שאלת מליון השקלים
האם הייתם מוכנים לגור בדירה של 2 מטר רוחב על 6 מטר אורך ? הסביבה סימפטית ביותר, החלון משקיף על גן נחמד והמקום נראה רוגע ונעים, רק שאין תריסים - יש רק זכוכיות ווילון. 330 דולר. אז מה אתם אומרים ? אני צריך להחליט עד מחר - ואני עדיין מתלבט עזרתכם תעזור לי מאוד!
הדירה קרובה לכל מקומות הכח - עזריאלי, תיאטרון הבימה (אני נורא אוהב ללכת שם להצגות), רכבת ארלוזרוב, רכבת השלום, וגם לא ממש רחוק מדיזינגוף סנטר.
הדירה במקום די נורמלי לפי התרשמותי - מקום די סימפטי, עם כל מה שצריך - גן ציבורי נחמד, 2 מכולות, קוסמוס 2 צעדים ממני. האוכלוסיה (ממה שאני פגשתי שזה 3.5 אנשים סימפטית אפשר להגיד)
יש נוף נחמד מהחלון + חלון גדול שמציף את החדר באור
התקרה גבוהה (לא יודע עד כמה זה כל כך יתרון אבל הב"ב (בעל בית) יצא מגדרו בנושא.
אני יכול להתחייב ואם לא מתאים לי ללכת אחרי 4 חודשים.
צריך להתחיל מאיפשהו בחיים - אפילו אם זאת דירה קטנה, אני אתבסס בתל אביב ואז אני יעבור לגדולה יותר.
כפי הנראה אין דירות מתחת ל-350 דולר במקום כל כך טוב.
הדירה צרה ! רק 2 מטר רוחב ! זה הטיעון נגד המרכזי.
אין תריסים (זה צריך להפריע ?!), יש רק זגוגיות ווילון בחורף זה עלול להיות מטרד אם הגשם דופק על השמשה (?)
הב"ב רוצה את כל השכ"ד ל-4 חודשים האלה מראש (שזה אומר 7 אלף שקל) בתמורה לכך שאני יוכל לצאת מהחוזה אחרי 4 חודשים אם לא טוב לי וזה לא יעלה לי כלום. יש לי 20 אלף שקל שזכיתי בהם בהגרלה כלשהי והיא נמצאת בחסכון הדרך היחידה להשיג 7000 שקל היא לקחת את זה משם... ולא הייתי רוצה כל כך לגעת בזה כי מה שלוקחים בדרך כלל אף פעם לא מחזירים - למרות שאם אני ממש אשתדל אני אוכל להפריש לשם חזרה כל חודש 1000 שקל ותוך 7 חודשים לכסות את זה.
צריך להתחיל מאיפשהו - אבל עדיין אני לא לגמרי חסר אמצעים...
ואולי כן יש עוד כמה דירות במרכז בפחות מ-350 ? עוד דילמה - לגור עם שותפים יכול להיות סיוט של החיים בהתחשב בעובדה שרוב הזמן העיסוק המרכזי הוא מי שתה מה, מי השתמש בטלפון וכמה, מי השתמש יותר בכל מיני שירותים וכו' ... זה ממש עוד עבודה - אז דירה לבד היא עדיפה בכל פה. הנושא מדיר שינה מעיני מאחר ואני מחר צריך לתת את תשובתי.