על דמונים מבחילים

limilu

New member
על דמונים מבחילים

בשובי מאוחר בלילה הביתה, הסתכלתי על המדרכה וראיתי חשופית. חשבתי לעצמי, מעניין איזה מין בנאדם הוא זה שיש לו דמון חשופית? הציעו, בבקשה, עוד אפשרויות לאנשים עם דמונים שלא הייתם רוצים לפגוש. [ד"א, אם זה מעניין אתכם, חשופיות נראות כמו מלפפונים חמוצים בחושך. ... לא, לא בדקתי.] כן, זה היה טיפה חצי-אוף.

JustRain

New member
הממ... דמון עכביש?

(אני ארכנופובית) דווקא דמון חשופית לא מייצג אדם מאד מגעיל לדעתי, אלא מישהו מאד פגיע ורגיש, מישהו אולי קצת חסר שרשים ולא שייך, קצת "מנותק" - ללא בית או מקום לחזור אליו או תחושת שייכות.

limilu

New member
זה גם מה שאני חשבתי.

[לא בקשר לעכביש, בקשר לחשופית.] אבל תארי לעצמך מה יקרה אם את דורכת עליו
והאם עכבישים מגעילים אותך או מפחידים אותך?

JustRain

New member
Both

אני לא סובלת אותם. כלומר, אני לא מרשה שיהרגו אותם, אבל אם אני פוגשת בעכביש אני מסתגרת במקום רחוק וצורחת שמישהו יפטר ממנו, אבל לא יהרוג אותו.

limilu

New member
אוה, בגלל שזה עושה מזל רע?

[זה אחד הדברים שאני עושה (=לא להרוג עכבישים) רק ליתר בטחון. כמו להאמין בהורוסקופים
] נורא קשה לי להיפטר מהם, though, בגלל שאני גרה בקומה התחתונה של הבית שלי, וקשה להעלות אותם במדרגות מבלי להרוג אותם. אז אני סתם מעיפה אותם מהחדר שלי.

JustRain

New member
מה? לא...

לא קשור. עוד לא שמעתי את האמונה הטפלה הזאת! אני פשוט משתדלת להמנע מרצח בעלי חיים.

דמון ג'וק.

מסמל הסתתרות, פחד, וכמובן שהג'וקים מאוד נפוצים, אז גם חוסר ייחוד. איכס! לא הייתי רוצה להכיר גם אנשים עם דמון נדל, עקרב, צבוע, או נשר, למשל. אוכל נבלות זה לא משהו שהייתי רוצה שישוו אותי אליו...

limilu

New member
../images/Emo45.gif

+אנשים שמצחקקים לך פתאום בפרצוף זה מטריד. [בהקשר של הצבוע.]

נטעש

New member
או כן. דמון ג'וק.

ת'אמת? נפגשתי כבר עם מישהי שמתאים לה מאוד דמון ג'וק. באסה...

IamNoa

New member
למה לא?

אמנם זה לא נשמע כבוד גדול, אבל אוכל נבלות זה דווקא די חיובי... לא רק שהוא לא פוגע באף אחד כשהוא אוכל, לא צד את האוכל שלו חי, הוא גם מנקה את הסביבה מהנבלות.. את יודעת, צריך גם כאלה:)

האבק

New member
הנה דמון שלא הייתי רוצה לפגוש...

כן, זה עכביש. וכן- זה אמיתי! אל אלוהים...

נועה ob1k4

New member
עטלפים, צבועים ועכבישים סובלים מיחצנות גרועה

אלו בע"ח מרתקים, והצבועים מטפלים בגורים ומתייחסים לאחרים בלהקה שלהם הרבה יותר יפה מאריות למשל. העטלפים הם בכלל מדהימים - ולא, הם לא מסתבכים בשיער, גם אם נכנסים במקרה למערה שלהם! דמון שהיה דוחה אותי הוא דמון קרציה - וקל לנחש למי יהיה דמון כזה. דמון פשפש או פרעוש - כנ"ל.

ומי היה רואה את הדמונים האלו? ../images/Emo177.gif

הרי יתושים, קרציות, כינים,פשפשים,קרדיות ושאר מרעין בישין קטנטנים מסתובבים עלינו (טוב, על חלקנו ) כל הזמן בלי שניראה אותם , כך שדמון בצורתם גם לא יראה וגם אם הוא יראה הוא לא יחשב כדמון. ואני חושבת שלא צריך הרבה דמיון לראות את כל הפוליטיקאים מסתובבים עם דמונים קרציות, ועלוקות...

JustRain

New member
לא אמרתי שהם לא מרתקים

אמרתי שאני ארכנופובית. אני מסכימה לגמרי, הם מרתקים, רק שאני נמנעת מלקרוא עליהם בגלל שיש שם תמונות גדולות ומפחידות. ותיאורים גראפיים. צבועים ועטלפים הם מבעלי החיים האהובים עליי, אז כאן כמובן שאחתום ב
גם ארינמלים הם מדהימים. איך יהיה אדם עם דמון ארינמל? אני מניחה ש... מישהו ערמומי, מאלו שתוקפים מהגב ולא מהחזית.

JustRain

New member
לא יכולת לומר *בכותרת* שזה עכביש?

כמעט ועשית לי התקף לב.

למעלה