על הרעיון של מדינה פדרטיבית

יובל תגובה רציונאלית בבקשה לדברים

השימוש בנשק להשמדה המונית. ערב המלחמה על עיראק שמענו רבות הודות הנשק להשמדה המונית שהיה לכאורה לממשלת סאדם חוסיין. היה זה שקר שהפיץ בוש נשיא המדינה היחידה עד כה בעולם שהשתמשה בנשק אטומי כנגד אזרחים ועל כך שליטיה מעולם לא הועמדו לדין, בניגוד לדגגי הרקק כמילוסוביץ וסאדם חוסין שאת פשעיו ביצע בחסות ארצות הברית במשך שנים. כיום אנו שומעים רבות על הסכנה הנוראה של פיתוח הנשק הגרעיני של איראן, כאילו ולא ידוע כי ישראל שהתמחתה במעשי טרור לאין ספור מחזיקה בנשק זה. מה שלא ידוע הוא והדבר התפרסם לראשונה לפני שלוש שנים הוא כי במלחמת 1948 ישראל השתמשה בנשק ביולוגי והזריקה חיידקי טיפוס לתעלת המים של עכו. . לאחר כיבושה של חיפה ב-23 לאפריל 1948 פנו הציונים לכיבושה של עכו בעוד הצבא הבריטי עדיין בארץ ואינו מתערב בכיבושי ישראל. עכו הופצצה מהיבשה אולם החומות היו איתנות ועל כן עלה הרעיון להדביק את תושבי העיר הערבים בנגיפי הטיפוס ולגרום למגפה. אינפורמציה זו נחשפה 50 שנים לאחר המעשה באוסף של דיווחים של הוועד הבינ"ל של הצלב האדום ICRC בתיק שמספרו . G59/1/GC, G3/82 הדוחות הוכנו על ידי נציג הצלב האדום de Meuron ואכן הציונים הזרקו את וירוס הטייפוס למים ו70 אזרחים חלו במגפה שהחלה להתפשט. הסיפור הציוני היה כי לא היה שום שימוש בנשק להשמדה המונית ביולוג, אלא אנשים אלו חלו משום התנאים הגרועים בהם הם חיו. אולם לא רק אזרחים ערבים חלו בטיפוס, אלא 55 חיילים בריטים שהועברו לטיפול בבית חולים של הצלב האדוםבפורט סעיד. המושל הבריטי אפשר לנציג הצלב האדום להשיג תרופו לתושבי עכו כדי לעצור את המגפה. אילו היה זה נכון כי הציונים לא הזריקו טיפוס למיים מדוע איפה חלו החיילים? לאחר פרוץ המגפה תושבי עכו הערבים נמלטו בחלקם הגדול מהעיר. בתיהם נשדדו על ידי הצבא הישראלי ומהגרים יהודים חדשים התיישבו בתים של הפליטים. אולם בכך לא הסתיימה הפרשה היה ניסיון להרעיל בטיפוס את עזה בה התיישבו מאות אלפי פליטים. ב24 למאי 1948 האינטלג'נס הבריטי תפס שני יהודים האחד דוד אורן והשני דוד מזרחי שהגיעו לעזה עם בקבוקי מיים. בכל בקבוק הייתה מחיצה. בחלק העליון מיים רגילים בחלק התחתון מים מורעלים בטיפוס. לבקבוק היה פתח יציא המלמטה. בחקירתם הם נשברו והודו כי הם נשלחו בקבוצה של 20 אנשים מרחובות למטרה זו. הם כתבו את הודעתם בעברית וחתמו עליה בעברית. אולם לא רק בעכו ובעזה השתמשו הציונים בנשק להשמדה המונית ביולוגי הם ניסו להפיץ אותו גם במצרים ובסוריה. בדוח המשתרע על 220 עמודים הנקרא ביו טרוריזם וביו פשעים ד"ר W Seth Carus of the Center for Counterproliferation Research, National Defence University, Washington, DC, עוסק בעמוד 87 במקרה של "ציונים, טרוריסטים 1947-8. הוא מגלה כי הציונים הפיצו חולרה במצרים ובסוריה, וכי הדבר הובא לידיעת העולם בטטימס של לונדון ב26 לספטמבר 1947 בעמוד 4. ממגפה זו מתו 10,262 בני אדם במצרים. גם בסוריה זה קרה אולם מספר הקורבנות היה קטן יותר. הדוח הראשון בנושא התפרסם בניו יורק טיימס ב22 לדצמבר 1947. ההיסטוריון הצבאי הימני אורי מילשטין נשאל על ידי Carus האם הוא יכול לאמת או להכחיש ידיעות אלו והוא ענה כי אני מצטער להודות כי אכן זאת אמת ושם המבצע היה שלח לחמך( מהאמרה שלח לחמך כי ברבות הימים תמצאהו מרוח בחמאה) ב4 למרס 1948 בן גוריון דרש להקים קוצה של מדענים שלהם ,"היכולת להרוג או לרפא המונים" . בין חברי הקבוצה שהוקמה הייו אברהם מרקוס( מארק קלינגברג שהי המדען בצבא האדום בשעתו ואחר נתםס כמרגל שהעביר סודות לברית המועצות) האחים אהרון ואפרים קציר מומחים במיקרו ביולוגיה. אפרים קציר יהיה לימים נשיא המגינה. שם היחידה היה חמד.

