על גברים.בחירות.וסתם שטויות

lupland

New member
על גברים.בחירות.וסתם שטויות

היי לכל הנשמות הטהורות. יופי של בדיחה טלי.אחלה רעיון.כמובן שכל עוד שזה מובא כבדיחה זה נהדר עם היישום יש קצת בעייה...(דרך אגב.אם אפשר הייתי רוצה לקחת את השלושה ילדים לאי הבודד יחד עם העוזרת הפיליפינית שלי ואז אפשר לשקול אפשרות שאני אשחרר אותך לגמרי ואולי אפילו "אשכח" אותך אחותי.יש מצב???) היי תני חיוך.הכל בצחוק...האומנם??? כמו כן דיברתי עם הראומטולוג שלי שהיפנה אותי לדרמטולוג שאמר שהוא לא מוכן בשום אופן שאני אצא להתרווח באי קטן אי שם באוקינוס השקט מוקף דקלים עם בקתה ליד החוף צמוד למעיין שזורם לים כאשר הילדים רצים/גולשים/מעיפים עפיפונים ערומים בשעה שאבא שלהם שרוע על מחצלת ומעליו גוהרת אורינטאלית יפיפיה כשבכפות ידיה מפרקת ומשחררת כל שריר מגופו....(איזה סוטים.רק מחשבות כאלו יש לכם בראש...גברים...מה כבר אפשר לצפות מהם...) מניאקים כל הרופאים האלה.ביננו.רק המחשבה והקנאה ממה שתעשה לי אותה אוריאנטלית גרמה להם להגיד לי לא... טוב.חאלס לצחוק.עוד תחשבו שאני באמת מפנטז על אורי..... אז קדימה.מה עושים בבחירות הקרובות? ניתן את המנדט לרב עובדיה ונקבל ברכה? או שאולי לרב כדורי? ואז נקבל שתי ברכות? רגע.אי אפשר לבחור פעמיים מה נעשה? אולי ניתן למצנע?גבר שבגברים. "איש ישר ונקי כפיים".אבל...גם על ברק אמרו את אותו דבר.לא.הפעם זה שונה.הפעם זה אחרת.הלא כן? ואולי ניתן לגמליאלי היקרה.רקורד מרשים יש באמתחתה.אין לי ספק שהיא בקיאה בשמות כל שופטי בית המשפט העליון וקרוב לודאי שגם קראה לא מעט מפסקי הדין שכתבו(סתם לידע כללי.למי שמתעתד ללמוד משפטים.מכיוון שהייתי שם סמסטר אחד מצאתי את עצמי יום אחד קורא פסק דין של השופט חשין.למעלה מ82 דפי פוליו ואז אני נשברתי). או שאולי נשלח אותה עם חברתה.כן כן.היא "בת המסעדן" שלאחר שנים ארוכות שעזרה לאביה במילצור.נקיון כלים.ואף כמה פעמים עמדה ליד הקופה.אולי היא תלך...לוועדת הכלכלה.מה אין לה נסיון???מה כל כך קשה להכריע בגורלו של תקציב כזה או אחר.יש סכום של כסף ופשוט צריך לפזר אותו.ואופס.אם כמה עשרות מליונים אבדו בדרך ביננו...זה כסף קטן שם למעלה בירושלים. אבל עם יד על הלב.קחו רגע של מחשבה אמיתית. כמה רחוק או גרוע יכולה בחורה כזו או בחור עם דיפלומה של ניהול באסטה לקחת אותנו רחוק יותר מאותם אלו עם דיפלומות של אוניברסיטאות שהביאו אותנו עד הלום??? ותשננו יפה את הפסוק ההוא שנכתב לפני אלפי שנים:"הפרד ומשול" ותשאלו את עצמכם.אם טומי לפיד קם והקים תנועה בימים שהמצע שלה לא התקבל ע"י "השמאל".ואם מר"ץ יש לה מצע לא כל כך שונה משל טומי.והיום אתם רואים שמצנע ממש מדבר ומתכוון לעשות את מה ששינוי ומר"ץ כבר החלו (הפעלת אוטובוסים בשבת.פתיחת קניונים.התרת נישואים אזרחיים וכ´ו.אז למה.למה הם לא משתפים פעולה וקמים ומתאחדים??? למען המדינה??? כבר אמרו לפני כי כל מי שרודף אחר הכבוד.סופו שהכבוד יברח ממנו. כנ"ל לגבי כוח.עוצמה.שררה ועוד ולכן חברים יקרים.לא משנה מה אתם חושבים.כי מה שלא תעשו.תקבלו בסוף את... ביבי או שרון. הפרד ומשול..... נ"ב:אני לא שמאלן חנון וגם לא ימני מחורבן.אני בסך הכל....אזרח אז שיהיה בוקר טוב ויום יפה לכל הנסיכות והנסיכים צאצאי 1000 נשותיו של אבינו הגדול.שלמה

champ

New member
../images/Emo6.gif גם אתה ער בשעות כאלה....

