על אהבת אחים ועל שינאת חינם.

• פותח הנושא HOF
  • פורסם בתאריך

HOF

New member
על אהבת אחים ועל שינאת חינם.

כל הדיון הזה על שמאלנים כל כך מטופש. אני ימנית מאוד בדעותי-מנוער הליכוד למעשה אבל אני פשוט לא מבינה איך אפשר לרכוש שנאה גדולה כל כך ליהודים בני עמכם. נכון הם טועים- נכון הדרך שלהם היא לא הנכונה-אבל תסבירו לי-זה יביא את הפיתרונות? לשנוא יהודים מתוך העם? הרי זה מה שכבר החריב בעבר בתי מקדש. האם זה מה שאנחנו רוצים היום? שנאת אחים?!? מלחמת אחים?!? אלו הם רצונותכים המאשימים למיניהם והשונאים למיניהם?!?. מבטחני שלא. הרי אמר מנהיגנו הדגול מנחם בגין ז"ל, משפט רב עוצמה כשהיה על אלטלנה המותקפת וסרב לתקוף בחזרה- "יהודי לא יפגע ביהודי" (משהו בנוסח אחר). אז מלחמת אחים ושנאת אחים הם לא הפתרון והם לא אלו שיביאו את הגאולה על עם ישראל-ההפך הוא הנכון הם אלו שידחו אותה. עד כמה שזה קשה ידידי-אהבת אחים זה הפתרון!! חופית לוי נוער הליכוד הוד השרון.

אד

New member
HOF=אהבה../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

אחותי!כן ירבו כמותך שיפיצו את תורת הסובלנות בעם. "בלי מילחמה ובלי אימה רק אהבה לנשמה". רק שלום עים שכנינו הערבים יביא לשלום בננו. השלום הוא התשובה לתחלואי החברה:העוני,האבטלה,הפשע,הפער הנורא בין עניים לעשירים,החיים במתח,בחרדות,המיתון,החינוך,הרווחה,הכבוד,האחוה. לצערי הבעיה מתחילה במנהיגים שמפיצים שינאה והסתה. מנהיגים שלא נותנים לעם תיקוה לחיות בשלום. מנהיגים שחיים על המילחמה. מנהיגים שאינטרסים אישיים מניעים אותם לא טובת העם. לו היה לנו מנהיג[כמנחם בגין],שמושיט ידו לשלום לשכנינו הערבים,המצב היה שונה.לו היה לנו מנהיג בעל חזון,כריזמטי,רודף שלום היינו במצב אחר. עדיין יש תיקוה,אנחנו העם יש לנו כוח להתעלות ולתת כבוד אחד לשני,לשכנינו. שינאת חינם=
אהבת חינם=
רק שלום יביא ביטחון

pilovich shahaf

New member
תיקון קטן אך גדול...../images/Emo104.gif

רק ביטחון יביא שלום...."ולא להיפך ותחשבו על זה"
מבחן התוצאה. פ"ש.

שלום חופית, להלן תגובתי

1. מקווה שתכתבי כאן יותר, לפחות בתדירות שאת כותבת בפורום של הנוער. 2. איני יודע אם קראת את כל ההודעות שכתבתי בפורום או לפחות חלק מהן. אילו קראת, בוודאי נוכחת לדעת שמעולם לא כתבתי משהו בנוסח: "אני שונא שמאלנים", "צריך לפגוע בשמאלנים" וכיו"ב. גם איש מהאנשים שכתבו כאן נגד השמאל לא טען מעולם שיש לפגוע בשמאלנים, ואילו היה עושה זאת הייתי מעיף אותו. אם תריצי חיפוש מתקדם על המילים: "מלחמת אחים לעולם לא", תמצאי שכתבתי אותם לפחות פעם אחת ואולי יותר (זה העיקרון שקידש בגין). כל זה לא הפריע לשמאלנים כאן לקרוא לי אנטי-ציוני, לשלוח אותי לפסיכיאטר, לאיים עלי בפניה לגורמים משפטיים, להאשים אותי ואת הימין כולו ברצח רבין, וכיו"ב. אז אני שואל אותך: מי כאן שונא את מי? 3. לא פעם ולא פעמיים הזמנתי את השמאלנים שמאשימים אותי בהסתה לצטט אותי במדויק איפה הסתתי לפגוע בהם או לשנוא אותם. מעולם איש מהם לא ענה לי. מאז רצח רבין זכרונו לברכה, כל ביקורת עליהם או סאטירה נוקבת היא הסתה לרצח ושינאת אחים. בפועל, יש הבדל תהומי בין השתיים, ואני מקווה שאת יודעת אותו. 4. דרישת שלום לאדווה.