אני רואה את זה קצת אחרת

בלי "שקרים" דרמטיים ו"קונספירציות" שאני כלל לא מאמין להן. בקשר לארה"ב, בוש אולי לא חכם במיוחד, אבל גם הוא הוטעה ולא במוכוון על ידי המודיעין שלו לגבי עירק, לא "שקרים" ולא בטיח, היתה פשלה, מחדל זוועתי ועוד לא מופרח במיוחד מאחר וסדאם חוסיין כבר עשה שימוש בנשק כימי, הוא ניסה לפתח נשק אטומי בתחילת שנות ה80' (אנחנו הרסנו לו), היתה לו מדענית ביולוגית שעשתה ניסיונות לפתח נשק ביולוגי, בקיצור, הם טעו, בוש טעה, לא מצאו שום נשק להשמדה המונית (זה לא אומר שאין, זה אומר שלא מצאו), היום הם בבוץ העירקי, כן זה טוב שסדאם חוסיין ירד משלטונו, טוב בייחוד לנו, רק חבל שהאמריקאים לא השכילו לדעת איך להתמודד עם טרור רצחני ואם הוואקום השילטוני שנוצר. לגבי השימוש בנשק אטומי במלחמת העולם השניה, היתה מלחמת עולם, מלחמה טוטאלית, מלחמה זה דבר מכוער, אף אחד לא היה צריך לעמוד לדין, האמריקאים עמדו בפני אפשרות של או פלישה קרקעית ליפן עצמה ועוד כמה אלפי חיילים הרוגים או לגמור את הסיפור במחיקת עיר או שניים, ברור לי שב1945 האמריקאים לא ידעו להעריך את עוצמת הנשק האטומי מאחר והוא לא דמה לכולם ולא היתה להם נקודת התייחסות לנשק כזה, למרות כל הניסויים הם באמת לא ידעו שזה יהיה כל כך הרסני ועדיין אם אני הייתי במצב של מלחמה טוטאלית עם מדינה ערבית והייתי צריך לקבל החלטה של או להקריב כמה חטיבות חי"ר ולאבד כמה אלפי חיילים או למחוק כמה ערים של אותה מדינה ולסיים תוך כמה ימים את המלחמה אז אני בלי למצמץ הייתי הולך לנשק אטומי. אני לא יכול לשפוט מוסר של מדינה בסטנדרטים נורמלים בזמן מלחמה טוטאלית מאחר ובמלחמה טוטאלית אין שום דבר נורמלי וסטנדרטי, ברור לי היום שנשק גרעיני הוא מוצא אחרון אך הוא בהחלט לא טאבו. אני לא יודע על איזה "מעשי טרור" של ישראל, אני לא יודע באילו הוכחות את מחזיק ואם הן אמינות או מפוברקות (אם זה היה אמין ורציני זה היה מפורסם והרעש התיקשורתי היה עצום, לא שמעתי כלום בשנים האחרונות), מבחינתי מי שמאשים את ישראל בטרור הוא פשוט אדם שהשנאה האנטי ישראלית אוכלת אותו והוא מחפש סיפורי מעשיות כדי להראות כמה רעה ישראל ואז בעצם להגיד "תראו מה ישראל עשתה, עכשיו בטח אין שום זכות להלחם בטרור, שתשב בשקט ותספוג!". לא מרשים אותי מה פורסם הטיימס הלונדוני או כל עיתון אחר, הם פירסמו אז סיפורים ללא כיסוי וגם היום בעידן שהמידע זמין עוד יותר (למשל מספרים מנופחים על הרוגים פלשתינים, "טבח" ג'נין שלא היה ולא נברא, בטח גם יש להם כל מיני תיאוריות מוזרות על כך שישראל רצחה את ערפאת, לא מפתיע). מעבר לכך, גם אם ישראל השתמשה באמצעים חריגים כאלה או אחרים, זה היה בתוך מלחמת שמד טוטאלית על ישראל שהעמידה אותנו בסכנה ממשית, כאשר אנחנו היינו מאד חלשים ולא מאורגנים, אני עד היום לא יודע איך עברנו אותה ושרדנו (במחיר 1% הרוגים מהאוכלוסיה - 6000 איש), במילים אחרות דחקו אותנו לפינה, כיצד מתפקדת חיה כאשר הא נדחקת לפינה?, היא עושה הכל, את כל מה שהיא יכולה כדי לשרוד, אותו הדבר כאן, במלחמת שמד, שכמה מדינות מנסות להשמיד אותך אין הגבלות, זה לא "טרור", זו הגנה עצמית, גם מעשים חריגים הם הגנה עצמית. אז מה אני אומר? שאני לא קונה את ה"הוכחות" שלך לגבי שימוש בנשק ביולגי ישראלי במהלך מלחמת השיחרור, אני לא יודע מי זה נציג האו"ם הזה, אני לא יודע מיהו מהו ועד כמה הוא אמין, אני לא מכיר את הדו"ח הזה, של מיהו, מי עומד מאחוריו, לאיזה גורמים הוא שייך, אילו עמדות הוא מייצג, העובדה היא שכולם יהודים וערבים חיו בתנאים נוראיים בזמן המלחמה והמחלות הללו הם בדרך כלל תוצר של תנאי תברואה לקויים. בכל מקרה אני מתנגד לשימוש בנשקים מלוכלכים, הם עלולים להזיק לכולם ולאו דווקא להכריע מלחמות, מצד שני לגטימי מבחינתי במלחמה טוטאלית לעשות שימוש בנשקים חריגים שוברי שיוויון כדי להשיג הכרעה כאשר מדינה נדחקת לפינה או כאשר הברירה שלה היא להקריב אלפי חיילים שלה.

