על דיינה סקאלי מתוך "עכבר העיר"

Gilliana

New member
ההבדל בין מושכת לסקסית

א. משיכה לא חייבת להיות מינית ב. סקסית = משדרת מין, מושכת לא = משדרת מין (בהכרח) מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

1Shir

New member
אולי ../images/Emo13.gif

אבל ברגע שמישהו הוא מאוד מאוד מאוד מושך, זה לא מוביל גם למקום של המין?! (טוב גילי נראה לי שעזרת לי לעלות על בעיה פסיכולוגית קשה ועמוקה שיש לי, אז תודה..)

Gilliana

New member
לא, לאו דווקא

לפחות מבחינתי - כי אני למשל יכולה למצוא מישהו כמאוד מושך, אבל זה לא יהיה דווקא בקטע המיני. יש משיכה אינטלקטואלית ויש עוד סוגים של משיכה.

FeLL67

New member
אממ

בנקודה מסוימת אולי כן- סקאלי היא זאת שעושה בעיות כשיש עוד אישה בסביבה
בכל מקרה אני חושבת שכל הקטע עם הפגישה היה כי היא דאגה לו, היא ידעה עד כמה תיקי הX חשובים לו, אבל לא ידעה מה הוא ייעשה עכשיו, או אם ייעשה מעשה מטופש כלשהו - היא אפילו קראה לו חסר חיים , היא מודעת לזה שתיקי הX הם החיים שלו. טוב בעיניי היא דווקא כן מקרינה סקס

Julia307

New member
זה לאו דווקא אומר

שהיא תמיד הייתה יותר בקטע. בסצינה שהזכרתי מאלדר הוא הראשון שמעלה קונוטציה רומנטית בהקשר של שניהם. אם היא הייתה כל כך בקטע באותו רגע תוך שניה יכלה להביא את זה הלאה. לא משנה למה היא לא עשתה את זה (ועל סמך הרקורד שלה תאכל'ס אנחנו יודעים שהיא התעסקה עם קולגות בעבר) אז כנראה שבהתחלה הוא אכן יותר חשב עליה כך. לדעתי בהמשך זה מתאזן. מה גם שלא צריך לבלבל דאגה עם עניין רומנטי דווקא. סקאלי מושכת בטירוף , סקסית ויפה. אני מופתעת שכמעריצה את לא תופסת אותה כך. זה שהיא לא נראית קופצת ממיטה למיטה לא אומר שאין לה סקס אפיל...

Gilliana

New member
יתכן שלא הסברתי את עצמי היטב

סקאלי אשה מאד יפה, מאד מושכת ומאד מיוחדת - אני פשוט לא רואה אותה כמקרינה סקס, ואני חושבת שזה לא משום שסקאלי כדמות היא כזו, אלא זה משהו שנובע יותר מג'יליאן. אם נשווה את ג'יליאן למשל לשחקניות כמו אנג'לינה ג'ולי, שרון סטון וקים בסינג'ר - יש הבדל שמיים וארץ (וזאת למרות שג'יליאן הצטלמה לא אחת בלשוב ובתנוחות סקסיות) ושלא תביני חלילה שאני אומרת את זה לשלילה, בדיוק להיפך. אין לזה שום קשר לקפיצה ממיטה למיטה, קשה להסביר בדיוק מאיפה זה נובע. לגבי עניין הדאגה והעניין הרומנטי - אין מה לבלבל, לדעתי ברור לחלוטין שהרדיפה של סקאלי אחרי מאלדר במסדרון Etc לא נבעו מדאגה, אחרת היא לא היתה נפגעת כ"כ מהיחס שלו אליה - והיא נפגעה. יש עוד דוגמאות לקנאה שהפגינה, כמו למשל במקרה של פיבי גרין ב-FIRE.

1Shir

New member
ביום שישי, מתי שכתבתי את זה

זה בפינה קטנה במדור גייז כמעט בסוף העיתון

Julia307

New member
ראיון מרתק: גלן מרגן על never again

ראיון ממש מוצלח שחפרתי ומצאתי, על הפרק הספציפי הזה, סקאלי ,המיניות שלה הדינמיקה עם מאלדר ועוד.

למעלה