על בורקסים והנדסה

../images/Emo13.gif../images/Emo174.gif../images/Emo13.gif

ואיך יצאו הבורקסים? אם הבכור יחפוץ במתכונים ללחם, שרק יגיד. נראה לי שלקחת לבית הספר סנדוויץ בלחם שאפית לעצמך זה שווה ביותר...
 
זה נשמע באמת כמו השלב הבא ../images/Emo51.gif

אם מכינים את הבצק יום קודם, כמה זמן לוקח עד שנאפת לחמניה?
 

פרח7

New member
זה שלב שכבר עשינו

וגם הקטון כבר אפה עוגות (עם ליצ'י ושוקולד)
 

פרח7

New member
חלה אפינו ביחד בראש השנה האחרון

הבאנו אותה לארוחת החג נדמה לי שגם ברכנו עליה מה שבטוח זה שאכלנו והיא הייתה מעולה
 
אוקיי.. זה לא היה מזמן...

אפשר מתכון? (מי אמר ששווה להשקיע בילדים??? בימיהם בגן היינו אופים כל שבת חלות קלועות... מתברר שהם אפילו לא זוכרים את זה!!עכשיו צריך להשקיע מחדש
)
 
הקטון גם שידרג את הפיתהעלטבון

שאפו בטיול במסגרת טיולסופהשנה של הגן שלו בשנה שעברה: הוא התעקש לחצות ענבים, ולשבץ אותן בתוך הבצק, בזמן שאימו קוננה על אבדנם של ענבים משובחים. יצאה לו אחלה פיתה שבעולם, ונורא הצטערתי כשנגמרה לי.
 
אם מכינים

בצק פוקצ'ות (שהוא בצק הבזַק שלנו), אפשר להכין את הפוקצ'ות על התבנית בערב לפני, לחמם תנור לפני שמעירים את הילדים, להכניס את הפוקצ'ות כשנכנסים להתקלח ואחרי רבע שעה יש פוקצ'ות חמות ונהדרות. האפייה עצמה אם כך היא בערך 15 ד' בהתאם לעצמת התנור. דורש התארגנות אבל מתגמל עד מאוד.
 
אם כך

זה הזמן לאלף אותם להעיר אותך רק כשהלחם כבר מוכן
. (או לפחות כשהתנור כבר מחומם). ויש גם מתכון נהדר ללחם שאפשר לאפות יום לפני ומחזיק נהדר. אם תרצי, אכתוב אותו כאן או במסר... ומזל טוב ואיחולים לשנים רבות וטובות
.
 
למעלה