יובל

אני ביקשתי תגובה רציונאלית וקיבלתי אפולוגטיקה על כל פשע שהאימפריאליזם האמריקאי או מנהיגי מדינת ישראל עשו ויעשו בעתיד, כולל מלחמת עולם אטומית שתשמיד את האנושות בשם אידיאולוגיה ציונית, שכן לא רק לארצות הברית או ישראל יש נשק אטומי. לא רק זאת אלא אינך מתייחס להיסטוריה הממשית ומנסה לכפות את העובדות לתוך הכותונת של הדוגמה שלך. עובדות שאינן מסתדרות עם הדוגמה אתה מתעלם מהן או משנה אותן. אם היית מתייחס לעובדות ההיסטוריות היית יודע שלא ארצות הברית הייתה אמורה לפי הסכמי "ארבעת הגדולים" לכבוש את יפן אלא ברית המועצות וארצות הברית הפרה הסכם זה וזרקה את הפצצות כדי לקבוע עובדות בשטח של כניעת יפן לארצות הברית. אם היית מתייחס לעובדות היית יודע שהמלחמה עם מדינות ערב החלה לאחר 15 במאי בעוד השימוש בנשק השמדה המונית ביולוגית על עכו היה באפריל 1948. אך למי אכפת מההיסטוריה כאשר יש אידיאולוגיה עליה יש להגן בכל מחיר. אם היית יודע היסטוריה הרי היית יודע שבוש תקף את עיראק משום שהוא ידע שאין לעיראק נשק להשמדה המונית אותו הממשל האמריקאי סיפק לעיראק במלחמת עיראק-איראן , ושם הוא כילה אותו. השקפת העולם שלך מסתבר היא סובייקטיביזם קיצוני, המוליך לשכתוב ההיסטוריה בהתאם להשקפת עולמך. לשמחתי ההיסטוריה לא רק שקיימת אלא פועלת עתה במרץ לחיסול הבסיס להשקפת עולמך. ארצות הברית לא זקוקה היום למדינת ישראל, היא זקוקה היום לאיראן וסוריה כדי שימנעו התקוממות המונים בעיראק לאחר תבוסתה שם. לא ייקח זמן רב ותבין לבד מה פירושו של דבר

