על גאווה ודעה קדומה
אפתח בכך שכל מי שמתנגד למצעד נותן דה-לגיטימציה לקהילת ההומואים, הלסביות וכו'. דיברו על פרובוקציה. דיברו על תועבה. דיברו על מוחצנות. דיברו על לא טבעי. פרובוקציה?! איזו פרובוקציה יש במאבק על זכויות האדם? על ההכרה בזוגיות החד מינית על כל מה שזה אומר (תנאים סוציאלים, נישואין, אימוץ ילדים וכו'). הרי שמטרת המצעד היא בקשת הכרה בכל אלו, ולא להראות פקצות שרוקדות על משאיות בלבוש מינימאלי. מי שאומר שיש להעביר את המצעד לת"א, אומר בעצם "אוקי, אז יש חרא, אבל אני לא רוצה אותו בעיר הקודש שלי. ממש אין לי בעיה עם חרא בביוב (שהוא לצורך העניין ת"א), אבל בירושלים היהודית והמאוחדת?! פרובוקציה"... וכל הצבועים הללו שבעד איחוד ירושלים. איזה איחוד יש בלפסול קבוצה לא קטנה של בני אדם בשל העדפתם המינית. ואיזו יהדות יש בזה?! תועבה?! הפרטה היא תועבה, עוני הוא תועבה, סחר בנשים הוא תועבה, כיבוש הוא תועבה, אלימות היא תועבה. כל הנ"ל מתרחשים ממש מתחת לאף היהודי הגאה שלנו, וזה קורה לא פחות בעיר הקודש מאשר בת"א. ולהמוני יהודים זה לא מזיז. אבל גבר שאוהב גבר? אישה שאוהבת אישה? זה דבר שלא יהיה, לא בעיר הקודש, כי אנחנו יהודים טובים, וירושלים מאוחדת. מוחצנות?! התקשורת מעצבת בתודעה שלנו הרבה דברים שגויים. המון, אתם לא מאמינים עד כמה. הרי כל השמאלנים מטפסים על גדרות, וכל הכיפות הסרוגות רצים בגבעות ומרביצים לערבים, וכל ההומואים רוקדים עירומים על מכוניות במצעד הגאווה. נכון, הרבה מצעדי גאווה הם דבר מוחצן ורעשני, אבל זה רק קומץ של קומץ שעושה את הרעש (ע"ע משל החביות עם המטבעות). בירושלים תוכנן מצעד שקט ואידיאולוגי נטו, במלוא הכבוד לחשיבות עיר. לא טבעי?! לא טבעי שאנחנו חיים המאה ה-21, ועדיין אין הכרה בנישואים אזרחיים. לא טבעי שאין הכרה בנישואים חד מיניים. לא טבעי שבמדינה יהודית יש כל כך הרבה דברים שנוגדים לחלוטין את היהדות. ומי קבע שלהיות הומו זה לא טבעי? אני מבטיח שלכם שאם יש אלוהים, הוא מאשר את המצעד... והיהדות? מי שחושב שיהדות זה לשמור מצוות, לשמור שבת, לאכול כשר ולהיות הומופוב... צר עולמו כעולם הנמלה. אני מוכרח להודות שהנושא של זכויות קהילת הלהט"ב אף פעם לא היה קרוב מדי ללבי, כי אני וחבריי לא קשורים אליה באיזשהי צורה. ובכל זאת, אחד מהמאבקים החשובים! ואיציק (המנהל) ומאיה, מסכים עם כל מילה. יום טוב