אני אישית משתדל לא להתעסק בפוליטיקה ולכן הפעם גם לא אביע דיעה... בכל אופן, על תיתן לחרדים ולש"ס לבלבל אותך
נקווה שמתישהו יהיה טוב...... צ´מפ.

lupland

New member
מי "המאושרת" שתיבחר ללכת איתי?

עוד דבר קטן שעלה לי כרגע. גאיה.יש מצב אחותי שאני אצרף כמה תמונות של אותן אוריאנטליות שהייתי רוצה שם איתי באי??? מה דעתכם כולכם?

gaia20

New member
אסף, אתה מוזמן להעלות איזה תמונות

שבא לך אני אישית לא מבינה וגם לא רוצה להבין בפולוטיקה נראה לי שהשנה, כמו השנה שעברה, והשנה שלפניה- אני לא אלך לבחור

ritosh

New member
אסף, כמה טוב לשמוע ממך. לאן נעלמת?

אוף... באמת שהתגעגתי לקרוא אותך. אתה מצליח להעלות חיוך על הפנים שלנו בימים אפורים כאלו.זה מה שנשאר לנו. לפנטז על אי טרופי רחוק מכל הגועל נפש שקורה פה. אתה יכול לצרף תמונות כמה שאתה רוצה. אבל אל תשכח את אחיותך! צרף גם כמה אורנטיילים לשמח גם אותנו!

champ

New member
אוריינטלים אמרת שאת רוצה? ../images/Emo8.gif

קבלי כמה תמונות שקיבלתי במייל...
" הגבר המושלם "
צ´מפ.

champ

New member
וזהו האחרון...תהנו ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif

" הגבר המושלם "
לפרטים והזמנות נא לפנות למחלקת שירות הלקוחות....
צ´מפ.

ל3

New member
איזה כיף לשטוף את העניים

שווים בהחלט!!!! כנראה שעד שנפגוש אותם נמשיך אנו הבנות לחלום ולחלום

gaia20

New member
הלו!! מה קורה כאן???

מאיפה כל החתיכים הצייתנים האלו??? אני מזמינה 5 בבקשה...

ritosh

New member
איפה הם?! הגברים האלו?

גם קונים גם אופים גם מבשלים גם מעסים מנקים, מגהצים קמים בלילה וגם וגם....... איפה?! איפה מוצאים כאלו??? נו בטח, יש איזו בעיה קטנה רק הקלאודיות שיפר למינהן זוכות לכאלו!
בכל אופן תודה. לחלום מותר תמיד..