איזו אפולוגטיקה?, אני התנצלתי?, על

מה בכלל יש לי להתנצל? המלחמה עם מדינות ערב לא החלה ב15 במאי 1948 היא החלה ב30 לנובמבר 1947, יום לאחר החלטה באו"ם שחילקה את ארץ ישראל לשני מדינות, ערבית ויהודית. האידיאולוגיה שואבת הרבה מהיסטוריה, לא ממעשיות שנשמעות כמו הפרוטוקולים של זקני ציון. אין שום הוכחה שבוש ידע לפני המלמה בעירק שאין נשק להשמדה המונית, גם אין הוכחה שהוא הטעה ביודעין את הקונגרס והעם האמריקאי, כל מה שיש אילו הנחות, ותיאוריות קונספירציות, שני דברים שאפילו לא ראויים להתייחסות. אף אחד לא חייב את ארה"ב להיות לצידו, היא מוזמנת לעזוב כאשר תרצה, אנחנו נשרוד, כבר מזמן הכנו את עצמינו ליום הדין, מי שרוצה לתקוף אותנו מוזמן לנסות, ההשלכות עליו, אם ישראל תחדל מלהתקיים מצידי שגם האנושות תילך איתה. ברור לי שיש מצב בעתיד הלא רחוק למלחמה טוטאלית על ישראל, סבבה, שידחקו אותנו לפינה...יהיה מעניין. כן מיתוס/לא מיתוס, כן כיבוש/לא כיבוש, כן מוסר/לא מוסר - כל אלה לא חשובים, יש כאן קולקטיב יהודי שרוצה לחיות במדינה משלו נקודה, גם אם זה סותר כל רציונליות אפשרית, זו נקריאת מציאות, איתה צריך להתמודד, כמו שיש מציאות שבה יש קולקטיב שקורא לעצמו פלשתיני, סבבה, אין מה לעשות, אז נשאר מדינה קטנה, בין אני רוצה בזה או לא.

לפי השקפתך יובל

יש כאן קולקטיב המוכן להשמיד את האנושות ואתה שואל האם ההשקפה הציונית היא גזענית? היא לא רק גזענית אלא אנטי אנושית.

מעוות נשאר מעוות...

מי דיבר על להשמיד את האנושות כולה, ממתי אנחנו אחראים על האנושות כולה, ממתי שקיום שלנו מתנגש או צריך להתנגש איתה, ממתי זה צריך להיות אכפת לנו או לצורך העיניין אכפת לכל אחד אחר?, אני דיברתי על קיום המדינה היהודית, אותי זה מה שמעניין, ישראל לא אחראית לקיום האנושות, אנחנו צריכים לדאוג לעצמינו אם למישהו יש בעיה אם זה אז הבעיה היא שלו, כל מה שאני אומר וזו עובדה, לא כדאי לדחוק אותנו לפינה, אל תשכח שיש כאן עם רדוף טראומות, שהשואה עדיין בתודעתו, 5 מלחמות עם צבא חזק וכנראה גם עם נשק שיכול להכריע איזורים שלמים, כל אלה עובדות, פשוט לא משתלם לדחוק אותנו לפינה, לא בשם שום "צדק", או "מוסר" או אידיאלים דימיוניים כאלה או אחרים. להיות מציאותי זה להבין, להשלים ולהפנים עובדות שלא תמיד מסכימים איתן, אחת מהן זה קיום ישראל, קיום מדינה יהודית כאן במזרח התיכון, העולם והערבים יכולים לנסות לשנות את זה, סבבה, שרק ינסו, מבחינתינו זו בכלל לא אופציה, אז ההשלכות עליהם, שינסו לראות אם זה משתלם מבחינתם או לא, הנה אני הייתי מאד רוצה מדינה יותר גדולה, אבל מה, בין אם אני רוצה או לא יש כאן עם פלשתיני ולכן, כרגע לפחות זו בכלל לא אופציה, הנה, השלמתי איתה, הפנמתי אותה, הבנתי אותה.

