו איזי כבר לא יכול היה לסבול אותו הסיכויים שהשאר יצליחו קלושים.

למעלה