על איצ'יגו, מחפשים ואופוס פנטסטי

נתחיל עם החרב

ב"נרן אי הין הורין", רגע לפני שהגיבור מתאבד, הוא מדבר עם החרב שלו, וזה נראה כל דבר אחר מאשר "מטופש להחריד", לפחות לטעמי. הטענות שלך בנושא מענינות ובעלות בסיס, אבל, כנראה שחוסר הסכמה ישאר בנקודה הזו כיוון שאני רואה את הצורך בדמות נפרדת מהחרב כדבר שגובל ביותר מסתם אפקט דרמטי, וכאן אין טעם לויכוח. ובנוגע לסאדו- סאדו כולל מאפינים של מחפש (איש בעל כוחות אשר מגלה אותם במפתיע, נשלף מסביבתו ויוצא למסע חשוב) וגם מאפינים של מגן, אפילו ברמה הפיסית- המגן שעל זרועו. כנראה שהדמות שלו לא חד משמעית בנקודה הזו, כמו זאנגטסו; החלוקה היא לא חד משמעית וכאשר יש מגוון גדול של דמויות יש דמויות אשר "נופלות בין הכסאות". ואם כבר, קאקאשי זו הדמות ההיא מנארוטו? יש לי חבר שכל היום מקשקש על קאקאשי...

Kakashi Sensei

New member
חח, כן קאקאשי

זאת "הדמות ההיא מנארוטו". עד כמה שאני חובב את הדמות הזאת, אני לא חושב שאני אגיע לרמה של חבר שלך. יש גבול לכל דבר אחרי הכל, הלא כן? תקשיב! לפי מה שאני רואה, יהיה לי מעניין לדבר אתך על עוד נושאים, למקרה שתרצה ליצור אתי קשר מחוץ לפורום, אז הנה: א. מסנג'ר: [email protected] ב. ICQ: 209-117-206

Hinamori

New member
אבל זאנגטסו זה החרב שהופכת לבאנקאי,

זה כמו שתגיד שהאותיות מלמדות את הילד לקרוא אותן ולא המורה.

ואם...

ואם יקרמו האותיות עור וגידים, ילבשו גלימה ויבואו ללמד את הילד איך לקרוא אותן?

cRitiCaL KitTy

New member
וואו../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

ההשקעה!0.0 דרך אגב: זאראקי קנפאצ'י(שמו של המשוגע בעל הצלקת...)

ThePiper

New member
ח"ח על ההשקעה... ../images/Emo58.gifלמנגה

כל הכבוד על הניתוח המעמיק =) אבל באמת יש כמה פערי מידע בין האנימה למנגה וקצת קשה לדעתי לנתח בלעדיהם...
למטה!!! מי שקרא את המנגה כבר יודע שהמסע להצלת רוקיה הוא לא עצם העניין בסיפור, אם נשליך את זה לסיפור שר הטבעות אפשר לקרוא לסיפור הזה "ההוביט", ההקדמה לדבר הגדול באמת, המלחמה בהולואים של אייזן והקונפליקט של איצ'יגו בקשר להיותו חצי הולואו. ועוד דבר לגבי הדמות של אוראהרה. אני מסכימה לחלוטין שהוא מדריך בסיפור, אבל הוא גם הרבה יותר מזה, הוא המניע העיקרי לעלילה ובלעדיו סביר להניח שכלום לא היה קורה (אבל אז לא הייתה לנו לא מנגה ולא סדרה ^^"). הכל התחיל מהמכשיר שהוא המציא ושם ברוקיה, אמנם אייזן היה "רע" כבר ממקודם ותמיד שאף לכוח, אבל עכשיו האיום שלו רציני מתמיד, זה כמו סאורון, רק שהפעם הוא השיג את הטבעת :S ובע, מקווה שהבנתם משהו מהבלבולי שכל שלי!

dark max

New member
מה את מפסיקה כאן?!