יריב8

New member
מסתבר שה"עובדות"

עליהן כותב "אבי נאגי" מצויות באתר זה. הוא מקיא כל מה שכתוב פה, מילה במילה. המאמר נכתב על ידי "Salman Abu-Sitta" איש חביב ונטול מניעים... אז מה, "אבי נאגי", השקפת העולם שלויובל היא סובייקטיביזם קיצוני ? ויצד תכנה את השקפת העולם שלך?

העובדות בהן השתמשתי

לקוחות ממקור אחר בשם "גלימה ופגיון" שגם אחרים השתמשו בו. השאלה אינה האם גם אחרים השתמשו בו אלא האם קיים תיק כזה של הצלב האדום שאת מספרו ציינתי. האם הכתבות הופיעו בעיתונים אנגלים ואמריקאים. הניסיון שלך להכחיש את העובדות, משום שכם אבו סיטה משתמש באותה אינפורמציה מעידה על על אופי תעמולתך. לא האמת מעניינת אותך אלא הגנה על פשעים.

יריב8

New member
העובדות בהן השתמשת ?

היכן כתוב בדוחות שישראל היא זו שהדביקה את תושבי המקום? אלו הן רק השערות של כותב המאמר האובייקטיבי Salman Abu-Sitta שבמקום להתבונן במראה מעדיף להאשים אחרים בכל דבר, בדיוק כמוך, נכון? אתה האחרון שיכול להטיף לאחרים להתייחס לעובדות "אבי נאגי". או בשמך היותר הולם, מניפולטור קטן מאוד.

אינך יודע לקרוא חביבי יריב

לא הכינו אותך לקרוא בב.א שאותו מקבלים לאחר שנה. כבר במאמרי כתבתי: אינפורמציה זו נחשפה 50 שנים לאחר המעשה באוסף של דיווחים של הוועד הבינ"ל של הצלב האדום ICRC בתיק שמספרו . G59/1/GC, G3/82 הדוחות הוכנו על ידי נציג הצלב האדום de Meuron

יריב8

New member
מדוע אינך

נותן את הציטוט המלא? "לאחר כיבושה של חיפה ב-23 לאפריל 1948 פנו הציונים לכיבושה של עכו בעוד הצבא הבריטי עדיין בארץ ואינו מתערב בכיבושי ישראל. עכו הופצצה מהיבשה אולם החומות היו איתנות ועל כן עלה הרעיון להדביק את תושבי העיר הערבים בנגיפי הטיפוס ולגרום למגפה. אינפורמציה זו נחשפה 50 שנים לאחר המעשה באוסף של דיווחים של הוועד הבינ"ל של הצלב האדום ICRC בתיק שמספרו . G59/1/GC, G3/82 הדוחות הוכנו על ידי נציג הצלב האדום de Meuron" מניפולטור קטן , כבר אמרנו ? אני מציע לך לעזוב את המחשב עליו אתה מכלה את רוב זמנך בכתיבת מאמרים ארוכים שלא הרבה טורחים לקרוא לשעה שעתיים ולצאת לשאוף אוויר צח, נראה שכמה מתאי המוח החיוניים שבראשך התנוונו יתר על המידה ושכחת מספר כללים בסיסים בתחביר ובלשון. באותה הזדמנות אמליץ לך גם לפתוח מילון ולבדוק מהו ההבדל בין השערות לעובדות.

