על הפרק של אתמול....

yosman

New member
לכל מי שחשב שהניפוי הוא חי

והוכיח את טענתו בכך שאמא של טוני אמרה שהיא ראתה את הניפוי בטלויזיה... אתמול שבעים פעם כולם אמרו שהניפוי ביום רביעי אז חי זה לא..

ronibh

New member
../images/Emo123.gifאני לא אוהבת את יוגב אבל...

אני חושבת שמה שהוא אמר לדניאל אתמול היה מאוד יפה, ליוגב יש ניסיון בכישלונות ובאכזבות והוא ניסה לעודד אותו לגרום לו להמשיך הלאה ולהפיק את המיטב מהשבוע הזה- אהבתי. אני חושבת שדניאל הגזים בתגובה שלו ואני יעיף אותו רק בגלל שאני חושבת שבן אדם כזה, מוכשר או לא, לא מתאים להיות מנחה. וזה לא קשור לעובדה שבן בוכה, אלא לזה שוואלה, אין לו פרופורציות. גם לא אהבתי שהוא אמר על קמילה שהיא אוהבת אותו, ושזה קצת מפחיד אותו... בקיצור הפרק של אתמול גרם לי ממש לא לאהוב אותו. טוב זה היה ארוך, מצטערת:)

shiranyo1

New member
את רואה אז יוגב חמוד אחרי הכל.. .

אפילו כאלה ששנאו אותו מתחילים לאהוב אותו

../images/Emo123.gif

יצא לי לראות שוב ת'פרק של אתמול עכשיו... בואנ'ה...קמילה הזו מניאקית שזה משו בלתי רגיל!!! אינשאללה, השבוע מעמידים אותה להדחה! איזו צרות עין! איזו צביעות!! איזה גועל נפש!!! נכון, אני ממש לא חיה בעולם של קסמים או משו
אבל מגעיל אותי להסתכל עליה ולשמוע מה שהיא אומרת כל פעם אחרי שמודחים שם אנשים... אלק שטוני לא עשתה כלום חוץ מלה**** עם צ'ינו ולבשל.. ומה את עשית בשביל הוילה?! מה את הוכחת?! לא נותנת ת'תשובות כדי לא לעשות הכללות על עדות וכאלה...אבל זה מגעיל רצח!! היא וסירק-2 מעצבנים ונודניקים... ואתם תיראו, זה הרי ידוע שאחרי הדניאל יעוף..היא תעבור הלאה וגם עליו היא תגיד שהיא "סתם העבירה ת'זמן איתו" או משו כזה.. פיייייי,איזה זולה!

yellow cheese

New member
בכי זה הכי טבעי בעולם כשעצוב.

לי זה נראה מאוד לגיטימי שדניאל בכה. כשאני עצובה, אני בוכה. אני לא שומרת את הכאב בבטן, אף פעם. כנראה דניאל מסוג האנשים היותר רגישים והפחות לוקחים כל דבר בקלות, כמו צ'ינו. לכל אחד מהם יש את הדרך להתמודד עם הבשורה. אחד לוקח בקלות, השני לוקח קשה.

T h e man

New member
---------------------

דניאל מאוד (מאוד) רגיש, והוא לא נראה מנחה, הוא ממש לא נראה לי מנחה...

יוגב השתנה, מתגלה שהוא אחלה בנאדם

אבל חאלאס אם כל השטויות האלה צ'ינו לוקח את כולם בכיס הקטן..

poe1

New member
זה פורום תבדקי במילון מה זה

לפני שאת כותבת שטיות. יוגב הביתה

shiranyo1

New member
יופי אבל זה לא היה מופנה אלייך..אלא

למישהי מסויימת.. כשאני יפנה אלייך תעני..

שירנוש, את לא אוביקטיבית...

כשמדברים על יוגב. תתחילי לחשוב עם הראש ולא עם הדגדגן בבקשה
אולי יוגב נראה טוב, אבל אני גם לא אוהב אותו, סורי

poe1

New member
shiranyo1 תלמדי לשרשר

וחוץ מזה עם כאלה הערות "חכמות" עדיף באמת שלא תפני אלי תודה מראש

hadarr1

New member
הוא מה זה מניאק!!

כל מי שבא ל"נחם" אותו.. הוא צחק עליו אחר כך!! הוא סתם אידיוט!! אז באמת תפעילו את המוח........ ו ת ע י פ ו א ו ת ו ! ! ! ! ! ! !

למעלה