הבעיה מוכרת, גם ההורים של בעלי אותו
בזמנו אמא שלו הבטיחה שאם יהיו קשיים כלכליים שלא יפסיק את הלימודים והיא תשלם לו את זה. את הלימודים שלי ההורים שילמו ואת שלו לא שילמו עד היום, הוא לומד באוניברסיטה הפתוחה. לאחר שהבנק עשה בעיות פנינו אליהם והיא אמרה שהיא לא יכולה לעזור לנו, לא הסכימו לחתום על מסגרת. כמובן שגם אז ההורים שלי עזרו. אבל בעלי כן כועס עליהם, וגם אמר להם באותו זמן מה הוא חושב על זה. אין לך הרבה מה לעשות, אני משתדלת ליצור יחסים טובים עם החמות והחם שלי, ואת מה שאני חושבת עליהם אני אומרת לבעלי. הוא לא תמיד פותר את הדברים, אבל לפעמים אומר להם מה דעתו. אנחנו החלטנו למען השלום בית שאני אחליט לגבי המשפחה שלי והוא לגבי המשפחה שלו. וכך היה שבסוכות הלכנו למשפחה שלו לאחר שהוא החליט, למרות שכעסנו שנינו מאוד על אמא שלו. הוא רצה לכב את אביו שעוזר לנו הרבה כאשר הרכב צריך ללכת למוסך. אל תצפי מהם לאותו דבר כמו ההורים שלך, ואז חייך יהיו הרבה יותר קלים. עם הזמן תלמדי. היום אני גם אומרת לאמא שלי שמתלוננת עליהם שרק היא עוזרת, שאני לא מצפה ומה שנשאר לי זה או שרק היא תעזור או שאף אחד לא יעזור. אני גם יודעת שהם היו עוזרים לי יותר אם ההורים שלו היו עוזרים לנו גם. אבל אני אף פעם לא חושבת שמישהו חייב לי משהו. בהצלחה בחיי הנישואין.