Realist

New member
עייפתי......

שוב אותן קלישאות. מי האשים את כל הימין ברצח רבין.מי???.להאשים קבוצה קיצונית שחלקה חיה בשטחים וחלקה בכלל לא בקרה שם,זה להאשים מליון וחצי תומכי ימין? מפריע לך שאני לא שם אצבע מאשימה רק על יגאל עמיר ,אז אצלך בראש מייד זה מתגלגל להאשמת כל הימין.שוב שחור-לבן.מה אין באמצע????.רבנים שהסיתו בבתי כנסת זה כל הימין? אליקים העצני זה כל הימין? באמת,די אם כל החזרות המוזרות על כך שהימין עומד פה לאשמה.זה לא סותר את העובדה שהיו גורמים בימין שהסיתו ובאופן מבהיל...אבל "גורמים" זה כמה מאות או אולי אלפים.בטח לא כל הימין. אז תענה לי למה היום כשמועלית הצעת חוק לשלילת זכות הנשיא למתן חנינה לרוצח המתועב,יש אנשי ליכוד שלא תומכים????.מה זה צריך להגיד? .מישהו באמת מאמין או מעוניין שהרוצח העלוב הזה ייצא אי פעם מהכלא? גם ככה הוא מקבל שם תנאים שלא ניתנים גם לגנב פשוט. בוא תשמע הכללה אחת-כל מי שרואה את עצמו מקבל לחברה הישראלית אי פעם את הרוצח,עם החיוך המפלצתי שלו,בלא אף הבעת חרטה-מי שחושב כך,הוא אוייב מדינת ישראל וגרוע יותר מכל אויביה החיצוניים. אז מה הבעיה של חברי ליכוד מסוימים שלא להצביע אפילו בהתלהבות,לחוק הזה?אותי זה מדהים.לא מאמין פשוט.תענה לי על זה.זה יספיק.

הנה, אני עונה לך

1. אתה כרגיל לא מדייק. לא כתבתי שאתה האשמת את הימין כולו ברצח רבין, כתבתי שבפורום הזה האשימו. אתה מוזמן לחפש אחרי הודעות של כותב בשם "שמאלני", שעשה זאת. אני גם אחפש עבורך בהמשך הערב. 2.מסכים איתך עם מה שכתבת לגבי "מי שמוכן לקבל לחברה הישראלית את הרוצח". 3. חברי כנסת של הליכוד הצביעו נגד לא משום שהם בעד חנינה ליגאל עמיר, אלא משום שהחוק הזה מעורר בעיות חוקתיות קשות ומהווה תקדים לא טוב לדעתם. ממתי מחוקקים חקיקה לגבי אדם אחד? מחר יעשו חוק שאוסר לחנון את האנס בני סלע. אני בטוח שאתה תתנגד להעניק לו אי פעם חנינה. האם לדעתך צריך לחוקק חוק בעניין? צירפתי לך קישור למאמר של זאב סגל בהארץ, שמגדיר את החוק "מיותר". האם גם הוא מדהים אותך? 4. דעתי האישית לגבי החוק, לאור האסון הנורא שאני רואה ברצח רבין ז"ל מחד ולאור הבעיות שהוא מעורר מנגד, היא מעורבת. איני בטוח מה הייתי מצביע בכנסת, אך אני בטוח שהייתי מוכן לשבות רעב מול ביתו של הנשיא שהיה מעלה על דעתו לקצר את עונשו של עמיר אפילו ביום.

