על גברים.בחירות.וסתם שטויות

lupland

New member
חלום לה על לאטיני וחלום לו על אוריא

היי ריטה.תודה רבה על הקומפלימנטים. היי גאיה.את התמונות שצחקתי עליהם נשאיר באתרים שלצרכיהן הן הוקמו. ואבי.אתה עוד עלול בטעות לגרום כאן למישהיא להבין לא נכון את "סידרי העולם המתוקנים" שנערכו ע"י אבות אבותינו עשרות אלפי שנים לפני. בטעות עוד תכתוב כאן מישהיא בעתיד משהוא כמו "אני לא מבינה.הוא לא עושה כלום."מקבל" את מה שהוא רוצה ואח"כ יושב כמו פרזיט כשסביבו בלאגן שלם ואותו זה בכלל לא מעניין.וזה משום מה לא מסתדר לי עם אותו בחור בתמונות שהציג צ´אמפ כמה שנים לפני.מה לעשות?" דרך אגב.לא התכוונתי לעסוק בפוליטיקה.יש לי שעורים לעשות.תביעה לנכות מהביטוח הלאומי.אוטו שבמוסך עובר "ניתוח" לא קטן.להמשיך לעקוב אחרי ההפסדים בבורסה.וגם "להחזיק" בית (נקיון.סידור.קניות וכ´ו).היי היי לא להיסחף.לפי התוכנית ביום מן הימים אני "בונה" על הפרטנריט "שתגאל" אותי מלנקות את האבק המחורבן הזה שכל יומיים שלושה מתאסף משום מקום. פוליטיקה? זה בשביל ההנאה.בשביל התפרקות של קצת צחוק.אחרי הכל.כל אדם.בכל מקום שמאמין ב "אני"."ובזכותי" וכ´ו.ראוי לרחמים ולא להתייחסות גדולה.הרי לכם תאור קלאסי על גורל אכזר שחילחל ותעתע באנשים מסכנים שהוכו בסנוורים.והכל משום שלא השכילו להבין כי כוחו האמיתי של האדם לא נמדד בכספו או במשרתו...כי אם בנפשו. ודרך אגב.אם תצליחו לאמץ קו מחשבה כי האתר שלנו הוא לא רק בנוגע ללופוס כי אם גם בחיי היום יום שסביב לחולה עצמו ותלמדו להשתמש בזה.מבטיח אני לכם כי צפויה לכם הנאה גדולה יותר. בערב.אם אכנס לכאן יש לי סיפור נחמד מהחיים שאולי תוכלו גם אתם להפיק ממנו תועלת. ועד אז נשתמע

champ

New member
ואני כבר ציפיתי בקוצר רוח

לראות איזה תמונות תביא לנו....
בכל אופן, גברים מושלמים כאלה יש רק באגדות
או אולי בהום סנטר במחלקת כלי בית...
אגב, מעניין אם זה פועל על אנרג´ייזר או דורסל???
צ´מפ.

למעלה