על אנשים, חיות ומה שבניהם...

RANINA

New member
מכלבים אני מפחדת ומחתולים אני נגעלת

כי אני רואה איך דורסים אותם ברחוב אם אני יכניס בעל חיים זה יהיה יונה או ציפור

לא נעים להגיד אבל למה ללכת רחוק

לבעלי החיים כאילו גברים ונשים שחיים באותו בית לא רבים על טרטוריה? של מי הסיפריה, שלי המדף, של מי המחשב ועוד. חיות לפחות זזות, מנומסות יותר מבני האדם.

magenta73

New member
זזות????????

הכלבה שלי, 6.5 וחצי קילו. זה קטן. מאוד. אז תסבירי לי איך קמנו אתמול, אני והאנגלי בחצי מיטה, והיא, הכלבה, משתרעת על כל החצי השני??? איך היא הצליחה לעשות את זה, אין לי מושג... חוצפניה קטנה שהיא... אקיצר, אולי הן זזות, כי הן מרגישות קטנות יותר וכו'... אבל בלב, בפנים... הן זוממות משהו...

שכחתי לספר לי יש 3 כלבים 2זכרים +

נקבה והם רבים בינהם על הנקבה ככה שאני לא מעניינת אותם. הם מתעניינים בי כשרוצים פינוקים, דיגדוגים וגרודים כאלו כפיים. לשמחתי וגם לשמחתם הם כמו כלבי טבע גדלים בחצר רצים משתוללים ככה שאין לנו מריבות על טריטוריה רק שבאים אורחים אז הם מתחילים להציק להם רוצים קצת צומי מהאורחים אבל חוץ מזה הם בסדר. ואם האורחים לא נחמדים אז הם לא הכי ידידותיים. אבל היתה תקופה שהיה לנו כלב בבית וכל הזמן הוא היה רב איתי על המקום במיטה ולדעתי זה יותר גרוע מתינוק כל הלילה נביחות ואיך שאני קמה מהמיטה היה מזנק לכרית שלי. את האמת בהתחלה זה היה קשה לא היתי ישנה טוב וקמה עם כאבי גב. והוא דרך אגב לא היה ידידותי לאף אחד:) סתם רעשן שעושה הרבה כאבי ראש.

orrin

New member
אויש!!!

מצטערת, לא ידעתי. כואב לאבד חבר, במיוחד כזה על ארבע. שולחת
ענקי

למעלה