עלילות שלט האזעקה והסנטר השובב...

ranmor

New member
עלילות שלט האזעקה והסנטר השובב...

אתם מכירים את זה שלפעמים אתם רחוקים מדי מהרכב והשלט של האזעקה לא קולט? ניסיתם פעם לכוון אותו מתחת לסנטר (וקצת פנימה לכיוון הצוואר) ואז פתאום זה עובד? אם לא, תנסו! הטווח גדל פלאים... שלשום זה עבד לי מטווח של יותר מ-50 מטר ומעבר לעמודים ולגדר שיחים... בקיצור, למישהו יש הסבר? אגב, בדקתי שזה לא עיניין של הזווית שבה אני מחזיק את השלט וזה לא עובד על חלקי גוף אחרים (למרות שלא ניסיתי את כולם
)

אומפופו

New member
נראה לי שזה מקריות

או שיש לך מגבר בשינים
אפשר לפתח על זה תיאוריות קונספרציה שהשתילו לך משדר (ומגבר) בשיניים...

ranmor

New member
../images/Emo13.gif למה אף פעם לא מאמינים לי??

זה באמת עובד! נסו בעצמכם... זה עובד לי כל פעם, וזה עובד לכמה אנשים אחרים שניסו את זה! על כן זה לא מקריות ולי אין פלטינה בראש או רדיו בשיניים! אגב, שמעתי שהמציאו טלפון חדש שמושתל בתוך השן... איזה רעיון מטורף!

2_be

New member
ולגבי הטלפון בשן...

אומנם אתה לא יכול לדבר בו אך אתה יכול לשמוע..וזה באמת הגיוני, כי עצמות יכולות "לשמוע" ויניב כבר הסביר זאת, כאן.

ailag

New member
הוא משתמש בbluetooth?

*בורחת מחפצים כבדים שנזרקים לעברה*

2_be

New member
מממ.....

מעניין...לי באופן אישי אין הסבר..אלא אם כן מחובר לך איזה משדרון לצוואר..
סתם מזל, אולי? חוץ מזה, אם לא אמרתי ללך אף פעם ברוך הבא..אז ברוך הבא

ranmor

New member
תודה! וזה מוכח ניסיונית... בלי משדר

ואף אחד לא יודע להסביר את זה... אתה יודע אולי על מה עובד השלט של האזעקה? גלי רדיו סביר להניח לא?

Deathatred

New member
לדעתי

הצמדת המשדר לסנטר (ללסת ולגולגולת) יוצרת אפקט של תיבת תהודה (כמו בגיטרה למשל) שמגבירה את עוצמת גל הקול ובכך גם את הטווח שלו.

ranmor

New member
סחטיין על הרעיון!

אבל אני לא בטוח שעקרון תיבת התהודה עובד על גלי רדיו... נראה לי שהמשדר עובד על גלי רדיו...

ranmor

New member
טוב... כנראה שזה ישאר אחת החידות

הגדולות והבלתי פתורות של המאה ה-21 !

למעלה