Realist

New member
הליכוד וחוקים???

לא בטוח שאני איני מדייק. אכן עקרונית,חוק לגבי אדם אחד הוא שלילי אבל: 1)מי תמך בחוק שמטרתו לשחרר את אריה דרעי מהכלא?-לא הליכוד ??? 2)מי תמך בחוק החנינה לפושעי המחתרת היהודית?-לא הליכוד??? אז אם אתה באמת נגד חוקים ספציפיים לגבי אנשים מסוימים,מצויין.אבל המפלגה שאותה אתה מייצג פה-למעט מרידור,לא הראתה זאת.תזכור שהחנינה לאנשי המחתרת היהודית התקבלה כאשר מרידור היה שר המשפטים,והוא היחיד מבין כל חברי הקואליציה דאז,שהתנגד לחוק. מצטער,אבל לא תשכנע אותי,שהליכוד היא מפלגה שהחוק בראש מעיניה אבל-בל נשכח.אתה משווה את פשעו של יגאל עמיר לפשע פלילי (חומרתו של פשע פלילי נטו היא גדולה,אבל פה מדובר במישור אחר!!).הרוצח יצר פצע בעם,שספק אם יגליד כ"כ מהר.חשבנו שלמדנו מהרצח משהו בל היום מנהיגים אחרים מאוימים .(וזה לא רק המאוימים הסטנדרטיים:פרס ,יוסי שריד,ביילין.אלא גם אנשים ממפלגתך).הרצח הזה גרם להתפרקות טוטאלית של ערכי הדמוקרטיה,לסכנת מלחמת אזרחים גם בעתיד,לתקדים שמראה שישראל יכולה להיות משטר בננות,לדה-לגיטימציה להחלטות ממשלה נבחרת ודמוקרטית ועוד....חוץ מזה-השטן הזה יושב וממשיך לחייך-כשמולו ספרים,מחשב ועוד.(נניח שמישהו מרוצחי החמאס היה נמצא בכלא בתנאים אלו-הרי כל הארץ היתה רועשת-ובצדק.מה השתיקה הרועמת למראה התנאים של פושע שריך לשבת בצינוק כל ימיו ולמות בכלא?? להבדיל - אבל יש מקרים קיצוניים שבהם המדינה מחליטה על ענישה מיוחדת שמנוגדת לתפיה שלה-"החוק לעשיית דין בנאצים ועוזריהם".רצח ראש ממשלה בישראל הוא מעשה קיצוני ,ומסוכן .זה בדיוק סוג של פשע שחייב לקבל חקיקה מיוחדת. כל ההסברים של אילו שהצביעו נגד החוק או נמנעו-לא יעזרו.אילו שתמכו בחוקים אישיים בעבר ופתאום-ראה זה פלא,מתנגדים לחוק אישי נגד הרוצח הזה ,עושים שם רע לעצמם ,וזה שיש כאלו מהליכוד,זה מבהיל,כי הליכוד הוא מפלגת שלטון.(מילא מולדת-מהם באמת לא ציפיתי.....). אשר לשמאלני שכותב כאן ומכליל.הוא לא מעניין אותי,לא מייצג אותי-גם לו הייתי בדעות שלי ממש תומך בשמאל.אבל זהו פורום של הליכוד למיטב ידיעתי.לכן מוטב שהאידאולוגיה שלו (אם יש לו) ,היא שתשמע ע"י דובריו,ולא התקפות על מי שבין כה לא רלוונטי לליכוד. תזכור שמפלגה\תנועה שפושטת רגל אידאולוגית (הליכוד כמפלגת העבודה),בסוף נענשת בבחירות.

