על דמונים מבחילים

limilu

New member
אם יש לו שני ראשים ואם לא, הוא באמת מפחיד ../images/Emo5.gif

JustRain

New member
../images/Emo207.gif "אורות צפוניים"

לא הנושא הכי אינטליגנטי או עמוק שאפשר להעלות, בטח שלא בהקשר הטרילוגיה הזאת, אבל אני חייבת לומר שהייתי היום בספריה וראיתי את הגרסה הישנה של המצפן הזהוב. מלבד השם הנוראי, גם שם הטרילוגיה היה "כוחות אופל" או משהו טפשי בסגנון שנשמע כמו שם של סדרת פנטזיה זולה בסגנון רומח הדרקון. התרגום כמובן היה אחר, ועיון קצר הבהיר לי שזה פשוט לא זה. נראה אחרת לחלוטין. בקיצור, אל נא תקראו את הגרסה הישנה, ותודה ליעל סלע-שפירו

limilu

New member
כן, זה מה שיש אצלי בספריה

[לקחתי מספריה אחרת, אין מה לדאוג, אבל אחי לקח בהתחלה את העותק הזה, עד שקניתי את התרגום החדש.] אבל, ממ, קצת ניצלש"ת אותי באכזריות

אכן ../images/Emo45.gif

אין בכלל מה להשוות בין התרגום ההוא לספר הראשון לבין התרגומים של יעל. זה לא רק התרגום עצמו שהוא הרבה יותר טוב, זה גם ה"אריזה"- הכריכה, עיצוב העמודים והספר. בהחלט תודה ליעל, וגם להוצאת כתר, דוד פולונסקי, שמעון אדף וכל העוסקים במלאכה.

בדולח 13

New member
תלוי איך מסתכלים

אכן יש בעלי חיים דוחים, ברם אולם, לכל בעל חיים יש תפקיד חשוב בטבע. אוכלי הנבלות למשל שומרים על הנקיון הסביבה ומעלימים ריקבון מסוכן, צבועים - כמו כל חיית טרף - שומרים על האיזון בין אוכלי העשב לטורפים וכו'. יש אנשים שקשה לסבול אבל הם כאן סביבנו בעולם ולו רק כדי לשקף לנו את עצמנו ואת התנהגותנו. אפשר ללמוד הרבה על עצמך דרך בחינה של אנשים אחרים, זו מראה מצויינת. לכן לי אין בעיה עם שום דמון, הבעיה היא שלהם.... חחחחח בדולח אגב, אין דבר דוחה, מלדרוך יחף על חשופית. איכס, זה נשאר דביק ורירי לנצח (מנסיון מר).

בדולח 13

New member
כדי שלצפרדעים יהיה מה לאכול ../images/Emo3.gif

- כדי לפרנס את יוצרי הכילות - כדי שתהיה סיבה טובה לגרד.... בדולח

Fairywitch

New member
דמון תולעת../images/Emo5.gif

למרות שתולעת עדיפה על משהו גדול ומפחיד כמו אריה...

IamNoa

New member
לא היא לא 0_ס

היית מעדיפה תולעת על פני אריה? למרות שאריה זאת לא דוגמא טובה, סתם חיה עצלנית ושוביניסטית.. P: אבל על נמר או משהו? זה הרבה יותר נחמד..

Fairywitch

New member
לא הייתי מעדיפה לעצמי כזה דבר-

אבל עדיך לי להיתקל במישהו עם תולעת, ולא במישהו שיש לו אריה אות נמר כתגבורת

דמון מדוזה!!../images/Emo181.gif

אני לא יכולה לחשוב על כמה מסכן יכול להיות בנאדם אם דמון מדוזה-לא רק שהוא חייב להיות קרוב לים, הדמון שלו , מכל סוגי היצורים שבים מודוזה!!.. וגם מה אם יש למישהו דמון פלנגטון??

JustRain

New member
מישהו שנסחף עם הזרם

שאין לו רצון משלו או חשיבה עצמאית. הוא אולי נראה יפה מבחוץ, אבל אם תוציאו אותו מהתחומים אליהם הוא רגיל, מ"המגרש הביתי" שלו, תראו שהוא בעצם לא-כזה-מוצלח.

למעלה