נולדתי בלידה טיבעית לא מלקחיימ
ע עזרה@ראשונה New member 29/9/01 #20 ועל כך שלא התלוננת שהיא קראה לך ליהי במקום הילי - עזרא מוריד לך 6 שעות. נשארו 66.
א אחת מהצד New member 29/9/01 #23 Y! צודק. איזו פליטת מקש ואתה בטח כבבר מנתח את הקשר בין הילי וליהי שבאחד קודם היא ובשני קודם לי אי.. אי..
Y! צודק. איזו פליטת מקש ואתה בטח כבבר מנתח את הקשר בין הילי וליהי שבאחד קודם היא ובשני קודם לי אי.. אי..
ה הילי לרגע New member 29/9/01 #24 אפשר לחזור על טעויות בבית הזה ??. ליהי ליהי ליהי ליהי וכ"ו וכ"ו וכ"ו כמה ירד לי ????. אתה טוב במספרימ (חישובימ לצורכ העניינ) ליהי
אפשר לחזור על טעויות בבית הזה ??. ליהי ליהי ליהי ליהי וכ"ו וכ"ו וכ"ו כמה ירד לי ????. אתה טוב במספרימ (חישובימ לצורכ העניינ) ליהי
א אחת מהצד New member 29/9/01 #26 ../images/Emo6.gif עזרא. נראה לי שאכלת אותה.. אבל לא רוצה לסכסך וחוץ מזה יש פה עוד קודקוק
ע עזרה@ראשונה New member 29/9/01 #27 כל שני מספרים - הם בבחינת מספריים זה היה צפוי בעצם, אחרי המלקחיים. אבל לא. אין שינוי במניין השעות.
ה הילי לרגע New member 29/9/01 #29 מערערת על ההחלטה מערערת על ההחלטה אינ שינוי במניינ מבססת את העירעור על התקדימ במערכת משפט מתוקנת זה עובד אני מוכנה להתדיינ על פשרה מבלי להודות באשמה
מערערת על ההחלטה מערערת על ההחלטה אינ שינוי במניינ מבססת את העירעור על התקדימ במערכת משפט מתוקנת זה עובד אני מוכנה להתדיינ על פשרה מבלי להודות באשמה
ע עזרה@ראשונה New member 29/9/01 #32 אל תסמכי יותר מדי על מערכת המשפט עד שהדיון הזה יתקיים - יעברו כבר ה- 66 שעות. לעזרא יש הרבה עדים. זה גם ייקח זמן. תגידי, התאקלמת?
אל תסמכי יותר מדי על מערכת המשפט עד שהדיון הזה יתקיים - יעברו כבר ה- 66 שעות. לעזרא יש הרבה עדים. זה גם ייקח זמן. תגידי, התאקלמת?
ע עזרה@ראשונה New member 29/9/01 #30 ואם מישהי רוצה אישור לבעלה איפה היא הסתובבה כל הלילה - אז עכשיו הזמן לבקש, עזרא יכין לה פתק.
ה הילי לרגע New member 29/9/01 #33 שתי אפשרויות קיימות א. ככ אתה מבקש "אל תבלבלי את המוח ולכי לישונ " ב. זו צורת שאלה מיחודת לכ "האמ את נשואה " מחק את האפשרות הלא נכונה
שתי אפשרויות קיימות א. ככ אתה מבקש "אל תבלבלי את המוח ולכי לישונ " ב. זו צורת שאלה מיחודת לכ "האמ את נשואה " מחק את האפשרות הלא נכונה
ה הילי לרגע New member 29/9/01 #38 במחשבה שנייה במחשבה שנייה וידוע שאני לא ממש יציבה השאר לי את ה-66 לא בטוחה שהתאקלמתי הילי בלי טעויות שטותיות כמו ליהי
במחשבה שנייה במחשבה שנייה וידוע שאני לא ממש יציבה השאר לי את ה-66 לא בטוחה שהתאקלמתי הילי בלי טעויות שטותיות כמו ליהי
ה הילי לרגע New member 29/9/01 #40 אפשר להמיר את......... השש שעות לשישה ימימ ? מבדילה בניהמ רק האות ה שהיא חמש ושוב פשרה מפחיד לעמוד במבחנ קצר
אפשר להמיר את......... השש שעות לשישה ימימ ? מבדילה בניהמ רק האות ה שהיא חמש ושוב פשרה מפחיד לעמוד במבחנ קצר
ע עזרה@ראשונה New member 29/9/01 #41 אם לא הבחנת - המיבחן הקצר כבר מאחורייך. חוצמזה, לא בכל דבר האורך באמת קובע. רוצה במקום ימים - שישה שבועות?
אם לא הבחנת - המיבחן הקצר כבר מאחורייך. חוצמזה, לא בכל דבר האורך באמת קובע. רוצה במקום ימים - שישה שבועות?
א אחת מהצד New member 29/9/01 #31 לילה טוב סופי חברים היה לי עונג רב כיף שאת איתנו הילי יקרה ועזרא.. חיבוק גדול ואהבה את בטח כבר הבנת שמתחת לתחפושת הקפדן מסתתר הלב הכי רחב וחם לילה טוב או בוקר כבר אחת שצוחקת כל הדרך אל הכר
לילה טוב סופי חברים היה לי עונג רב כיף שאת איתנו הילי יקרה ועזרא.. חיבוק גדול ואהבה את בטח כבר הבנת שמתחת לתחפושת הקפדן מסתתר הלב הכי רחב וחם לילה טוב או בוקר כבר אחת שצוחקת כל הדרך אל הכר