כל כך נכון, כל מילה ומילה
כמובן שזו הפתעה בשבילי שאתה עצמך היית שבוי. משום מה, ראיתי אותך פה כבחור צעיר בסביבות השלושים, מעניין למה..... הכל נכון כמובן, כל מה שכתבת. אני חושבת שישנם לא מעט אנשים שהיו רוצים לעשות למען, אלא שלא מאמינים שביכולתם לעשות את זה. גם אני אמרתי לעצמי: "את?!". אבל יש לי ניסיון ב"בולדוזריות", ויש לי זיכרון של חלומות בהקיץ שהייתי חולמת בילדותי בקיבוץ, בזמן שהאחרים שקדו על גיאוגרפיה וחשבון. וחלומות אלו נסובו תמיד סביב נושא אחד: הייתי מצילה אנשים ממחבלים, שרפות וכאלה. הייתי כל כך גאה בעצמי אז, והתמלאתי בהתרגשות ששום גיאוגרפיה לא יכולה היתה להחזיר אותי למציאות האפרורית. נסחפתי קצת, אבל למה לא. מכל מקום, אני מאד מאמינה שבהכוונה נכונה, בידיעה מה הוא שמניע אנשים לפעול, נוכל היום ובעתיד להשתמש באוצרות החבויים בנפשותיהם של ידידינו, ולרתום אותם/אותנו למאבק. ואני לא מתביישת. יודע למה? כי מה שקרה הפעם שלא קרה בעבר, לימד אותי שישנם הרבה מאד אנשים נפלאים. אנשים עם ערכים נעלים, כאלו שרואים ושומעים אותם {כמו בפורום הזה}, וכאלה שלא רואים ולא שומעים, אבל יודעים שישנם. בדיוק כמו שהתגלו בפנינו במלחמת לבנון השניה. אולי אף המנהיגים שלנו, שרמתם המוסרית מידרדרת מיום ליום, דוקא הם מבלי להתכוון, מוציאים מאיתנו את הטוב. חבל כל כך שהבנים השבויים, הם אלו שעל גבם זה קורה. אבל אנחנו נעשה הכל. אנחנו חייבים להחזיר את גלעד, ואחר כך להמשיך הלאה אל נעדרי סולטן יעקב ורון ארד. {בתקווה שאודי ואלדד כבר יהיו פה בשבוע הבא או בשבוע שלאחר מכן}.