על גברים נשים ו

סנו

New member
כנ"ל...

האמת שגם אני מרגיש קצת כמוך לגבי ה"פתיחות" לסטרייטים... לפעמים אני כועס כשמציירים את העולם הסטריטי כמשעמם, למרות שגם שם לא חסרים דברים מעניינים ו\או ביזארים, למה בגלל שבנאדם נמשך למין השני, ונוח לו במין שהוא נולד, זה עושה אותו למשעמם או לאחד כזה שנכנע ללחצי החברה ונישאר בנורמה (כביכול) ? אני לא עיוור לססגוניות שיש לעולם הקווירי, אבל הנימה שלפעמים עולה נגד הסטריטים, לא תמיד נעימה. (לאו דווקא בפורום הזה).

FreakOnALeash

New member
אני לא ססגוני, אני בוק חסר השראה.

אתם שופטים אותי לפי מראה חיצוני וכאלה? לפי הלק?

DarlingAdam

New member
חבל לי,

שאנשים "סטרייטים" ולא רק מבחינת נטיה אלא מבחינות אחרות, מרגישים את עצמם לא במקום. לדעתי יש בפורום אווירה של פתיחות, ואם אתם לא מרגישים כך, אני מצטער. אם כי אני לא לגמרי מבין איך סמולוויל קשורה לזה, זו רק סדרת טלוויזיה תמימה שהרבה סטרייטים גם אוהבים - ויצא שגם אנשים פה אוהבים אותה.

אורי 0

New member
ניסיתי להשיב בשביל עצמי

ויצא לי שהתחושות האינטואיטיביות שלי (בניגוד למחשבות שלי) בקשר למה זה גבר/אישה די סטראוטיפיות. אז התלבטתי אם לעלות עם זה כי אני לא כזה מגניב כמו כולם. אני באמת אוהב סטרייטיות "משעממות" וגם אחרות. אבל בעצם סטרייטיות הן לא "רק" זה, כי הזהות הזאת היא רק חלק מהבנאדם.

BDSMorin

New member
גברי ונשי בעיני

מוגדרים אך ורק ע"י הניגוד ביניהם, כלומר אחד ביחס לשני, ולא בצורה עצמאית. והאמת שיש הרבה שנופל בין לבין, וגם יוצאים מן הכלל, אבל הכלל שלי הוא כזה: "גברי" זה בעל שפת גוף או צורת תנועה זוויתית, כלומר, "החלטית", כלומר תנועה אחידה שנעצרת בפתאומיות נגיד? ו"נשי" זה בתנועה חלקה יותר, תנועה שמאטה לעצירה, חינניות של האצבעות, וכאלה. וזהו. שוב, יש יוצאים מן הכלל.

למעלה