יריב8

New member
והנה החלק מן המאמר

אותו הקאת תוך כדי עיוות הדברים. "Acre was to be the next Zionist target. The Zionists besieged the city from the land side, and started showering the population with a hail of mortar bombs day and night. Famous for its historical walls, Acre could stand the siege for a long time. The city water supply comes from a nearby village, Kabri, about 10kms to the north, through an aqueduct. The Zionists injected typhoid in the aqueduct at some intermediate point which passes through Zionist settlements. (see map) The story can now be told, thanks to the International Committee of the Red Cross (ICRC) files which have now become available, 50 years after the event. A series of reports, under the reference G59/1/GC, G3/82, sent by ICRC delegate de Meuron from 6 May to about 19 May 1948 describe the conditions of the city |population, struck by a sudden typhoid epidemic, and the efforts to combat it. Of particular importance are the minutes of an emergency conference held at the Lebanese Red Cross Hospital in Acre on 6 May, to deal with the typhoid epidemic. The meeting was attended by: Brigadier Beveridge, Chief of British Medical Services and Colonel Bonnet of the British Army, Dr Maclean of the Medical Services, Mr de Meuron, ICRC delegate in addition to other officials of the city. The minutes stated that there are at least 70 known civilian casualties, others may not be reported. It was determined that the infection is "water borne", not due to crowded or unhygienic conditions as claimed by the Israelis. It was decided that a substitute water supply should now come from artesian wells or from the agricultural station, just north of Acre (see map), not from the aqueduct. Water chlorine solution was applied, inoculation of civil population started, movement of civil population was controlled (lest refugees heading north towards Lebanon will carry the typhoid epidemic with them, as intended by the Zionists). In his other reports, de Meuron mentioned 55 casualties among British soldiers, who were spirited away to Port Said for hospitalisation. General Stockwell arranged for de Meuron to fly on a military plane to Jerusalem to fetch medicine. The British, who left Palestine in the hands of the Jews, did not want another embarrassing incident to delay their departure. Brigadier Beveridge told de Meuron that this is "the first time this happened in Palestine". This belies the Israeli story, including that of the Israeli historian Benny Morris, that the epidemic is due to "unhygienic conditions" of the refugees. If that was so, how come there was an almost equal number of casualties among British soldiers? Why did such conditions not cause epidemic in such other concentrations of refugees, under far worse conditions, in Jaffa, Lydda, Nazareth and Gaza? " מצבם של התושבים, דרכי התמודדותם עם המגפה, כמות הנדבקים, זו האינפורמציה שנחשפה בדוחות. כל השאר- השערות של כותב המאמר האוביקטיבי. לזה אתה קורא עובדות ? מניפולטור, שפר את האנגלית שלך.

רק נוכלים מצטטים חלק ממאמרים

ומחביאים את השאר. מה שההחסרת הוא את החלקים הבאים:24 May [1948] Our Intelligence forces captured two Jews, David Horeen and David Mizrahi, loitering around army positions. They were interrogated and confessed they had been sent by Officer Moshe to poison the army [and the peoples'] water supply. They carried with them water bottles divided in the middle. The top part has potable water and the bottom part has a liquid contaminated with typhoid and dysentery, equipped with a rear opening from which the liquid can be released. They confessed they were members of a 20-strong team sent from Rehovot for the same purpose. Both have written their confession in Hebrew and signed it. We have taken the necessary medical precautions." In his 220-page continually updated report, entitled: Bioterrorism and Biocrimes: The Illicit Use of Biological Agents since 1900, dated February 2001, Dr W Seth Carus of the Center for Counterproliferation Research, National Defence University, Washington, DC, lists the following subtitle, p.87: Case 1947-01: "Zionist" Terrorists 1947-1948. Under this section, he mentions that the cholera outbreaks in Syria and Egypt received extensive attention in the international press. The first report about the cholera in Egypt was published in the Times of London on 26 September, 1947, p4. By the time the final cases appeared in January 1948, 10,262 people died. He also states that the outbreak in Syria is much smaller. It was limited to two towns, about 60 kilometres south of Damascus, i.e. close to Palestine border. The first report appeared in the New York Times on 22 December, 1947, p5. The Syrian army formed a cordon sanitaire and the casualties were limited to 44, including 18 deaths. Soon after, the Beirut French-language newspaper, Orient, reported that several Zionist agents, who employed cholera to disrupt the mobilisation of the volunteers' army, were arrested. Their destiny is unknown. These incidents, together with Gaza poisoning, Carus states, were described in the AHC complaint to the UN and quotes the report in saying that: "The Jews plan to use this inhuman weapon against the Arabs in the Middle East in their war of extermination." Carus adds information from other sources about the Gaza poisoning. Rachel Katzman, Horeen's sister, Carus stated, said: "I met one of [my brother's] commanders in a lecture in Jerusalem. I asked him whether my brother had really attempted to poison wells. 'These were the weapons we had', he said, 'and that's that.'" Carus adds information from other sources about the Gaza poisoning. Rachel Katzman, Horeen's sister, Carus stated, said: "I met one of [my brother's] commanders in a lecture in Jerusalem. I asked him whether my brother had really attempted to poison wells. 'These were the weapons we had', he said, 'and that's that.'" Carus also adds another source about Acre poisoning: This source sates, "This account also claims that the Israelis poisoned the water supply of the Arab town of Acre, causing a major outbreak, and other Arab villages to prevent the villagers from returning, citing military historian Uri Milstein as a source" [Wendy Barnaby, The Plague Makers: The Secret World of Biological Warfare, London, Vision Paperbacks, 1997, pp114-116 CHASING THE CULPRITS: Sara Leibovitz-Dar is a persistent investigative journalist. The trauma experienced by her parents in their native Lithuania left an indelible mark on her. She abhorred injustice and, particularly, the meek acceptance of it. She investigated the Gaza and Acre poisoning and shooting down of the civilian Libyan aircraft. The Israeli military historian, Uri Milstein, identified for her the names of the officers responsible for biological crimes

