על העדפת אבא
ועל נעליים

זו ממש לא סיבה לעצב יקירתי!

הוא מתגעגע לאבא, רואה אותו פחות, ואת מתפנה קצת יותר, מה רע בזה? והוא גם די כבד כבר, לא? אז מה את מתלוננת.... ובקשר לנעלים, עדיפות גבוהה לבלי, רק מה, חורף. אז תשאלי את שירלי מאיפה הנעליים זהיא קנתה, בסגנון נעלי בלט, נראה לי הכי בריא לגיל הזה - יותר מנעלי טרום או הליכה.

את הנעליים קנינו בילדותי ../images/Emo127.gif

מדובר בנעלים כמו נעלי בלט מעור כך שיש להן אפקט של גרב עם הגנה של נעל. בנוסף הן בלתי ניתנות להורדה עצמאית
אני מצרפת תמונה מלפני כמה חודשים של איה בנעלים - מקווה שזה מעביר את המסר... איה עכשיו זקוקה לנעליים עם עקב קשיח וסוליה רכה כי יש לה דפקט של רגל עקומה (נקווה שיסתדר לבד, אם לא...). ולגבי העדפת אבא - זה קורה גם אצלנו. אני הייתי בטוחה שזה בגלל הנסיעות וההעדרות שלי מהבית, ועכשיו עודדת אותי
.

שירלי, לגבי ה"דפקט" של הרגל העקומה

או יותר נכון כף הרגל שנוטה פנימה, למורן היה אותו הדבר. שתי כפות רגליה נטו פנימה ואחת נטתה בצורה חמורה פנימה. הלכתי למספר אורטופדים ואחד מהם רצה לנתח. אני שמחה שהאמנתי באורטופד שאמר שעם הזמן זה יעבור מפני שזה בדיוק מה שקרה. עם הזמן כף הרגל נטתה פחות ופחות פנימה והיום זה ממש בלתי מורגש.

כיוון שהעצמות עדיין רכות

בגיל הזה. גם אנחנו ביקרנו אצל אורטופד ילדים שאמר שכדאי להגיע לביקורת כל חצי שנה, אבל השרירים והעצמות ייתחזקו עם הזמן והיציבה תהיה טובה יותר בגיל 3

לגבי העדפת האב

אל תדאגי, כשניב היה קטן הוא חייך יותר לאבא שלו וגם נהנה אצלו יותר ואני חשבתי שניב מעדיף יותר את בעלי מאשר אותי אבל לאט לאט זה השתנה וכשהוא רוצה להתכרבל הוא בא אליי, וכשכואב לו אז אותי הוא מחפש, וכשהוא מגיע למיטה שלנו באמצע הלילה אז ניב מגיע לצד שלי. ובכל אופן מה שאני רוצה להגיד זה אל תדאגי הילד שלך אוהב אותך ורוב הזמן הוא יעדיף רק אותך ואם מוכר לך תסביך אדיפוס אז תדעי לך שבעלך צריך לדאוג. לגבי הנעליים - לפי דעתי, אז את צריכה לקנות לו כבר נעליים.

איליי

New member
אבא הוא "אורח"

תחשבי מנקודת מבט קצת אחרת .... כשהיינו קטנים והאורחים הגיעו לבקר .. כמה שמחנו ? איך השתוללנו? ככה הילדים שלנו , מטבע הדברים (לפחות אצלי) אבא תמיד מגיע יותר מאוחר הביתה , אמא אוספת מהגן וכשאבא מגיע הוא כמו האורח שלא ראינו מזמן (הרי לילדים אין תחושת זמן בגיל הזה) אל תדאגי , כמו שכולם ציינו כאן יבוא יום ותגידי :לך אולי קצת אל אבא?

אני דווקא שמחה כשמתן מעדיף את אבא

וממש לא נעלבת...וזה בא בתקופות. אנהי שמחה כשאני רואה שהקשר ביניהם טוב. לגבי הנעליים, לדעתי את כבר יכולה לקנות נעלי הליכה. תתחדשו!

למעלה