על הדמקרטיה הערבית הראשונה

menax

New member
יש לך מושג מה זה טרור?

הוא חיבל בגדר לכן הוא מחבל מחבל לא רק רוצח ומחבל בחיים אלא גם מחבל ברכוש הגדר היא לא רכוש צבאי אלא גדר ביטחון למדינה והוא פגע בביטחון המדינה בדיוק כמו שהמחבל וענונו עשה השאלה היא למה הוא חיבל והתשובה שהכי נראית היא שהוא תומך טרור כנראה

doresh shalom

New member
אין לך מושג על מה אתה מדבר, ../images/Emo41.gif

הנה ההגדרה של טרור:" מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית. טרור הוא שימוש שיטתי בכוח ובאלימות, המופנה בעיקר כלפי אזרחים אקראיים וחפים מפשע, של מדינה/קבוצה אתנית/דתית, על-ידי קבוצה מאורגנת, אדם בודד, ואפילו מדינה לשם השגת מטרות פוליטיות. פעולת טרור כמובנה באנגלית (פַּחַד, חֲרָדָה, אֵימָה) כן היא - נועדה לזרוע אימה ופחד בקרב הציבור המותקף ולגרום לו לדמורליזציה, ולעתים היא נעשית כמעשה נקמה במעגל דמים של אלימות. חלק ניכר מנשק הטרור הוא הפרסום הרב שפעילותו מקבלת בציבור, באמצעות התקשורת האלקטרונית והמודפסת." הנה הדף המלא

menax

New member
עכשיו כשלמדת מהו טרור

בוא תסביר לי מה ההבדל בין מה שלמדת לבין מה שגיל המחבל נעמתי עשה? פעל באלימות? פעל הזריע פחד ואימה? ניסה... הוא לא מפחיד אף אחד אבל אין ספק שזאת הייתה המטרה שלו כשהוא התלבש כמו איזה ערבי גיל נעמתי הוא טרוריסט שפועל נגד צה"ל

doresh shalom

New member
ההבדל ../images/Emo41.gif

שמדובר בפגיעה בבני אדם ולא בחפצים! והוא לא ניסה להזרuע פחד ואימה.

menax

New member
אני מקווה שאתה מבין מה אתה כותב

אפשר לראות בקלטת שהטרוריסטים החלו לזרוק אבנים הם חבילו בגדר משמע הם מחבלים הם מאיימים על קציני צה"ל שישלחו את תמונותיהם להאג-משמעט הם משליטים טרור בשביל להשיג את מטרותיהם הגדר היא חפץ אבל ברגע שאתה פוגע בחפץ הזה אתה מסכן חיי אדם יש מביו?

MarXer

New member
מחבל במובן המילולי

אבל כיום כאשר משתמשים במילה מחבל בד"כ מתכוונים לטרוריסט. עוד דבר להגיד שהאנרכיסטים משליטים טרור זה דבר קצת מגוחך, עם כל הכבוד. עוד דבר, הנזק שהם עשו לא היה כ"כ חמור שיסכן בני אדם, ואפשר גם לטעון שהגדר פוגעת בבני אדם.

menax

New member
בקיצור הם טרוריסטים

ולהיות מחבלים זה לאו דווקא לחבל בחיים באופן ישיר למרות שאני לא אתפלא אם גם לזה הם יגיעו אם לא יעצרו אותם

doresh shalom

New member
אתה פשוט לא מבין ../images/Emo41.gif

אם הם לא פגעו בנפש |הדש| באופן ישיר הם לא טרוריסטים.

menax

New member
לפני שנייה הסברת מהו טרוריסט

צריך לשלוח אותך ללמוד שוב מהו טרוריסט?

doresh shalom

New member
חבל, ../images/Emo41.gif

שאתה נאטם ברגע שמה שאתה שומע הוא לא מה שאתה רוצה לשמוע...

MichelleS

New member
גיל נעמתי

הוא לא "התלבש כמו איזה ערבי". בצילומי הוידאו של האירוע נראה כי הוא כלל לא היה רעול פנים בניגוד למידע שמסר הצבא. וגם אם כן- אני לא מבינה איך לבוש "כמו ערבי" אמור להפחיד את חיילי צה"ל... אני מניחה כי המטרה של הכאפיות, אותן לבשו חלק מהמפגינים הישראלים הייתה למנוע פגיעה מגז מדמיע (טובלים את הכאפיה בחומץ אשר מנטרל את הפעילות של הגז). המטרה שלו הייתה לפתוח את השער של הגדר על מנת שתושבי מסחה יוכלו לעבוד את אדמותיהם שנלקחו מהם בעת בניית הגדר. בניגוד להבנות שנקבעו עם הצבא, במקרים רבים השערים הללו לא נפתחים בזמן, או לא נפתחים כלל ובעלי השדות או מטעי הזיתים מאבדים את פרנסתם.

menax

New member
בקיצור טרוריסט שלוקח את החוק

לידיים פלא שירו בו? זה פלא שהוא חי

למעלה