על הפקרת רכוש צבאי יש משפט-

dariayaari

New member
לאיכפת לי,

אם ככה, עדיין לא הבנתי מה כתוב בכרזה. תוכלי לכתוב לי אותה במלואה? תודה....

dariayaari

New member
איכפת לי - סליחה, סליחה, סליחה...

רק עכשיו ראיתי את המודעה !! לא הצלחתי למצוא אותה קודם........וואוו....מדהים !! מצמרר.... מוכרחה להודות שמעבר לזה שזה פוגע חזק בקישקה, ומעבר לזה שברורה לי הכוונה, אני לא מצליחה להבין את ההגיון במשפט. ייתכן שלא קלטתי את המסר? אשמח להסבר.

פגע לך בקישקע? צימרר? כבר חשוב

המסר?כפי שאני רואה אותו? את ואני בחיי שגרתנו וגלעד..... עד מתי יהיה שם? יספור שעות ימים?. אם הסטיקר יודבק על גבי מכוניות, על גבי לוחות מודעות וכ"ו בכל פינה בארץ ועוד אנשים יצטמררו....... אבל שוב חייבת להודות אישית לא מאמינה שאולמרט מתייחס לשום כרזה. אני רוצה להאמין שהמחאות שנערכות בימי שישי אכן גורמות לו לתזוזה כלשהי בכיוון ורוצה לקוות שסטיקר מצמרר יוביל עוד ועוד אנשים לפעול למען שליט.

יונה- אני קראתי את שורותיו של הצלף

לא משנה לי מי כתב את המדבקה - המסר שלה הוא החשוב בעייני והייתי הופכת את המדבקה לשלט כפי שכבר כתבתי. רק אני תוהה האם אי פעם אולמרט הציץ לעבר הכרזות?מעניין מה הוא היה עונה לכרזה: "עד מתי?". כשאני חושבת על זה? צריך לשים רמקול לכיוון ביתו בווליום סביר אך לא שקט מיידי ופשוט במשך 24 שעות תבקע ממנו השאלה: עד מתי תפקיר את השבויים?. אבל.... רעיונות זדוניים לחוד ומעשים לחוד, כי בטח מישהו ידאג לנתק את הרמקול לאחר 3 דקות. הייתי רוצה לראות אותו עומד בעינוי של לישמוע את השאלה מהדהדת לו באוזן 24 שעות, אבל אולי כך היה חושב שזה מה שגלעד שליט חושב 24 שעות שנתיים רצופות.

יונה1

New member
גם אני חושבת שהמסר שלה חזק

פשוט ציינתי מה המקור למדבקה הזו. ובאשר ליתר השלטים - יש לי תחושה שמתפתח כאן סימפוזיון קצת מיותר. העיקר הוא שתתארגנו במשמרת של עשרה איש או יותר, קחו פוסטר ענק של גלעד, ומה יהיה כתוב בכרזות הנוספות שתכינו זו באמת שאלה מאד מאד מישנית. אולמרט ממש לא קורא שלטים. לדעתי הוא פשוט מקווה שהמשמרות תתפרקנה בחלוף הזמן (כמו שהתפרקו משמרות ערים בלילה בזמנו) הגברת "המינון" של אחת לשבוע במקום פעם בשבועים - זהו מסר מספיק חזק עבורו. אם תצליחו להעביר את "האמהות" ממחסום ארז לירושלים, אז בכלל, זה יהיה הישג שלכם והמשמרת תהיה עם המון אנשים.

למעלה