מצטער-אתה שפוי...
"בגיניסט": אתה סופר שפוי.רק בעמוד זה אתה מתלהב מהמילים המכוערות שנכתבו על שמעון פרס.תשוש,צריך כדורים...ועוד.אתה מראה שגם כראש הפורום ,אתה שותף להסתה כנגד אדם שבחיים לא תגיע למה שהוא תרם למדינה בכל התחומים(בבטחון-הכור הגרעיני,הקמת חיל האויר,קשרי החוץ עם כל העולם בשעה שחלקו הגדול סולד וסלד מאיתנו,הצלת המשק מקטסטרופה כלכלית (ביחד עם מודעי ז"ל),לאחר האסון הכלכלי שהביא עלינו בגין ושרי האוצר שלו:ארידור (זוכר???,"הכלכלה הנכונה,ההיפר אינפלציה שהביאה לפשיטת רגל כלכלית במדינה,משבר הבורסה ועוד ניסים ונפלאות.....)).נכון שפרס טעה וטועה בראיתו את ערפאת כפרטנר לשלום,והסכם אוסלו לא היה אחד מהצלחותיו .אבל הוא שילם! בדמוקרטיה התשלם הוא אי בחירתך-כשלונך בבחירות.אז מה אתה רוצה? שרון הוא זה שהתעקש על ממשלת אחדות לאומית גם כאשר לגוש הימין רוב מוצק בכנסת.שרון נבחר והביס את ברק ברוב עצום מסיבה אחת ויחידה:סמכו עליו שיביא שקט.הכל בולשיט.איפה שרון ואיפה השקט? הטרור היום נורא יותר מאשר בימי רבין ! אז על תספר סיפורים.הכשלון של שרון במאבק בטרור הוא עובדה.אני כאחד שהצבעתי לו הפעם,מאוכזב מהחידלון שלו.לא פופוליזם מעניין כאן.בתור איש שקורא לעצמו "ימני",היית צריך להיות היום ברחובות ולהפגין נגד שרון,בדיוק כמו שכולכם הפגנתם נגד ברק,לפני שהחלה האינתיפאדה,כשרק יצא לקמפ-דיוויד.זה שאתה לא עושה זאת,מעיד על צביעות איומה-אם הימין נכשל-הטרור חוגג בתקופת שלטונו-הרחוב הליכודי שקט .באותה נשימה לו ברק היה היום ראש-ממשלה,הייתם מפגינים נגדו בהמוניכם.(למה הוא לא מטפל בטרור?????). אולי הגיע הזמן שתבין,שהאחריות היא על מי שבשלטון.הנסיון שלך ושל אחרים להאשים את פרס(שהוא שר חוץ כי שרון רוצה-ואם לא היה רוצה, היה יכול לפטר אותו ואת שרי העבודה מהממשלה ,בתוקף סמכותו,תוך 2 דקות.ש"ס,המפד"ל,האיחוד הלאומי,שיירי מפלגת המרכז,אגודת ישראל,גשר (כן גם גשר),ושרנסקי-היו מספקים לו קואליציה יציבה (תספור מנדטים בבקשה)). זו תופעה חולנית שמפלגת שלטון מדברת באמצעות דובר שלה (כמוך),כאילו היא באופוזיצה,והשלטון עדיין בשמאל.תתעורר.... היום אתם בשלטון.במקום לברבר על השמאל,תגיד מה אתם עושים למען המדינה. לא רוצה בכלל להרחיב בנושא הכלכלה והחברה,שביצועי השר סילבן שלום,כה כושלים.(גם אם יש משבר עולמי-חלוקת תקציב בריאה היא עדיין קצת באחריות האוצר שלנו).מה מוזר שהשכבות שבהם פוגע שר האוצר-שכבות חלשות שמהם הוא עצמו הגיע,מצביעות כאוטומט לליכוד,שדופק אותם שוב ושוב מאז עלותו לשלטון ב-77 ,עם הכלכלה הקפיטליסטית הנוקשה שלו.לא שהעבודה ממש עוזרת ,אבל בכל זאת:בימי ממשלת רבין האבטלה ירדה מ-10 אחוז ל-6 אחוז.הצמיחה במשק הגיעה ל-7 אחוז בשנה.יוסי שריד, שפה לבטח רבים היו רוצים לראות אותו מת,היה שר חינוך מעולה-וזה לדעת ראשי ראשויות ישובי המצוקה,שאף אחד מהם אינו שמאל,ובטח זכור לך איך הגיעו לשריד ובקשו ממנו לא להתפטר מתפקידו.כן! הם מסוגלים להפריד בין דעותיו המדיניות הלא מקובלות,לבין תרומתו לחינוך .אצלך הכל שחור-לבן.לא תודה ששר ממרץ היה מוכשר בתחום חברתי.להפך-תכף תגיד ששרי המפד"ל ששלטו במערכת החינוך בדור האחרון,למעט תקופות קצרות,היו מוצלחים כשברור שהם הביאו-אחד אחר השני,אסון על מערכת החינוך! שוב אתה מחליט בשבילי שאני שמאלני? תגיד לי - זה שאני חושב שהליכוד הוא מילכוד והעבודה אבודה ,ושהגיע זמן למשהו אחר לגמרי-זה הופך אותי לשמאלני????. אין לליכוד תוחלת.חבל על הזמן שלך.כרגע אתה בהחלט עושה משהו חשוב במילואים.הצעתי אליך:כשתחזור,עזוב את ברברני הליכוד,ואם טובת המדינה בעיניך-אולי תבין שצריך פה משהו ממש אחר! אישית אני לא מאמין שזה מה שיקרה לגביך.אתה תמשיך להיות "פריק" של הליכוד הקשיש,כמו הפריקים שמישהו קרא להם "זקני מפא"י". אגב-לא נאמר על ידי שאתה כינית את השמאל "גייס חמישי".ראה רק את התבטאויות ידידך.הם לא למדו כלום מאז נרצח פה ראש-ממשלה?לא אתה דיברת על שנאת הערבים-רבים פה כן!לא אתה אמרת "כל השמאלנים....",אבל תקרא את דברי אביסון או הדוביד.הם אמרו דברים גרועים יותר! אתה כמנהל הפורום לא חייב לצנזר כלום.אדרבא - תן לכל אחד לאמר מה שבא לו.אבל על תאיים פה כל 2 דקות על שמאלני מעוות,כשהוא מדבר על "נאצים".לפי העקרונות שלך,מותר לו.