על אנשים, חיות ומה שבניהם...

magenta73

New member
על אנשים, חיות ומה שבניהם...

אומרים שאתה אף פעם לא לבד כשיש לך כלב... מן הסתם זה נכון גם על חתולים, למרות שזה קצת שונה. יש משהו בבית. שאתה מתקשר איתו בצורה זו או אחרת. ובאיזה שהוא שלב גם ה"מערכת היחסים" הזאת, מתקבעת. כלומר יש חוקים, הרגלים וכו'. אבל מה קורה כשנכנסת למשוואה עוד צלע? אני רואה איך הכלבה שלי משתנה כשבאים אלי הביתה. יש לה התנהגות שונה לגברים (מתישבת עליהם, שוכבת על הגב, עושה פרצוף של לטפו אותי) ולנשים (מתישבת עלי, מתסכלת עליהן, עושה פרצוף של "היא שלי!")... ואיך היא גם יודעת "להיעלם" כשצריך. (למרות שהיא עדיין מנסה את מזלה...) ולא משנה מה, בבוקר היא איך שהוא תמיד מצליחה להתשחל בין שני אנשים ישנים במיטה אחת... עם האנגלי זה כבר קצת אחרת, כאן היא כבר נעלבת. ומצד שני, יודעת לתת ספייס... או יותר נכון מחויבת... ומרגישה קצת "אאוטסיידרית"... אפילו אני מרגישה קצת לא נעים כשאני סוגרת את דלת חדר השינה... אבל זו אני... היה לי ולאקס כלב שגידלנו יחד, הוא לא היה נותן לנו לעשות את המעשה... היה קופץ למיטה ברגע שדברים התחילו להתחמם... למרות שידע שאסור לו ובדרך כלל היה כלב ממושמע וטוב. כשהבין שלא ילך לו היה שם את ראשו על המיטה, משמעה אנחה ארוכה, מסתכל עלי ב"איך את יכולה לעשות לי את זה... ועוד איתו"... ועליו היה מסתכל בקנאה לא מוסוות... סיפורים פה על חיות הבית שלכם ומעלליהם יתקבלו בברכה!... חוקים וסדר? בלגן? כל אחד יודע את מקומו? או שיש פה ושם ריבים או יותר נכון משחקי טריטוריה...

magenta73

New member
אז קדימה,

לכי לך אל תנו לחיות לחיות או צער בעלי חיים הקרוב לביתך וקחי אחד!!!!

shaniza

New member
אני חוששת שהוא ימות מצער אצלי

לא יהיה מי שיוציא אותו בבוקר ואני גם לא נמצאת הרבה בבית (ועוד לקחתי הסמסטר 3 קורסים)

magenta73

New member
חלילה ימות מצער...

את יודעת, יש דוגי סיטר וכן הלאה, אפשר למצוא פתרונות, תמיד... אבל אם את מרגישה שלא תוכלי לתת מעצמך, אז אולי באמת עדיף שלא.

magenta73

New member
כן. אבל לא חובה 5 כלבים....

יש כאלו שיוצאים רק עם 1 כל פעם.

asian girl

New member
shaniza עזבי אותך משטויות

כלב זה אחריות. זה המון עבודה כי כלב דורש זמן, תשומת לב, זה הרבה הוצאות (אוכל, חיסונים וסתם איזה אנטיביוטיקה אם הוא יחתוך רגל או יקבל איזה אלרגיה מפרחים, כן כן, גם זה קורה) קחי בחשבון שזה גם תמיד בעיה לחפש מישהו שישמור עליו כשאת נוסעת לחו"ל (אם יגידו לך: יש פנסיונים, יש דוגי סיטר - סבבה, רק שכל זה עולה כסף ולא תמיד מקבלים טיפול רצוי). אז... שלא יעבדו עליך

shaniza

New member
את יכולה לקרוא לי בשם המקוצר ...

שני. ואני עדיין רוצה כלב. לא אומר שאני אקח אחד עכשיו. אבל כשאהיה יותר גדולה .. בטוח.

asian girl

New member
נו בבקשה

את יכולה להמשיך לרצות
עכשיו ברצינות: כשתהיי מוכנה אז קחי לך כלב חמוד. רק אז תביני כמה זה כיף שיש
בבית

נימשון

New member
לגדל כלב לא מתחיל ונגמר בלרדת איתו

לזה ניתן למצא פתרון אני מסכימה אבל להשאיר כלב ימים שלמים לבד בבית זה ממש סוג של התעללות בו. אם אין לשני זמן ואנרגיות להשקיע בו אז עדיף באמת שלא תקח כרגע בע"ח וכשתתפנה אני בטוחה שתעשה זאת ואז הכלב ירוויח המון.

גם לי יש כלבה שאותה לא מעניין

כלום חוץ מלאכול. מפונקת ואדישה לכל דבר אבל היא מאוד אצילה וחרמנית .

../images/Emo124.gifדולפין חייבת להגיד משהו...

פעם קראתי כתבה שכלבים דומים לבעליהם אז אם הכלבה שלך אצילה וחרמנית זה אומר שגם אתה?

נימשון

New member
נורא פשוט אצלינו

כשהכלבה אצלי אסור לאףאחד להתקרב אלי כי היא פשוט הופכת לאגרסיבית מאוד באותו הרגע וזה לא ממש נעים. לשמחתי היא חיה אצל הורי רוב הזמן בדיוק מהסיבה הזאת, ניחא בן זוג אבל כלפי התלמידים שלי זו ממש בעיה.

orrin

New member
אמנם לי יש חתול, אבל המצב דומה

יקירי החתול חושב שהבית שלו ולכן הספה שלו, המיטה שלו וכו'. באופן עקרוני הוא חברותי וחמוד אבל כל אדם שנכנס הביתה מקבל ריחרוח, ואם חס וחלילה הוא מתיישב על הספה של האדון חתול, אז הוא זוכה למבטים ולכך שהחתול מסתובב סביבו, עד שאני אומרת לו שיפסיק (והוא אכן מקשיב, והולך לעשות משהו אחר). לגבי בני זוג? נורא קשה לחתול לקבל את העובדה שמישהו אחר ישן איתי במיטה, ולכן הוא נדחף לקצה המיטה ומסתכל איך אנחנו ישנים. ואם הוא ממש מפריע ומציק אני מעירה לו ואז הוא מוריד את הראש והולך להעסיק את עצמו. הוא גם מלווה אותי לעבודה או לאוטובוס, אז נראה לי שהוא כלב שהתחפש... בכל מקרה, זה כיפ לחזור הביתה למישהו, וכשאני עצובה הוא מלקק אותי ומתכרבל איתי במיטה או על הספה, ויש עם מי לדבר כשאף אחד לא מבין.

למעלה