המשך, ומהר *_*! מכשיר בתוכה? איזה? למה? מה הוא עושה? הרחיבי, ומהר! *_*

ThePiper

New member
חחח את באמת רוצה לדעת? ../images/Emo58.gifמנגה

טוב... אני ביקשתי שיספיילרו לי את נארוטו מפרק 80 בערך ^^" אז ככה....
למטה למנגה --> אוקיי, אז אורהרה המציא מכשיר (הוא אחרי הכל היה ראש המוסד המדעי או איך שלא מתרגמים את זה לעברית D:), המכשיר הזה העונה לשם הו גיוקו hou gyoku (מקווה שהאיות טוב) ויכול להפוך שיניגמי להולואו והולואו לשיניגמי, מה שמעצים את הכוחות של המשתמש... אחרי שהוא גילה שהמכשיר הזה יכול להיות הרסני הוא ניסה להשמיד אותו אבל לא הצליח לכן הוא החביא אותו... וכאן אני כבר לא ממשיכה כי זה ספוילר רציני ביותר, רק אם תבקשי =)

ThePiper

New member
אוקיי אוקיי D: ../images/Emo58.gif למנגה...

אז הנה ההמשך....
אז הגענו לקטע שקיסוקה היה צריך להחביא את הגיוקו וכאן רוקיה נכנסת לסיפור... הוא המציא עוד דבר שהוא מין גיגאי (גוף זמני שנותנים לשיניגמים "לאכלס" בזמן שהם בעולם בני האדם) ששואב את הכוחות הרוחניים של מי שנמצא בו. כשרוקיה באה לחנות שלו כדי לבקש גוף, הוא הביא לה לא אחר מאשר הגיגאי הזה ובתוכו הוא החביא את הגיוקו, דבר שהוא דיי חכם כי אז כל האנרגיה הרוחנית שלה מתכלה ולא יכולים לעקוב אחריה מסול סוסייטי, או לחילופין הולואים רשעים שיכולים לרצות את הגיוקו. וכאן אני שוב אפסיק, מקווה שהשבעתי את הרעב שלך לספוילרים D:

dark max

New member
הסברת כמה דברים

אך אני לעולם לא אדע שובע. ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר!

ThePiper

New member
מבטיחה להביא עוד...

כשדברים יסתדרו קצת באנימה... אבל אז מצד שני לא תצטרכי את הספוילרים שלי '.'

Hinamori

New member
החתול השחור היא בת - יורואיצ'י

למוכר קוראים קיסוקה אוראהארה, גם אני התקשתי עם השם שלו בהתחלה ^^" הבחור עם הגלימה השחורה והקרועה הוא הסוול סלייר שלו, זאנגקטסו [אני בטוחה שעיוותתי]. ניתוח טוב ^___^

יפה ^^ אבל לדעתי חסר משהו <.<

מזמן לא קראתי ניתוח ספרותי טוב.....אתה ממש טוב בזה ^^ אבל למה נעצרת? נגעת בכל דבר כמעט, חוץ מהדבר הכי עקרוני כמעט- הסוף. אני לא טובה בניתוחים ספרותיים, ואני אשאיר את זה לך, אבל בעיקרון לדעתי היית צריך לכתוב גם על הסוף- האם הגיבור מצליח במשימתו? לפעמים גם אם הוא מצליח זה כרוך בהקרבה מאוד גדולה- אצבע ~.~ בשר הטבעות לדוג... לפעמים ה"חבר" הכי טוב של הגיבור מת.... והכי חשוב- ברוב הסיפורים הגיבורים מגיעים למצב כ"כ עילאי שאח"כ הם לא מצליחים לחזור לשיגרה..... שוב שר הטבעות זה דוגמה טובה... אז מה בנוגע לבליץ, לאיצ'יגו? האם הוא באמת יוכל פשוט לחזור לעולם רגיל של לימודים, חברים וכו? לדעתי אתה צריך לכתוב גם על זה ^^ ואני חושבת שהמאמר שלך ממש טוב!! רק ציפיתי לאיזה חיזוי לגבי העתיד של הסדרה ^^"

תודה, ותשובה

אני כתבתי שאיצ'יגו כנראה ינצח ושנזכה ליוקטסטרופה (היפוך היוצרות לטובה) המפורסמת של הז'אנר. בנוגע למוטיב ההקרבה העצמית של הגיבור- מסכים בהחלט.

באמת?

ממ...כנראה שלא קראתי מספיק טוב.... מממ אני צריכה לקרוא את זה עוד פעם. עדיין, אני חושבת שצריכה להיות לזה התיחסות גדולה, אבל אם כתבת על זה- אז זו בחירה שלך כמה להתעמק ^^ ושוב- באמת מאמר טוב ^.^ תכתוב עוד כמה..... ואולי תכתוב בשבילינו איזה פיק של בליץ? O:

למעלה