~עלילות משה בעיר הגדולה~

גנגי

New member
~עלילות משה בעיר הגדולה~

סוכה כבר יש, יפה, ירוקה, מקושטת, ארבעה מינים גם יש (אני, האיש, מיטב הנוער וכלבה) ומה חסר? איך אמרתם? אושפיזין לחג? אה... אושפיזין... תנו לי לחשוב... וואללה את מי נזמין להתאשפז אצלנו בחג?
אה! יש לי רעיון! אולי את מוישלה מהבועות?
ובעודי מגלגלת את הרעיון הנאה בראשי כאיסתרא בלגינא, צלצל מכשיר הפלאים
: מוישלה מבקש לבוא לחג, התקבליהו? אחחח... הצטרפות מקרים שכזאת!!!
אי לכך ובשל כך ואף-כי-לא-אחרת אבלה את החג בסוכתי, ולו רק מפני שלא יהיה לי מקום בבית (מוישלה בא עם כל החבר'ה). שנאמר - מתוך שלא לשמה בא לשמה.

מוגג

New member
זה מה שנקרא

"אישפוז כפוי". 0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o 0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o 0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o0O%o אוסף בועיות לפיצוץ.

skito

New member
איזה מין שאלה זו?

"אבא" שואלת שיר הקטנה "מה זה מין?" האבא הצעיר מופתע. שיר רק בכיתה א' וזה נראה לו קצת מוקדם להתחיל בחינוך מיני, אבל הוא לא מתחמק ומספר לה על הדבורים והפרחים ואח"כ על הזרע והביצית. ואז הוא חושב לעצמו "למה אני הולך סחור סחור? אם היא רוצה לדעת על מין עדיף שאסביר לה בדיוק, אחרי הכל היא ילדה אינטלגנטית והמיסתורין רק יגבירו את הסקרנות", והוא מתחיל להסביר לה על אברי המין, על אוננות, מין קבוצתי, מין אוראלי, מין אנאלי, זנות, סרטי מין ועל ויברטורים. פתאום הוא תופס שאולי הוא מגזים קצת ושואל את שיר: "רגע, למה בעצם את שואלת על מין?" "כי המורה אמרה שמחר היא תלמד אותנו על ארבעת המינים" אומרת הקטנה. חג סוכות שמח

הרומזים דבריך

באיזשהו אופן על כך שלולב ואתרוג נרכשים בחנות לאביזרי מין? לך תתאשפז, סוטה הדס שכמוך!

Mנטה

New member
מזכיר לי את הבדיחה על ההיא

שחוזרת הביתה לחבר שלה ושואלת אותו מה זה פדופיל. מילה קצת גדולה בשביל ילדה בת שמונה, את לא חושבת ? הוא אומר לה..

skito

New member
חחח../images/Emo6.gif יש לי דווקא

נטיה ללולב, כפי שנאמר נְטִילַת לוּלָב סוטה לולב לולבים לולביות וכ'

גנגי

New member
מוישה שב הביתה

לאישה ולילדים... האישה מייד קילפה לו את הבועות (למרות שכל אידיוט והדיוט יודעים שאסור, זה משאיר צלקות נוראות) והילדים מייד התנדפו מהאזור, כדי שלא יגידו להם לסדר/לנקות/לפרוק/להכניס למקום. למשה ולדיסקים שלום. כל השאר ממש לא מעניין אותי, למרות שגיליתי המון דברים ששכחתי שהכנסתי בכלל לארגזים (גם עברו ארבעה חודשים וגם כמה מיליוני תאים הספיקו לנשור לי מהמוח מאז) ובסה"כ היו הפתעות נחמדות. חגשמח וסכך יציב לכולכם!

גנגי

New member
אכן כך עשינו.

וכידוע לך - עוד היד נטויה, והגרון גם הוא, שלא לדבר על נטיות אחרות.

Mנטה

New member
איך את יודעת ? ../images/Emo8.gif

היית אתה ועם המילקי ביחד ? אהההה ?

גנגי

New member
החברים של משה

שבו איתו. חווה היא אחת מהם. ציפורה, המדפסת הגיורת, אף היא אחת מהם. נעלי השלג המאוד-שימושיות-בהוד-השרון גם הן חלק מהכבודה.
~בת מלך - פנימה!~

למעלה