יריב8

New member
אתה צודק

ואת האינפורמציה החשובה ביותר משום מה החסרת. The following cable was sent from the commander of the Egyptian Forces in Palestine to General Headquarters in Cairo May [1948] Our Intelligence forces captured two Jews, David Horeen and David Mizrahi, loitering around army positions. They were interrogated and confessed they had been sent by Officer Moshe to poison the army [and the peoples'] water supply. They carried with them water bottles divided in the middle. The top part has potable water and the bottom part has a liquid contaminated with typhoid and dysentery, equipped with a rear opening from which the liquid can be released. They confessed they...... אתה גם בטח משוכנע שישראל היא זו שחיסלה את ג'ומייל משום שכך החליטו גורמים המקורבים לנסראללה, נכון? ההוכחה היחידה שאתה מספק לנו פעם אחר פעם היא ההוכחה לכך שאין לך שמץ של מושג מה זו הוכחה.

אתה כמובן יודע מהי הוכחה

הוכחה היא הגרסה הרשמית של ממשלת ישראל אותה מוקיונים אלו יחד עם האופוזיציה הימנית מקבלים ישר מהאל שלהם בוושניגטון. נסה אתה להסביר לנו את הבעייה הבאה: עד לפני זמן לא רב שמענו מפי מנהיגי הציונות כי איראן היא מדינה נאצית, כי נשיאה הוא היטלר וכי השנה היא כמו 1938, ערב השמדת היהודים. עתה פתאום כל זאת משתנה והנושא ירד מהחדשות והנאומים, והסיבה ברורה ארצות הברית הגדולה הידידה המופלאה של ישראל זקוקה לאיראן וסוריה עקב מפלתה מוחצת בלבנון. אז אם הגרסה הרשמית נכונה , ארצות הברית, הידידה הגדולה מסייעת להיטלר. ואם הגרסה הייתה שקר, מה ניתן כבר להאמין לליצנים שלך? הסתכל ונסה להסביר כיצד זה קורה כי אדוניך הלכו למלחמה כנגד לבנון לחזק את ממשלת סניורה, בטיעון כי הם רוצים לשחרר את השבויים. סניורה יצא מוחלש, ישראל הוכתה ואת השבויים לא משחררים כי לא רוצים לעשות חילופי שבויים. מדוע לא רוצים להחליף שבויים? כי הם סתם אנישם פשוטים לא כמו אלחנן טננבאום סוחר הסמים והידיד של שרון ושל אולמרט. הם הלכו לעזה עשו שם מעשי טבח כדי להפסיק את הקאסמים ואין הם מסוגלים לכך. הם אמרו כי לא ידברו עם חמאס אך נאלצים לעשות הסכם הפסקת אש עם החמאס. ממש קרקס פשפשים לא כן?

