עלילות הכי אהובות

אהלן

אלה היו עלילות מאוד מורכבות, ארוכות ומפורסמות, עלילות דייויד קימבל ושילה-לורן. בקצרה, דייויד קימבל היה העוזר של ג'יל, הוא שם לעצמו מטרה - להתחתן עם נינה ואחר-כך להיפטר ממנה כדי לזכות בירושה שלה. הוא הצליח להקסים את נינה ובסוף הם התחתנו, למרות שדני וכריסטין כל הזמן הזהירו אותה מפניו. בסופו של דבר, אחרי הרבה חודשים (זאת הייתה עלילה מאוד מאוד ארוכה), נינה גילתה שדייויד הוא שקרן, נצלן ורוצח - וירתה בו 5 פעמים בדירה הקודמת שלה. איכשהו, דייויד ניצל ואושפז בבית חולים. פרצה שריפה בחדר שלו בבי"ח, ודייויד ניצל את ההזדמנות וביים את המוות שלו בשריפה. הוא ניסה לנקום בנינה, דני וכריס דרך אימא של נינה (שהייתה אז קבועה בסדרה), שאף פעם לא ראתה אותו. אם אני לא טועה הוא התחתן עם אימא של נינה, וזמם לחסל את דני, כריס ונינה בנשף תחפושות שנערך. אלא שהם סידרו אותו, ודייויד בסוף נהרג באיזושהי מגרסה ענקית. כל זה בקצרה, כי זאת הייתה עלילה ענקית. יש גם את העלילה של שילה ולורן, גם היא מפורסמת וארוכה מאוד (הגיעה גם עד ל"יפים והאמיצים"). לורן הייתה נשואה לסקוט (אח של כריסטין), ושילה זממה להפריד ביניהם ולהשיג את סקוט. היא גנבה את התינוק של לורן, העמידה פנים שהוא שלה, וכל הזמן זממה ותיכמנה את כולם (אפילו את אימא שלה, מולי, שרצתה לספר ללורן את כל האמת אבל קיבלה שבץ ולא יכלה לדבר כמה חודשים). בסצנה מפורסמת, לורן התעמתה עם שילה באיזושהי ביקתה יחד עם מולי, ושילה הודתה בכל האמת - היא גנבה את התינוק של לורן. פרצה שריפה בביקתה, ושילה נחשבה כמתה עד שהופיעה בלוס-אנג'לס, בחברת פורסטר (ביפים והאמיצים) והעלילה בעצם המשיכה שם. רגעים עצובים שהיו - המוות של רקס וההלוויה שלו, כשאימא של כריס מתה והיא שרה לה בבי"ח, כשויקטור נחשב כמת וניקי ואשלי התאבלו עליו וכו'.

enicegirl

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

האמת שטוב שאתה מספר לי את זה כי בזמנו לא ציפיתי בצח"מ אלא ביפים והאמיצים ואני זוכרת את שילה חזרה לפתע! תודה על תקצירי העלילות, זה עוזר לי איכשהו להבין מי נגד מי. אם אני לא טועה, שילה גם גנבה איזה תינוק ביפים והאמיצים, לא?

אתה מזכיר לי באמת דברים

שהיו ושכחתי מהם לגמרי באמת היה מאוד מרגש כשאמא של שילה רצתה להסגיר אותה, ואיך היא סיממה אותה ועשתה הכל שלא תגיד וכמובן עם סקוט

תוספת קטנה לעלילה של שילה ולורן

גם שילה וגם לורן היו בהריון מסקוט. שילה סיממה אותו בבית החולים ואיכשהו הם שכבו והיא נכנסה להריון ממנו. לורן, שהיתה אישתו, גם נכנסה ממנו להריון באותה תקופה. שילה שמרה על ההריון עד שפתאום היא חטפה כאבי בטן חזקים והפילה את התינוק. אבל היא לא סיפרה לאף אחד על ההפלה, שמה כרית מתחת לבגדים כדי שאף אחד לא יחשוד בכלום והמשיכה להתנהג כרגיל. כשהיא חשבה שהגיעה הזמן "ללדת" היא נסעה לאיזו ביקתה וסיפרה לסקוט שכאילו היא ילדה את התינוק שם. בפועל היא החליפה את התינוק של לורן בתינוק אחר ומאוחר יותר - התינוק של לורן (המוחלף) נפטר ממחלה ואף אחד לא הבין מאיפה הוא "ירש" את המחלה הזאת... האם אני טועה?

junny

New member
ברוך הבא גם אתה..

קיבלת את התגובה שלי למסר ששלחת?

לפני מיליון שנה

הייתה דמות בשם פרן - מישהי שאיבדה את הזכרון ופול (כמדומני) עזר לה למצוא את משפחתה, כאשר במקביל היה לה בן-זוג ואולי גם ילדים בג'נואה סיטי. סוחט דמעות... ומזכיר עד כאב את עלילת אבא של פול... אוי, איך שהם ממחזרים...

למעלה