שאפו בטיול במסגרת טיולסופהשנה של הגן שלו בשנה שעברה: הוא התעקש לחצות ענבים, ולשבץ אותן בתוך הבצק, בזמן שאימו קוננה על אבדנם של ענבים משובחים. יצאה לו אחלה פיתה שבעולם, ונורא הצטערתי כשנגמרה לי.
בצק פוקצ'ות (שהוא בצק הבזַק שלנו), אפשר להכין את הפוקצ'ות על התבנית בערב לפני, לחמם תנור לפני שמעירים את הילדים, להכניס את הפוקצ'ות כשנכנסים להתקלח ואחרי רבע שעה יש פוקצ'ות חמות ונהדרות. האפייה עצמה אם כך היא בערך 15 ד' בהתאם לעצמת התנור. דורש התארגנות אבל מתגמל עד מאוד.
. (או לפחות כשהתנור כבר מחומם). ויש גם מתכון נהדר ללחם שאפשר לאפות יום לפני ומחזיק נהדר. אם תרצי, אכתוב אותו כאן או במסר... ומזל טוב ואיחולים לשנים רבות וטובות