יריב8

New member
לא

הגרסה של קומץ אינטרסנטים צבועים אמינה הרבה יותר. אל תגיד לי, יש לך גם הוכחות לכך שישראל היא זו שהרעילה את ערפאת. האנשים סביבו ורופאיו הפרו פלסטינאים אמרו כך. בדיחה. אחמדי-נג'אד מיתן את התבטאויותיו משום שהבין שהן אינן מועילות לו או לעמו ולכן הנושא ירד מעט מסדר היום, מישהו מאיתנו יודע מה מתרחש מאחורי הקלעים ? רק אתה. הרי אתה מקבל דיווחים אובייקטיבים שוטפים. ישראל הוכתה ? ומה קרה לחיזבאללה ? מה קרה בלבנון ? מה אמר נסארללה זמן קצר אחרי הפסקת האש ? אין ספק שישראל ציפתה להשיג יותר, אך מפלה מוחצת ? רק בעולמך המעוות, לדברייך יש מעט מאוד קשר לעובדות ולאמת. סניורה יצא מוחלש...אולי, אך מעניין שלא שמענו מנסראללה כבר הרבה מאוד זמן, מדוע הוא שומר על פרופיל נמוך ? אל תגיד לי, זה בגלל שהוא נורא התחזק...בינינו, ההכרזה על "חגיגות הניצחון" כשיותר מחצי לבנון חבולה ופצועה הייתה קצת פאתטית, לא ? הקסאמים הם אכן בעיה, כמעט בלתי אפשרי לפעול בצורה יעילה נגד פעילי הטרור מבלי לפגוע באזרחים תמימים, לכן בלית ברירה ישראל עושה מה שאפשר במסגרת המגבלות המוסריות, המדיניות והפוליטיות שהציבה לעצמה והציבו לה. חבל רק שהאנשים שאתה מייצג מנצלים בצורה צינית נשים וילדים קטנים, אבל איך אומרים אצלכם, הקיצוניים, המטרה מקדשת את האמצעים, לא ? בישראל כבר וויתרו על הצדק המוחלט שלהם, יותר מ60 אחוז רוצים שלום ומוכנים לוויתורים מרחיקי לכת, בצד שאתה מייצג כנראה שעוד לא הפנימו שבדרך של אלימות והרג לא משיגים הרבה אלא רק גורמים לכך שהאויב יקשיח עמדותיו.אם לקיצוניים שמרוויחים משימור המצב הקיים היה קצת פחות כח והשפעה, כבר מזמן היה אפשר להגיע להסדר הוגן לשני הצדדים. לפעמים צריך לדעת גם להתפשר, למען עתיד טוב יותר. גם הם יבינו זאת בשלב מסוים, חבל רק שעד שהם יבינו זאת עוד הרבה מאוד דם של חפים מפשע ישפך.להעלים את ישראל ? אי אפשר. ההיסטוריה הוכיחה שממשברים אנו רק יוצאים יותר מחוזקים, פרעה הפך אותנו לעם ומיד לאחר מכן התאדה מן העולם, היטלר רגע אחרי ששם קץ לחייו העניק לנו מדינה. עם קשה עורף אנחנו. לחסל אותנו אי אפשר, להגיע להסדר הוגן, אפשר ורצוי. בכל מקרה, הליצנים שלי כרגע שולטים בכיפה, מה הליצנים שלך עושים מלבד להפיץ "עובדות" על הליצנים שלי ולהשמיץ אותם בכל הזדמנות ? תמשיך לחלום על מהפכה מניפולטור קטן. לחלום, בזה אתה הכי טוב.

jacquesisr

New member
אין לי כח לקרוא את המאמר

אבל ברגע שהזכרת את המלה "מנהיגים", כבר טעית שכן אלו ינצלו את כוחם לאינטרסים האישיים שלהם. ברגע שאתה יוצא מהנחה שכולם אגואיסטים (הנחה נוחה), אזי אסור לך לבנות שיטת ממשל אשר בראשה עומד מנהיג.

למעלה