שמע ידידי, יש גבול לכמה שאוכל להסבי

בניגוד לפעמים הקודמות, אני מעדיף לא לענות הפעם לדברים שכתבת אלא להסביר לך משהו לגבי שאתה מקפיד להתעלם ממנו בהפגנתיות. איני שפוט של הליכוד, איני עיוור התומך בכל דבר שהליכוד עושה. יש לי ביקורת חריפה עליו בתחומים רבים, ואני משמיע אותה השכם וערב, גם בפורום הזה. אז למה אני ליכודניק? כי אבות התנועה הזו, ובראשם בגין שאת שמו אני נושא (יכולתי לקרוא לעצמי "ליכודניק". לא עשיתי זאת, כי השם נועד להעביר מסר!!), שלחמו כל כך הרבה כדי שאחיה במדינה טובה יותר, השאירו לי ירושה: לעשות ככל יכולתי כדי שהתנועה תתנהל ברוחם. אצל בגין שלטון החוק היה מעל הכל!! בראש מעיניו, ועוד איך. אלפים כמוך כבר ניסו להקים מפלגות אחרות ולא הצליחו. צומת, הדרך השלישית, המרכז- כל מפלגות "שלטון החוק" הלכו לעזאזל. הליכוד לעולם ישאר. אני אנסה בכל כוחותי לשנות אותו מבפנים. ויש לי אפילו חזון לטווח הארוך. אני לא חושב שהליכוד פשט את הרגל, וזה לא יקרה כל עוד יש אנשים כמוני במפלגה. אבל הוא נענש בבחירות, וימשיך להיענש כל עוד לא יחזור למוטב.

Realist

New member
קצת מגזים-לא חושב??

1)בגין היה איש חוק-זה נכון.ממשיכיו מעולם לא.ומאחר שאפילו בגין הוא זמני-כמו כל אדם,מרגע לכתו,הליכוד לא רלוונטי. 2)אתה מנסה לשקם את הליכוד.המון ניסו לשקם את הליכוד ואת העבודה.זה לא הלך.למה אתה כ"כ בטוח שאין סיכוי למפלגה חדשה ולעומת זאת כ"כ בטוח שמפלגות שעבר זמנן יקומו לתחייה? 3)אתה לא זקוק לכך, שאני אסביר לך למה מפלגת המרכז נפלה בגדול (אין אידאולוגיה-אין מפלגה),למה צומת נפלה בגדול (כשרפול "בגד" בבוחריו שהיו קהל ימין חילוני-וויתר על השקפת העולם הזאת,שנתנה לו 8 מנדטים-למען לקקנות לחרדים,בטח שפג קסמו.).לגבי הדרך השלישית-באמת,כל מה שהם דיברו היה על נושא אחד-הגולן,הגולן ושוב הגולן.ממש מוזר שאת יו"ש היו מוכנים למכור בזול...אתה יודע איך קוראים לזה-צביעות והתחסדות.ותוסיף את הבדיחה -קהלני-תבין למה הדרך השלישית קיבלה פחות קולות מ"עלה - ירוק".אגב-מפלגת העבודה קיבלה תמיד את רוב הקולות בגולן.תבדוק את זה. 4)אתה לא חושב שההערצה שלך ל"מפלגה",ל"אבות האומה שלה",היא קצת מוגזמת?אגב-למפלגת העבודה היו לא פחות "אבות".בעצם הרבה יותר-א.ד. גורדון,ברל,בן-גוריון,טרומפלדור,אוסישקין,יצחק שדה....הרשימה ארוכה.נו אז מה? בגלל זה מישהו צריך להיות נאמן למפלגה זו כפי שהיא היום??? באמת! הרי אתה ממש מזכיר לי בדבריך את "המפלגה מעל הכל",שהליכוד תקף במרץ את מפא"י ,שנים רבות. 5)ולגבי תנועה חדשה-בטח שיהיה לה סיכוי לקום.הרי רק בבחירות האחרונות הליכוד כמעט הפך להיות המפלגה השלישית בגודלה-על חשבון ש"ס.השאלה היא איזה מסר תנועה כזאת תביא.אם כל מה שתגיד יהיה:בטחון,בטחון ושוב בטחון,וזאי שהיא תיפול.רק מסר שיכלול טיפול יסודי בכל התחלואים של המדינה,יכול להצמיח תנועה גדולה.

HOF

New member
תגובה+שאלה.