ritosh

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לכל מי שמחפש וגם לאלה שכבר מצאו 16/12/02 13:35 מאת: tairon נושא: השולפת (סיפור) "בהיותה ילדה..כל מי שהביט בה מהצד לאיכל שלא להתפעם.. כולה היתה מלאת אנרגיות קופצנית חסרת רסן... היו כאלו שצעקו לאימא "הילדה שלך זה לא ילדה זה ילד".. ואימא שלה חייכה... ואמרה "זה עוד ישתנה.. יש בה דם חם של אישה את כל הגברים היא עוד תשגע .." הכי היא אהבה לשבת לראות עם אבא בערבישישי את סרטי המערבונים הישנים.. ושם כול הגיבורים היו גברים לא מגולחים.. והיא בדמיונה הפרוע ראתה את עצמה כאיזו קאובוית.. השולפת הכי מהירה של המזרח התיכון... בבוקר של שבת שכולם היו עוד ישנים היא היתה רצה לאורוות .. ושם דמיונה היה משתולל...כן שם היא היתה השולפת שללא צורך המחשבה מעמיקה .. שולפת אימפולסיבית.. וכמה שהיא אהבה את הרגעים הללו של כול יכולה.. וכעת.. שנים אחרי.. מול חלון ענק שמשקיף אל טבע ללא גבולות היא שם אוחזת בידה בכוס הקפה עם חיוך... נזכרת בימי ילדותה.. וכן אימא צדקה בגדול.. יש לה את הכשרון להטריף את כל גברברי הסביבה... מין משחק שכזה שלא ממש אוהבת.. רק יודעת בתוכה כמה זקוקה לאהבה אחת אמיתית... מה שלא השתנה במאום במשך כל השנים זה השולפת שבתוכה..לפעמים אחרי מעשה היתה יושבת עם עצמה לנתח .. היא היתה מבריקה לנתח מצבים שאליהם נקלעה.. ולא פעם ממש צעדה על הקצה כמו אותו לולין בקרקס.. רק שאצלה לא היה ביד שום מקל לאיזון... היא הלכה חשופה.. לגמרי עם תעוזה ענקית.. רוצה לבלוע את העולם להתנסות בכל.. ובה אין פחד משום דבר..היא לא בוחלת בכלום.. היא לא נעצרת בשביל אף אחד... ולמרות הכל בתוך ליבה הרגישות מתקיימת.. לא היא לא תחשוף את חולשתה.. אבל תשלח יד לחולשה.. ואז יום אחד זה קרה לה...אהבה נכנסה כמו איזה אורח לא קרוי הגיע ללא התראה או הודעה... והשולפת נמסה..זה היה דומה לקרני השמש על הקרח ואחרי נגיעה קלה.. נוצרו מים טהורים... הצבע שלהם היה שקוף והטעם מיוחד במינו... היא ניסתה להתכחש.. היא ניסתה להלחם.. לרגע חזרה לילדות כמו אז ליד האורוות... היא ערכה בדמיונה דו קרב... עם האהבה.. הנה שם ממול האהבה.. עוד רגע שינתן האות והמטפחת תעוף למעלה... הם יהיו גב אל גב היא ואהבה .. ואז הם יצעדו כמה פסיעות... ואז... הסיבוב הגדול.. והיריה... היא חשה כאב עז... אחזה בחזה..זה היה כל כך מוחשי ובכלל החלום הזה.. החיים שלה... היא מיהרה לחזור לחלום כל כך רצתה לדעת את סופו.. האהבה זו שממול נשארה ניצבת.. בדיוק כמוה.. השולפת נשארה פעורת פה.. הכיצד זה אפשרי?? הלו היא לרוב לא מפספסת ..והכיצד היא למרות הכאב נשארה שם לעמוד אולי זה רמז ? אולי מישהו מנסה לרמוז לה דבר מה?... היא התנערה מהחלום היישר למציאות... יצאה בריצה מביתה.. בריצה קלה על כר הדשא הכיוון היה ידוע .. היא היום תבין מה המשמעות של כל זה.. שם בקצה האחר.. התגוררה חברתה מהילדות.. היה זה כמו בית שני שלה היא נכנסה ישר פנימה מבלי להתדפק על הדלת.. עיניהן נפגשו... והחברה מיד ללא כל הסבר מצידה.. החלה לדבר.."באהבה יקירתי אין שליפות .. גם לא כאלו מהמותן.. דו קרב לאהבה לעולם לא יכול להתקיים...והחל מרגע שתביני את זה.. ותתני לגוף שלך להרגע.. הזרימה תעשה באופן טבעי.. כמו אותו נחל גדול שקרוב לביתנו.. ".. ניצבת שם ממולה תמיד החברה הצליחה להדהים אותה... הרי היא לא סיפרה לה דבר ממה שהתרחש...ובכל זאת בכל פעם היה זה כאילו אותו חברה מתגוררת בתוך נשמתה.. ושם בנשמתה הכל היה חשוף ..ואולי חשבה לעצמה לפעמים היא זו שכל כך זקוקה לחדור לאיזה התיחדות עם נשמתה.. לנסות להבין מאיפה נולדה אותה שולפת אימפולסיבית שמבקשת.. לקחת אהבה שאחרי כל כך הרבה המתנה העיזה וצצה כמו אותה שמש ביום חורפי שמבצבצת מבין העננים.... ואיכשהוא מיד לאחר אותה שיחה חד צדדית עם החברה באה אליה הרגיעה.. היא כמעט חשה את עצמה כמו אותה קשת בענן מלאה משלל צבעי התקווה..." מתחת למים בקצה העולם שוחה כמו דולפין אל הים טאי מפורום שיחות אל תוך הלילה.

למעלה