אחד. אם חס ושלום השתמע מדברי שאני איך שהוא חושבת חס וחלילה רחמנא לצלן שהימין בישראל מסית או אומר דברים כנגד השמאל-אני מתנצלת ומצטערת. כשקראתי שנית את ההודעה שלי אכן השתמע ממנה שאני מאשימה איפה שהוא את הימין\את הימנים בפורום בשינאה נגד השמאל ועל כך אני מתנצלת. שניים. אכן הסתכלתי אחורה ועלי לומר שאני שמחה לראות שיש אהבת אחים בארץ ישראל. שלוש. אתה חייב להודות שאי אפשר לנקות את הימין באופן מוחלט מאחריות לסדק שיש לנו במדינה בין ימין לשמאל. ארבע. אני כותבת כל סעיף במספר כי אז זה מקנה לו מראה של סעיף יותר חשוב (לא ככה). חמש. לגבי רצח רבין-אתה לא יודע איך אני מזדהה איתך. חוץ מזה הכי חשוב לי מההודעה הזאת-מי אתה??? (ואיך אתה יודע שאדווה אחותי?) יאללה שבוע טוב ויום נהדר. חופית לוי נוער הליכוד הוד השרון.

שמאלני

New member
הלוואי שזה היה עוזר...

אבל מה שכתבת פה לא יעזור לאף אחד. תביני יש פה ימנים שמהבית לימדו אותם לשנוא שמאלנים לשנוא את מנהיגי השמאל להשוות אותם לנאצים. הם לא יכולים לשנות את גישתם מהודעה אחת שאת כותבת,כי בבית מרעילים אותם כל הזמן נגד השמאל ושהשמאל הם עוכרי ישראל.

תראה לי ציטוט אחד, או שתתנצל מיד!

תראה לי ציטוט אחד שבו מישהו כאן השווה את מנהיגי השמאל לנאצים! ציטוט אחד!!! אם תראה לי, אני מתחייב למחוק אותי מיד. אם אינך מוצא ציטוט כזה, התנצל מיד על אמירת דבר שקרן בפני יושבי המקום הזה. עד כה, היחיד שהתקרב להשוואה בין מנהיגי ימין לגרמנים הוא אד, והוא בא מהשמאל. אני מצפה לתגובתך.

ברק א.

New member
אם כבר מדברים על הסתה..

אתר הסאטירה הישראלי " נונסנס " מריץ מערכון באתר שלו , שבו נראה אריאל שרון , ראש ממשלת ישראל , בבגדים של קצין אס . אס. נאצי מצוחצחים, וקורא למען מלחמה רבתית , כשההמון מריע לו . אלייקים רובינשטין נזף חמורות במפעליל האתר , והודיע להם כי אם לא יורידו את הקטע לאלתר , יחל בהליכים משפטיים נגדם . נכון להיום , הקטע ממשיך לרוץ באתר . זוהי רק דוגמא אחת לצביעות האופפת חלק מהשמאל . מצד אחד , הם זועקים " חמס " על כל זיק של מילה שנשמעת באוזנייהם המעוותות כהסתה , אך אפילו לא אחד מהם מספיק הגון על מנת לבוא ולתקוף את האתר המדובר . שמאלני , לפני שאתה מדבר על הסתה , תבדוק את הציציות שלך טוב טוב..

צרף לנו את הקובץ של הסרט

שלח הודעה והדגש בה שהקובץ אינו משקף בשום פנים ואופן את דעתך או את דעת מנהל הפורום ונועד להציג את התופעה באור שלילי. אני מעוניין שכולם יראו את פרצופם של אחינו בשמאל.

שמאלני

New member
ברק "נונסנס" צוחקים על כולם...

איך אתה מביא לכאן השווה של "נונסנס"? הם צוחקים על כולם. צריכים לפי דעתי לסגור את האתר שלהם ולהעמיד אותם לדין. ראית פעם שמאלני שכותב לך שאתה עוכר ישראל,או שאתה נאצי? איפה ראית דבר כזה. איך אתה יכול להשוות אתר שצוחק על כולם,{אני בכלל החרמתי את האתר הזה לפני כמה חודשיים} לבין דברים שימנים אומרים לי.

הרבה שמאלנים קראו לי נאצי

בפעם האחרונה זה קרה לפני שבוע, באוניברסיטה שאני לומד בה. תשאל את ההורים שלך, כמה פעמים מנהיגי השמאל השוו את בגין להיטלר ולמוסלוני.

Realist

New member
וואללה נונסאנס.....

ממש מרכז תקשורת עולמי.מצידי שיסגרו אותו עוד אתמול. אבל הימין אף פעם לא הסית,הא?? למה גם כשהשמאל הסית,נרצחו פה יהודים מהשמאל ע"י יהודים?.מה,אמיל גרינצוויג הסית? קסטנר הסית? (בית המשפט העליון קבע בצורה חד משמעית שהוא לא מכר את נפשו לשטן).את מי זה ענין בימין.נכון-את ארלוזורוב לא רצח הימין,אבל מה עם קסטנר?. למה רוצחים כמו גולדשטיין באים מהימין הקיצוני ?למה לא קם ולו איש ימין אחד לגנות את חלקת הקבר המפוארת שבנו לו?למה לא גונזים את הספר "ברוך הגבר"? למה אברושמי רצח ערבים שהלכו ברחוב לתומם? מה ההבדל בינו לבין החמאס שמפוצץ יהודים שהולכים בשכונות הערים? איפה המתקפה של הליכוד על מחתרת הטרור היהודית? שכחנו כבר שכולם שם כבר מזמן מחוץ לכלא ורובם חזרו להנהיג את המתנחלים? אין זו בושה וחרפה למדינה כמו ישראל שקוראת לעצמה נאורה??? איפה ומתי נרצח מנהיג ימין בארץ ??? מי היה ראש הממשלה שנרצח כתוצאה מהסתה של חוגי ימין קיצוניים,פוליטיקאים מסוימים ורבנים ששכחו כבר את הדיבר "לא תרצח".וזה יותר חשוב לדעת התורה מארץ ישראל השלמה!!! אז שוב תחזור על סיפור "אלטלנה".נמאס כבר להרחיב מה היה שם.קרא ספרי היסטוריונים,ותראה שכל אחד מנתח את מה שהיה שם לפי השקפת עולמו הפוליטית. ואגב בגין.זה שבזקנתו הפך את עורו לשמאלני-מסר את כל סיני למצרים.היחיד שביצע "טרנספר" ליהודים (ככה הימין מגדיר את רצון השמאל).האם שכחנו את ההפגנות האלימות שארגן מול הכנסת בצעירותו? מה אמר על ממשלת בן-גוריון שהסכימה לשילומים למשל? ובגין היה הטוב והנאור במנהיגי הליכוד. אז רק השמאל מסית-בטח.זה מדויק כמו סרגל עקום!

ברק א.

New member
ריאליסט...

"ההגנה הכי טובה היא ההתקפה.." מכיר ? אני לא אמרתי שרק השמאל מסית. אני לא אמרתי שהימן הוא שה תמים. את כל זה אתה הסקת , אולי כי ככה היה לך נוח יותר להגיב , לא יודע . אני רק ציינתי שלפני שתוקפים ומתלהמים , עדיף שכל אחד יסתכל עמוק עמוק בצנצנת שלו...

Realist

New member
ואתה מכיר???

"סיסמאות הן ההגנה המושלמת?" אני לא שמאל-גם לא ליכוד.ציינתי עובדה אחת פשוטה:הסיתו אלו והסיתו אלו.בתכלס הנפגעים היו תמיד מהאגף השמאלי.זו עובדה.מה לעשות???

ברק א.

New member
אם רק..

היית קורא את מה שכתבתי... אני אחזור על זה שוב , רק למענך . כולם הסיתו . משמאל , מימין . אף צד אינו חף מפשע . נפגעים ? היו נפגעים . משני הצדדים ! . כל השירשור הזה הוא בעצם הסכמה שלך ושלי , רק לא באותן המילים. ואולי זו הבעיה המרכזית שלנו..

למעלה